Jonathan Hansen

Udviklerne frygter fejl i Kubernetes-opsætning

Retorisk spørgsmål: Hvad er det helt præcist "devops'ere" er for en størrelse?

17. juni kl. 20:32
AMD fik kun et døgn til at rette nyopdagede, alvorlige processorsårbarheder

CTS Labs, der står bag "opdagelserne", har i hvert fald forsøgt at skabe større troværdighed omkring dem selv på lidt uærlig vis i deres video.

14. marts 2018 kl. 20:39
Tusinder af Samsung-tv'er dør efter opdatering

Hvis nu bare Samsung, LG, Sony, osv. kunne koncentrere sig om det de er bedst til: at lave gode skærmpaneler, så er jeg fint tilfreds med at have en Chromecast, Apple TV eller Playstation til at levere den smarte funktionalitet. Jeg så helst at selve TV'et ikke var internetopkoblet, men det er vel snart et krav at det er det, før at man kan tænde det?

25. august 2017 kl. 15:45
Fra kilometer til meter-præcision: Alarmcentral vil pejle nødstedte med SMS

Det er desværre et fåtal af folk jeg kender over 60 år, der kan finde ud af højtaler-funktionen, da den er sjældent benyttet. Og så kommer det med at kunne skifte app midt i et opkald oveni. Jeg kan bedre lide den danske model med en dedikeret 112-app, der klarer det hele bagved. Ulempe: nogen skal have sat den op på forhånd.

9. maj 2017 kl. 00:11
Amazon-service går ned i USA og trækker en lang række hjemmesider og apps med i faldet

Selv Amazons status dashboard blev delvist ramt af nedbruddet, så de måtte hurtigt ændre dashboardet til ikke at være afhængig af S3-servicen for at vise status. :-)https://twitter.com/awscloud/status/836656664635846656

1. marts 2017 kl. 12:21
Telmore-autentifikation: Send de første tre tegn af dit kodeord i klartekst

CBB Mobil beder også om de 3 første tegn af ens kode, fx hvis man vil bestille nyt SIM-kort. (når jo, de skulle også lige have skrevet mit CPR-nummer ind i databasen før de ville sende et nyt SIM-kort afsted.)

14. februar 2017 kl. 10:22
Snart skal du have to apps for at chatte på Facebook

Hvad har det ikke med sagen at gøre? Artiklen handler om en påtvungen app. Manden klager over påtvungne apps, der kører i baggrunden. Navnlig Facebooks apps er slemme til at bruge ressourcer i baggrunden. Er det så ikke relevant at dele en mulig løsning, så man undgår de konsekvenser en ekstra app måtte forårsage?

11. april 2014 kl. 10:29
Snart skal du have to apps for at chatte på Facebook

Problem løst: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenifyGreenify sørger for at de ikke kan ligge og køre i baggrunden, så man både sparer batteri og hukommelse.

11. april 2014 kl. 09:34
Alarm: 368.116 danske mailkonti lækket i kæmpe Adobe-hack

Du kan også anvende værktøjet udviklet af en list mere troværdig afsender: https://lastpass.com/adobe

11. november 2013 kl. 12:26
Alarm: 368.116 danske mailkonti lækket i kæmpe Adobe-hack

Man kan på følgende side indtaste sin mail-adresse for at se om den er blandt de lækkede konti: http://adobe.cynic.al

11. november 2013 kl. 11:53
Få en temporær anonym email-adresse på 2 sekunder

Man kan også se, om der ikke allerede er nogen, der har lavet et login, som man frit kan låne. Det er lidt mindre sikkert, men klart det hurtigste, for der er overraskende mange resultater.http://bugmenot.com (BugMeNot)

4. november 2012 kl. 15:46
Top 10: Her er de mest populære CMS'er

Kan anbefale Firefox-udvidelsen Wappalyzer, der viser, hvilke teknologier en webside er bygget op med. Det kan også fungere i andre browsere vha. et bogmærke.

Det interessante er, at den også indsamler oplysningerne (anonymt og valgfrit selvfølgelig) i deres database. Prøv at tage et kig på deres oversigt over CMS'er:http://wappalyzer.com/stats/cat/CMS

12. januar 2011 kl. 00:32
NemID-hader udstiller elendig phishingbeskyttelse

Det er enormt uheldigt, at nemid-login-systemet er baseret på Java, der bliver embedded direkte i de enkelte tjenesters eget website.

Jeg fatter virkelig ikke, at NemID ikke er baseret på OpenID-protokolen. Hvis det var, så skal DanID bare agere specifik OpenID-udbyder. Så vil alt login foregå på nemid.nu-domænet, og derved skal man blot holde øje med nemid-SSL-certifikatet i sin browser for at vide, at man er sikker. På den måde ville Java blive overflødiggjort, og så ville det sørme også være en smal sag, at understøtte login fra mobile enheder, hvilket pt. ikke er muligt med det nuværende SlemID!

15. december 2010 kl. 14:32
Video: Se Googles Street View-cykel sno sig til tops i Rundetaarn

Jeg vil da håbe, han kan få noget fred på nedturen, for med alle de blitz og kameraer bliver det vist en spøjs virtuel tur til toppen. Den med wifi, der opsnapper mails og kodeord, har jeg stadig ikke fattet, for så vidt jeg ved blev det kun brugt til at indsamle MAC-adresser til brug i geo-lokaliseringstjenesten i Google Maps. Jeg så da gerne at denne tjeneste blev udvidet, og undrer mig over hvorfor softwaren ikke tilpasses til at indfange de tilladte oplysninger.

23. september 2010 kl. 13:39