Nicolai Petersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Re: Kong Salomon

Hvordan kan man mene, at telelogning griber ind i vores privatliv Godaften hr. Ritsholm I et forsøg på at skille æblerne fra pærene i denne diskussion, har jeg følgende spørgsmål som du muligvis kender svaret på. Hvilke af de oplysninger som myndighederne kan få udleveret ved en kendelse t...
Kommentar til Er der råd i Rådet?

Har vi en officiel udmelding på dette?

Chancerne (jeg ville have brugt ordet 'risikoen') for at finde juridisk støtte for at bruge amerikansk-ejede databehandlere, er spinkle, for ikke at sige ikke-eksisterende.

Re: Definer forsikring

man bør begrænse 18-årige mænds kørsel i muskelbiler, og høje forsikringspræmier er umiddelbart et godt værktøj til dette Hvis prisen for forsikringen afholdt 18 årige mænd fra at køre i muskelbiler burde disse være elimineret. Men det er de ikke!

Re: Jitsi løsningen vil løse det...

brugerne er sikret med private samtaler fordi de forskellige udbydere tilbyder end-to-end kryptering i videomøderne Ikke så længe udbyderen er den der holder krypteringsnøglerne. Så kan denne stadigvæk lytte/se med.

Re: psykisk vold

Men hvis man gør ejerne af den platform hvor angrebet offentliggøres ansvarlig for at kende alle brugeres sande identitet, kan de tilskrives en dommerkendelse om at udlevere disse oplysninger og dømmes for foragt for retten hvis de ikke leverer. Forudsat at servicen leveres fra et land der o...
Kommentar til Kina sætter hårdt ind mod handel med kryptovaluta

Re: Begyndelsen til enden?

ulovligt Ulovligt hjælper ikke, kriminelle bekymrer sig ikke om noget er lovligt. At gøre dem ubrugelige i den virkelige verden vil hjælpe.

Re: Hvorfor pol-intel?

Til at analysere data i forbindelse med opklaringsarbejde. Godt gammeldags politiarbejde tilsat en analyseplatform der kan søge i eksisterende data Hvilke data, hvis det kun er sagsrelevant data for en enkelt sag er der ikke meget for platformen at arbejde med.

Hvorfor pol-intel?

Hvis pol-intel ikke skal benyttes til det? Hvorfor købte man det så?
Kommentar til Microsoft bøjer sig for Schrems II: Data kan blive i EU

Re: Rumleskaft ville være misundelig på deres evne til at spinne

En dommer i det land, hvor data opbevares, giver en efterforskningsmyndighed lov til at få adgang til data i efterforskningsøjemed. Databehandler udleverer på bagrund af dommerkendelsen data til efterforskningsmyndigheden. Ovenstående kan da ikke være ulovligt ifølge GDPR? jo, hvis opbevar...
Kommentar til Politi og reddere løber tør for data under indsatsen

Re: Indkøbsaftaler, dækning og ikke udviklet i Danmark

Næste gang så tag en 5G telefon med til øen, hvis du bruger TDC, så får du en bedre oplevelse. Som vi har diskuteret til hudløshed i tidligere tråde. Der er ikke fuld mobildækning hos en given leverandør, nogle dækker der hvor andre fejler.

Re: Hvem skal kontrollere EU?

Lande der ikke er del af et magtfuldt fælleskab har ringe selvbestemmelse i disse spørgsmål. Siger du i alvor at vi skal være underlagt bøllemetoder?
Kommentar til USA kræver end-to-end-krypterede beskeder udleveret fra Signal

Re: Fedt!

Løsningen er at gøre det dyrt og besværligt, sådan at myndigheder kun bruger muligheden når det er absolut nødvendigt Indtil det er så dyrt og besværligt at man fjerner det der gør det dyrt og besværligt.
Kommentar til Apple vs. Epic Games: Retssagen starter i dag

Re: Offentlig infrastruktur??

Hvis Apple har tjent 100 millioner USD på Epic Games, så har Epic tjent... 333,33 millioner. Og hvis Apple ikke skulle have haft 100 millioner kunne forbrugerpriserne måske være lavere til fordel for alle (dog ikke Apple)
Kommentar til USA kræver end-to-end-krypterede beskeder udleveret fra Signal

Re: Fedt!

Det er derimod ret interessant for regeringer at sikre at nogen former kommerciel faciliteret krypteret kommunikation giver mulighed for at aflytning. Det vil i praksis være når to eller flere personer kommunikerer privat over telegram, whatsapp, messanger, etc. Den vil jeg da gerne udfordre...
Kommentar til Sagen er afgjort: Netcompany og Trifork skal udvikle dansk coronapas

Re: Pas - det har vi

Et pas kan misbruges, ja. Men en telefon kan misbruges til meget mere. Hvad er dyrest? en iPhone eller et pas?
Kommentar til Professor forventer ikke Schrems II-bøder lige med det samme

Re: Uproportionelt pris for Schrems-II som lille it-virksomhed

Skal it-virksomheder virkelig betale den pris, fordi EU har været lidt for hurtigt med at lave aftaler med USA? Det vil jeg ikke mene. Skal borgerne i EU betale med deres informationer?

Re: Alternativ til MS Office

Og selv de ikke tekniske brugere, kan nu f.eks finde ud af sikre emails, med kryptering, og policies om at en email ikke må forwardes til andre, ikke må printes, ovs, det er bare et simpelt klik væk, pga. alle de ting bare fungere i o365, Undskyld, men det er ren snake oil. At sætte et flag...

Re: Ja ned med retssikkerheden

Det er heldigt, at det ikke er det lovforslaget handler om. Men det kan bruges til det! At det ikke er det de siger de vil bruge det til er ikke ensbetydende med at det ikke vil blive brugt til det.

Re: Ting du ikke må bruge et koben til :)

"løses juridisk" I så fald kan de risikere at komme i klemme i artikel 12 som tidligere angivet. Den engelske tekst er som følger Article 12 Right to privacy You have the right to protection if someone tried to harm your good name, enter your home without permission or interfere...

Re: Ting du ikke må bruge et koben til :)

Hej Jeg ser intet i dit indlæg der modsiger Ditlev's inlæg. Der bliver præsiceret nogle ting, men grundholdningen fra artikel 12 består. Der står intet i artikel 29 der tillader staten at overvåge borgerne endsige tvinge disse til at fremsende en læsbar kopi af deres private kommunikation til ...