Annika Pedersen

500.000 borgere risikerer at miste adgang til deres netbank

Mit pas er udløbet og kørekortet.. jeg har både skiftet navn sidenhen og det er af den gamle type - det store der er foldet.. Har ikke kørt bil selv i mange år ;) Så jeg mødte op med dåbs/navneattest - dvs - jeg bestilte et nyt for navneskifte tidligere og forsvundet i flytning blabla... men det er også en af de ting man kan bruge. Så hvorfor lige den BS har bedt om de 2 ting skal jeg ikke sige

7. november kl. 15:04
Trods krav om skift: Det nye MitID kan ikke bruges til at bestille corona-test

Som der også står på deres side er vi nogle der skal have gang i et gyldigt pas - eller se hvad de finder på (ned på kommunen) for at oprette os.. Jeg er selv imellem de "heldige"..

https://www.mitid.dk/hjaelp/hjaelpeunivers/opdater-id-oplysninger-i-nemid/

9. december 2021 kl. 22:49
Blev lanceret som "pro bono": Smittestop-appen koster 35 millioner kroner i 2020 - prisen for næste år er ukendt

Det har jeg gjort med min for længst - men har lige tjekket og den harslet ikke tjekket siden 26. oktober :( Det var ca der jeg skiftede over til Samsung fra et andet mærke... inden da har den tjekket løbende kan jeg se. Så nu må jeg være obs og tænde app inden jeg vader ud i offentligheden hver gang.

7. november 2020 kl. 15:04
Mytedræber: Unge er ikke 'digitalt indfødte'

Om de er gode til det, kommer an på dem selv, men også på deres forældre mv. Mange af dem har forældre der er bange for det, og det giver ikke børnene en fordel, med mindre de, som tidligere generationer, er nysgerrige og undersøger på egne hænder.

Og enig med en tidligere kommentar - det er måske vigtigere at de lærer at koncentere sig om en ting ad gangen.

3. august 2017 kl. 13:08
Butikker betaler penge for at få en Pokemon inden for

Sikker på at det er spillet? Den skulle være gratis at hente og installere... I Play store er der rigtigt mange "manualer" mm, inkl ting der koster penge. Husk at står man som DK kan man ikke se selve spillet endnu.

Jeg har i weekenden haft "fornøjelsen" af at være i selskab med en del der var på den samt Hayday (eller hvad det hedder).

14. juli 2016 kl. 11:09
Kunstig intelligens overvåger nu hver eneste danske kortbetaling

Egentlig er det underligt at der ikke er lavet så folk kan få info om spærring digitalt, men selv skal opdage det når man så vil bruge kortet næste gang...... Det er nemlig sjovt hver gang man er ude i den virkelige verden. Et brev? Ja, det tager jo dage og er man ikke hjemme er det jo et fedt. (og at man kunne slå spærring fra online).

29. april 2016 kl. 10:48
På dybt vand med 3 Mobil

Jeg skrev med 3 vedr netop roaming på vand, og de tilbød at lukke således at jeg ikke kan roame på sat. - så gør det og man slipper for at tænke over det :)

9. december 2015 kl. 15:30
Pas på roaming-fælde når du skal ud at sejle

Selv plejer jeg at bruge fly-mode på både, men... jeg fandt ud af at min udbyder kunne tilbyde at blokere for at jeg kan bruge satelit, hvilket jeg takkede pænt ja tak til. Men stadigvæk flymode, men hvis man glemmer det ..

7. december 2015 kl. 06:52
Microsoft udgiver ultra-langsommelig Windows10-opdatering

Jeg formoder at sådan en ikke vil gøre det automatisk, uden at have tjek på det.. Har ihvertfald angivet mit mifi som "metered connection". Den bruges dog ikke dgl.

24. november 2015 kl. 11:16
Facebook anklages - igen - for omfattende tyveri af Youtube-views

Ingen problemer her hellere, ser så ikke ret meget på FB skal det siges .

16. november 2015 kl. 12:02
Sikkerhedseksperter: Digitaliseringsstyrelsen bør opfordre folk til at fjerne Java igen

Netop ad bekvemmeligheder har jeg valgt at eboks kun kører fra mobil og tablet. Faktisk måtte jeg installere Java da jeg skulle ind på skat, kort tid inden de ændrede det.

2. december 2014 kl. 09:42
Åbne data i Danmark gør OpenStreetMap bedre

Jeg vil rigtigt gerne kende slutningen på denne sætning:

Han nævner som eksempel, at nogle har brugt de åbne kort-data til at markere ruter, som er særligt velegnede til kørestolsbrugere. Ikke umiddelbart noget,

for det næste er... Ifølge Henk Hoff OpenStreetMaps dækning i god, men set i relation til de kommercielle produkters kortlægning, så er OSM faktisk bedre.

10. november 2014 kl. 16:22
Hvad harddisken gemte: GIF'er fra 1996 og din barregning fra 1998

Ja, for jeg har faktisk i sidste uge siddet og prøvet! på at rydde op i mine utallige backup-mapper.

Joew, der er mange, for man skal jo nødigt overskrive en ældre fil, så det øverste led at år_mdr_dato og derefter drev-bogstav og så ellers filerne.

Problemet er så bare at der selvfølgelig også er mange filer der er 100% ens :$ Må vist tjekke op på hvad der findes af hjælp via Total Commander, for at have 17 100% ens filer af fx det samme billede taget i 98 - er vist blot trælst!

Ligeså har jeg selvfølgelig også PST-filen fra outlook liggende, selvom det er over 5 år siden den sidst har været brugt - men tænk om man engang får behov for at finde en mail deri ;)

25. februar 2013 kl. 14:12
Netflix åbner streaming-tjeneste for film og tv-serier i Danmark

Hvis du sætter DNS til at være dansk, så skulle det meget gerne vide - ligesom man kan sætte sin DNS til USA mm for at få deres indhold.

17. oktober 2012 kl. 08:46
Gadget-kalenderen: Få varme i støvlerne via USB-porten

Ja, det er godt nok for mange penge for det, men kan nu godt se formålet med det.

Personligt har vi ingen radiatorer (eller gulvvarme), og en lun udenpå støvle kontra en varm indefra kan jeg godt mærke forskel på.

Derudover når man som vi, kan finde på at være ude hele dagen, så ville det da være rart om man lige kunne lune dem i en evt indendørs frokostpause.

Derudover kan jeg forestille mig hvis de er isoleret ok, at når man sidder i kørestol ville de være skønne at have på når man er udenfor, for så kommer der ikke automatisk lidt energitilførsel til fødderne løbende.

9. december 2011 kl. 16:15