Henrik Mygind

Nu kan du købe og sælge geniale kodestykker som NFT’er

Alle kan lave en ny NFT, ikke? Så man køber ikke kodestykket/url'en, men kodestykket ifm den givne NFT. Men der er vel intet til hinder for at jeg laver en ny NFT som låser samme kodestykke/url? Så NFT'er virker kun hvis det er en form for trusted NFT provider?

2010-2030 vil for evigt huskes som perioden hvor verden gik i selsving over pyramidespil...

7. december 2021 kl. 08:49
Hul i 'MinSundhed': Borgere kan fremvise gyldigt coronapas trods positiv test

Hvorfor er dette et hul der skal lukkes?

Som Martin siger: Man kan printe et Coronapas der gyldigt i 6(?) måneder.

Hvis du har Corona, så må vi antage at du isolerer dig selv. Logisk følger at du derfor ikke går et sted hen hvor man skal vise coronapas.

Hvis du har Corona og går et sted hen hvor man skal vise et coronapas, går du med garanti også i supermarkedet, på arbjede, i fitness, i byen osv. Altså du spreder corona. Hvis vi skal gøre noget ved det må løsningen jo være at alle med corona skal i fængsel.

Så min konklusion er: enten er dette en non-issue, eller også skal alle med Corona i fængsel.

1. december 2021 kl. 09:57
Hvordan kommer smittestop-app til at blive en succes? En rose med otte torne ...

Problemet i al snak om app'en er at nogen tro at den kan/skal bruges til al smitteopspring. Det skal og kan den ikke.

Ideelt set fanger den de situationer hvor man er er tæt (1m?!?) sammen i >= 15 min (!?!)

Dvs. middagsselskaber, offentlig transport og koncerter. Men ikke gåtur på strøget, løbetur om søerne eller indkøbsturen til Aldi.

For mig at se er manuel smitteopsporing meget bedre til middagsselskaber og kollega-opsporing. Altså til folk man kender og ved man har været sammen med. For vi ved godt hvilke mennesker vi har spist sammen med de seneste 20 dage. Men måske kan den fange noget ifm offentlig transport og kulturtilbud?

Jeg downloader måske app'en til en gammel tlf når jeg skal til koncert eller med offentlig transport. Men indtil da forventer jeg at blive fanget af manuel opsporing.

Mvh Henrik

Ps. Jeg tror heller ikke app'en ville fange nogen smittekæde ifm demonstrationer, da man ikke går ved siden af det samme menneske (som man ikke kender) i 15min.

23. juni 2020 kl. 09:55