Lars Hvidegaard

Samsung: Lad være med at installere Windows 10

For mit vedkommende virker det nu fint. Jeg måtte installere nogle få drivere fra Windows 8 (efter henvisning fra Samsungs egne fora) bl.a. til touchpad, men det er også alt. Alle devices spiller som de skal, og jeg har kørt problemfrit med Windows 10 på min Samsung laptop siden september sidste år.

1. juni 2016 kl. 08:15
Estlands tilbud til digitale iværksættere: e-borgerskab og 0 pct. i skat

@Johan - Jeg faldt (med lidt forsinkelse) over den her interessante artikel.Et besøg på e-estonia.com og bl.a. dine kommentarer til artiklen satte gang i nogle tanker. Hvis du har mod på at svare på et par spørgsmål, må du meget gerne sende mig et pip på lars.hvidegaard@gmail.com. Under alle omstændigheder, tak for dine bemærkninger til debatten!

19. februar 2015 kl. 17:22
Truecrypt trækker stadig vejret

Der er flere separate audits af TrueCrypt igang. Se fx http://www.noobslab.com/2014/06/first-audit-report-of-truecrypt-is.html

De første resultater ser også fornuftige ud, men vær lige opmærksom på at man nok bør holde sig til version 7.1a. Inden de gav op efterlod udviklerne indikatorer i sourcekoden til 7.2 på at der er lusk med i spillet nu.

Der er "canaries" til stede i koden, foruddefinerede til at indikere at de er under pres, specifikt "under nation-state adversary duress or that they have been served with an NSL (National Security Letter)".

Der er 3 separate indikatorer i koden til 7.2 - det sker ikke tilfældigt. Så, vær særdeles varsom med at bruge 7.2!

Det er spændende at se, hvad der evt. kommer af forks... men det er nok også på sin plads at have lidt sund skepsis overfor dem :)

24. september 2014 kl. 09:49
Hvordan ville dansk foldbold have klaret de sidste dage med HANA

Det mest beundrede team i F1 er Red Bull. Teamet har opnået sine fantstiske resultater ved at lade teknikerne lave sit arbejde i fred. Uden process-eksperter/coaching/klogeåger/mellemledere/statistikere konstant skal blande sig i ting de dybest set ikke ved en dyt om.

Øhm... jeg forstår ikke helt den kommentar. Red Bull Racing har brugt HANA til live dataopsamling og analyse siden 2011. Og de var med på scenen som SAPs store showcase på TechEd konferencen i oktober 2011 som første live kunde med BW on HANA.

Jeg tror ikke Red Bull kommer til sejrene ved bare at lade drengene køre bil...

31. august 2014 kl. 07:53
Kan SAP forhindre NSA i at se dine data?

Microsoft er ikke noget godt eksempel. De er et amerikansk firma og dermed som udgangspunkt underlagt FISA (Foreign Intelligence Surveillance Act), der giver US adgang til data, uanset om data bliver opbevaret udenfor USA. I 2011 blev det fx afsløret at Microsoft systematisk havde videregivet data fra Office365 servere i Tyskland til de amerkanske myndigheder. Rent juridisk er der pt. ikke så mange muligheder for at holde data private for et amerikansk firma.

24. januar 2014 kl. 16:02