Anders West Rasmussen

Heartbleed giver forskere adgang til hacker-chat

Martin Slot, Der står intet om at han skaffer beviser til- eller overvåger noget som helst. Der står bare at han har skaffet sig adgang til deres fora ved at bruge Heartbleed sårbarheden.. Det er fløjtende om der er ulovligt eller ej, det har intet at gøre med sagen at gøre. Ikke i den her sag. Han har sådan set bare påvist at selv hackerne som udnytter svagheden, er udsat og det er netop hans arbejde. Så jeg kan ikke se at det skal stilles op så sort og hvidt som du tillader dig at gøre.

30. april 2014 kl. 15:26
Heartbleed giver forskere adgang til hacker-chat

Øøøøh... han er malware forsker. Selvfølgelig benytter han sig af de muligheder der dukker op for at kunne komme ind på livet af dem som generere det han arbejder med. Det er der da intet odiøst i? Han benytter bare samme metode som dem han skal modarbejde, det er jo hans arbejde. Og selvfølgelig bruger han ikke sit fulde navn, det ville da være fuldstændigt tåbeligt i det arbejde han har. Når man bevæger sig i hacker miljøer, så er det nok bedst ikke at vise hvem man er.

30. april 2014 kl. 10:02
Internetsamurai: TOR-blokade umulig i praksis

Det her er desværre bare endnu et eksempel på hvordan den politiske scene afspilles i dag. Den her måde at jagte store emner i pressen på, for at opnå mere eksponering. Ses over hele det politiske spektre, fra yderste venstre, til yderste højre. Det er simpelthen utroligt at vi som befolkning lader de her såkaldte politikere slippe af sted med at behandle befolkningen på den måde. Men desværre viser det også bare hvor lidt folk gider sætte sig ind i ting som faktisk betyder rigtigt meget for deres liv og hverdag. Det er typisk danskere, at lade som om det hele går super fint. Selvom de fleste kan se, at toget er ved at hoppe af skinnerne.

15. november 2013 kl. 08:42