Michael Madsen

Bekymret it-branche: Vigende optag kan sætte stopper for jobfest

Hvornår går det op for dansk industri, at det er deres eget ansvar, at sørge for at få uddannet det nødvendige personale. Det er til dato stadig størstedelen af danske virksomheder, der overlader dette problem til "Staten".

Da jeg læste, var det ingen gang muligt for os at få praktikpladser!

Det er ikke et behov der mangler ikke råstof!https://www.worldometers.info/da/

28. juli 2021 kl. 11:17
Tyrkiet forbyder kryptovaluta

Problemet med kryptovaluta er ikke kun kriminalitet og manglende offentlig kontrol, problemet er også det kæmpe energiforbrug, kryptovaluta belaster miljøet med.

21. april 2021 kl. 11:36
EnergiCERT efter Solarwinds-hack: »Den selvfølgelige tillid til softwaregiganterne er rystet«

Jeg ved ikke hvorfor, det var bare en mavefornemmelse, jeg havde af en eller anden grund ikke tillid til Solarwinds, længe før dette problem blev kendt. Selv om de tilbød en software jeg gerne ville prøve, så havde jeg ikke "lyst" til at løbe risikoen.

17. februar 2021 kl. 11:23
Pensioneret Windows XP i rejsekort-automater er en sikkerhedsrisiko

Jeg håber ikke denne debat er startet fordi nogen mener at rejsekortets standere skal opgraderes. Windows 7 er et operativsystem der er aldeles uegnet til dette formål.

13. januar 2014 kl. 12:16
TDC køber ComX og nærmer sig dominans på fiberbredbånd

Det vil nok være forkert at påstå, at det nødvendigvis vil betyde en kvalitets forringelse at TDC overtager ComX's netværk, men én ting tør jeg godt forudse og det er at de tidligere ComX kunder, nok kan se frem til en betydelig prisforhøjelse på deres bredbånd. Det skyldes at ComX kunder er vant til en bredbåndshastighed som TDC normalt kun tilbyder deres kunder til astronomiske priser.

27. november 2013 kl. 09:36
Farlige opladere i omløb

Nej det er ikke rigtigt at CE mærket garantere ensartethed og ikke sikkerhed. Du tænker på ISO900x certificerede virksomheder

Men et CE mærke giver ingen garanti, for at virksomheden overholder de standarter der gælder for apparatet. Derfor skal et CE mærke altid være i forbindelse med en ”overensstemmende erklæring” og dem er virksomhederne forpligtede at udlevere.

Inden for Europa kan en producent, hvis CE mærker ikke er i ”Overensstemmende” med de standarder der gælder for apparatet, idømmes fængselsstraf.

Problemet er at det kan være svært at retsforfølge Kinesiske producenter efter europæiske standarder, derfor er det importørens der kan stilles til ansvar for at de apparater, de importere er i orden.

25. august 2008 kl. 14:15
Hver tredje nye pc nedgraderes fra Vista til XP

Helt ærligt, jeg er sikker på at I underdriver, I må have glemt nogle egenskaber vej VISTA der driver jer til vanvid. Prøv og spørge konen om det ikke er ikke er irriterende at høre på at harddisken konstant knorrer eller sådan noget, det er klart hun er glad for Vista, den ser da smuk ud ;)

Nå spøg til side, jeg er eksamineret Microsoft Produkt Specialist i Windows NT. Jeg har prøvet alle versioner, lige fra min første dos 5. Jeg har givet min Vista en chance, fra den kom frem, minus de 3 uger den var til service og til nu. Nå det var måske kun indirekte Vista’ens skyld at den brød sammen (nej jeg pillede ikke ved computeren).

Nu gider jeg ikke mere, den skal dø! Vista’en. Men da jeg jo er selv er lidt Microblød, kan jeg ikke undvære en Windows så det bliver tilbage til XP igen. Jeg har bestilt en ny harddisk for, Vistaens licens er jo bundet til den gamle og man får jo ikke længere OEM software, leveret på andet en Harddiske. Den er jeg nød til at gemme indtil Vista SP 5, 6 stykker kommer.

Rent professionelt vil Vista’en aldrig komme inden for vores døre, det er først nu vi giver XP’en en chance. (fordi vi allerede bruger dem administrativt på kontorerne). Men den skuffer også i forholdt til de Windows 2000 computere som den afløser. Det er noget rod Microsoft har bikset sammen af alle de tidligere versio-ner, det virker ikke så professionelt i forhold til Windows NT teknologien.

Jeg kender kun Vista som ”home” versionen og lige som XP home / XP professional, må man forvente en stor forskel. Men da min Windows XP home har givet mig mindre kvaler end XP professional, tror jeg ikke at jeg har lyst til at prøve en af de utallige andre Vista versioner der findes. Mine Software kollegaer vil også kun give mig medhold i at en software der fås i mange Versioner, selv den i bund og grund kun skal kunne det samme. Kun kan være ”Designer” af salgsafdelingen og ikke softwareingeniørerne.

I går aftes installere jeg en SUSE og efter at have prøvet hvor nemt det var at installere, fatter jeg først ingen ting???????

Hvad er der galt med jer? Softwaren er gratis, nemt at bruge, virker bare, går ikke ned, du får en masse GRATIS programmer med, de er kompatible med MS Office”, det er ikke monopol software, o.s.v., jeg kunne blive live ved!

Til dem af jer der har hørt at Linux er svært at bruge, må jeg sige at I lige som jeg, har været udsat for masse manipulation.

Tag chancen, jeg kan kun anbefale det. Det største problem i vil løbe ind i, er at der er så mange Linuxer at vælge i mellem. Men det er kun smag og behag der bestemmer hvad man skal vælge.

21. august 2008 kl. 14:54