Preben Pind

Harddisken skal smadres fysisk: Udødelig malware kan også florere i Danmark

Det er sandt, skrev incenereres i kampens hede :)

23. februar 2015 kl. 22:17
Harddisken skal smadres fysisk: Udødelig malware kan også florere i Danmark

Hvis man husker efter, så ændrede man, for et par år siden, i USA - pludselig strategi for udtjente diske - til at de skulle incinereres, i stedet for at kunne nøjes med at blive overskrevet efter en DOD Standard.

Måske fordi man der vidste hvor umuligt det var at slippe af med den malware?

23. februar 2015 kl. 10:01
Livet uden XOR

XOR er magi!

20. februar 2015 kl. 23:26
Hvilken anti-virus strategi vælger du til Windows?

Kunne aldrig drømme om bare at gå ind i en tilfældig computerbutik og købe det første og det bedste antivirus de har liggende. Computerbutikker lever først og fremmest af at sælge.

Så hellere gå lidt efter de uafhængige tests der laves af anerkendte firmaer som er eksperter indenfor antivirus, hente gratis versionen af top kandidaterne og skifte dem ud når de 30 dages gratis prøvetid er udløbet (husk på de er fuldt funktionsdygtige).

"Jamen så løber du tør for antivirus produkter ret hurtigt." Nej, for når man har været top 5-10 igennem er der gået 6-10 måneder, og så er der som regel en ny årgangsversion ude som man så kan teste i 30 dage forfra.

Af og til nulstiller jeg dog bare prøvetiden, i stedet for at installere en ny 30 dages fra en anden fabrikant, om det er ulovligt eller ej er jeg ret ligeglad med da jeg tager mig den frihed at rode rundt i min registreringsdatabase som jeg har lyst til.

2. februar 2015 kl. 15:21
Hvilken anti-virus strategi vælger du til Windows?

Secunia, er det aldrig lykkedes mig ikke at blive vandvittigt irriteret på. Enten fordi det bare ikke starter op, eller fordi scanningen tager usandsynligt lang tid, eller så crasher det. Og det er prøvet adskillige gange gennem et par år på både win 7 og 8.

1. februar 2015 kl. 00:14
The Imitation Game: Unødvendigt at gøre Denniston til et dumt svin - og flere fejl

en anden ting der altid er "forkert", er at det ikke direkte var brydningen af Enigma der gjorde at vi vandt anden verdenskrig. Det var derimod Lorenz koden, som var langt sværere at bryde. Tit hører og læser man jo at det var pga. at Enigma blev brudt at man vandt anden verdenskrig, hvor det senere er kommet frem at Lorenz koden var af enorm betydning, da den gav direkte adgang til Hitler's inderste cirkel.

29. januar 2015 kl. 23:09
Kvindelige Google-ingeniører får 20 procent lavere løn mænd

Hvad er "Løn mænd"?

2. december 2014 kl. 11:05
Medie: Microsoft overvejer at købe firmaet bag Minecraft

Rettelse: "Minecraft blev blandt andet kendt AF DENNE ARTIKELS FORFATTER, da Geodatastyrelsen lagde et komplet Danmarkskort ud, lavet i Minecraft" Kappa

2. december 2014 kl. 11:04
Mysteriet om TrueCrypt - hacked eller droppet?

iSec audit var kun af bootloaderen og kernel driveren ved system disk kryptering, ikke af den del af TC som håndterer container filer. Hvis man kigger tilbage på en tidligere rapport (https://www.privacy-cd.org/downloads/truecrypt_7.0a-analysis-en.pdf) på side 13: As remarked in this table the Windows version of TrueCrypt 7.0a deviates from the Linux version in that it fills the last 65024 bytes of the header with random values whereas the Linux version fills this with encrypted zero bytes. From the point of view of a security analysis the behavior of the Windows version is problematic. By an analysis of the decrypted header data it can't be distinguished whether these are indeed random values or a second encryption of the master and XTS key with a back door password. From the analysis of the source code we could preclude that this is a back door. For the readability of the source code this duplication of code which does the same thing in slightly different ways was however a great impediment. It certainly must also hamper the maintainability of the code.

30. maj 2014 kl. 09:48
Yousees routere har gigantisk sikkerhedshul - fire måneder efter advarsel

Som Hans-Michael Varbæk skriver er der problemer med WPS, desuden er der en superbruger konto på routeren, som kun yousee BURDE kunne tilgå.

WPS hullet virker ikke længere på min router. Jeg opdagede det også i januar, og fik min wpa2 key direkte serveret efter at have afprøvet default WPS pinnen. Nu er der sat en tilfældig pin i routeren (har sikkert været en opdatering).

28. maj 2013 kl. 14:56