Afvikl den kapitalistiske verdensorden, og indfør en socialistisk samfundsmodel i stedet, som prioriterer klima og miljø over profit.
Svar fundet, så kan vi spare pengene til computeren.
Jeg synes godt man kan forvente, at en programmør kan sætte sig ind i, hvad henholdsvis map og fold gør.
Så outreret er funktionel programmering altså heller ikke.
Husk lige her, kvinder - ateisterne arbejder for jer. Vi har samme mål, hvis jeres mål er lige ret. Ligesom de arbejder for homosexuelle også. For de bliver jo også religiøst undertrykt. Så man kan såmænd også droppe de her særlige organisationer for homosexuelle, ingen grund til at pensle det ud i én særlig gruppe heller, med riskoen for fanatisme, som der er i feminisme.
Vi er i 2015, snart 2016.
Det korrekte udtryk er "homofile."
Hvis man indførte det "humanistiske begreb" på landets McDonaldser, ville det svare til, at man kun kunne få lov til at købe et Happy Meal - uanset hvor sulten man var.
Det er en glimrende kilde til "a thing happened"-jokes, og der er masser af pointer i serien også. Men de er aaaaaaalt for simple til at kunne stå alene.Jeg tror helt du har misforstået South Park konceptet,
det er en glimrende kilde til hvad der sker i det amerikanske samfund, omend satirisk er der massere af paralleller til current events. Udover at referere til en episode i serien har jeg af hensyn til dig også peget på nogle rigtige tilfælde af hvor jeg mener at politisk korrekthed har taget overhånd.
På den anden side er der også folk, der ikke gider sætte sig længere ind i tingene, end hvad man kan nå på tyve minutters papfigur en gang om ugen - men behøver de ligge os andre til last?
Det er ligesom når jeg baserer mit parforhold på råd fra Seinfeld.Soutpark er som du ved lavet for voksne og hvis du kan se forbi "fart jokes" og "toilet humor", er der altså en dybere mening, hvad enten du kan se den eller ej.
Peter Christiansen: Din inddragelse af South Park-tegnefilmen som belæg i din argumentation, er ligesom hvis man forsøger at imponere et middagsselskab ved at medbringe Happy Meals.
Det er lækkert nok at tage på Mc'en, og få sig en hurtig burger. Den smager også fint nok, og i en snæver vending kan man også holde den gående i et par timer, på sådan en bøfmad.
Men hvis jeg skulle til et sammenskudsgilde, så ville jeg altså oppe mig, og bruge et par timer i køkkenet før middagen. Så får man noget hjemmelavet, som man også har haft nogle ovevejelser indover, i stedet for at medbringe en let gennemskuelig og unuanceret metervare.
Du bruger vel heller ikke Muhammed-tegningerne til at diskutere islam, gør du?
Hvis jeg tager min famlie med på McDonalds, og køber cheeseburgere til hele bundet, så er jeg indforstået med, at madens ens kvalitet er noget bras - men også, at den i det mindste får opgaven løst. Er der mod forventning frosne pickles i min burger, så kan jeg klage ved skranken, og få udleveret en ny. Jeg kan godt bruge McD's billige mad til at brødføde min familie, men jeg skal ikke forvente mirakler.
Tog vi derimod allesammen på en fin burgerrestaurant, ville jeg kunne forvente løbende service på maden. Der kunne komme en tjener og spørge, om alt var som det skulle være, og i givet fald rette de fejl, der eventuelt ville være i min mad. Ved mit mindste vink, ville tjeneren komme til os med en iskold øl, eller en dessert. Hvis noget var helt galt, ville køkkenet nok endda lave mig en ny burger efter mine anvisninger. Under alle omstændigheder ville vi blive sørget for, indtil vi var mætte og tog hjem.
Som en helt tredje løsning, kunne vi også finde nogle burgeropskrifter på nettet, og så lave maden derhjemme selv. Det ville kræve en større indsats, men vi ville også danne os et større overblik over, hvordan en burger egentlig bliver til, hvilket i længden ville lære os at lave vores egen burger fra bunden - eller i hvert fald tilpasse en allerede eksisterende burgeropskrift, så vores børn kunne lide den.
Hvorfor er det at 1337 Linux brugere (med stockholm syndrom og big-corp-hate) bliver ved i evigheder med at ville have andre folk til at bruge Linux ?
Det er lidt ligesom folk der flytter til København, uden at være cykelvante.
Hvis man plejer at køre bil eller bus, kan man umiddelbart fortsat foretrække denne relativt magelige transportform, men oftest får du mest distance pr. transporttid, hvis du lærer at cykle herinde i stedet.
Jeg er helt bestemt i3-evangelist, men altså ikke nødvendigvis big-corp-hater. Det kender jeg faktisk ikke rigtigt nogen saglige Linux-brugere som er, fordi mine venner generelt anerkender, at Linux er rigtig god til rigtig mange ting, men til gengæld er håbløst bagefter til andre ting.
For lyd-, billede- og videobehandling er der flest valgmuligheder på Windows og Mac. Adobe-pakken fås simpelthen ikke på Linux, så hvis jeg skal arbejde med nogle af de programmer, så starter jeg op i Windows.
For mig er Linux til Windows, som hus er til sommerhus: Det er fedt at tage en uge til Øster Hurup, men du kan altså ikke feriere hele året rundt.
Jeg synes ofte, at der er for meget fokus på, at man kan skifte til Linux uden at skulle omtænke sine datamatvaner alt for meget.
Selvfølgelig kan "konvertere" nogle brugere, at man kan emigrere fra Windows, uden at give kald på sine spil/kontorprogrammer/whatever, men jeg savner virkelig, at der bliver slået på nogle af de oversete Linux-features, som i virkeligheden er dem, som gør hele forskellen.
For eksempel kunne man slå på, at det udelukkende er på Linux, at man kan bruge tiling window managers som i3, kombineret med dmenu. Med den rette formidling, tror jeg bestemt at netop grænseflader som i3 kan være med til flytte folk fra Windows (og OSX), over til Linux.
For ærligt talt: Jeg kører dual-boot på min datamat, og det allerbedste ved Linux for mig er, at jeg kan indrette og opdele min arbejdsflade på skriveborde [0-9], bruge dmenu, og ikke spilde en million pixels på vinduesrammer udenom de programmer jeg kører.
Nu er softwaresammenligning altså ikke ligesom bilkort.
Hvorvidt Photoshop har flere eller færre ja-krydser i rækkerne, er ikke nødvendigvis udslagsgivende for, hvorvidt det er det bedre program. Til sammenligning vil jeg til enhver tid foretrække at købe værktøj enkeltvist, i stedet for at investere i en gigantisk schweizerkniv - selvom kniven måske på papiret kan meget mere.
Jeg tror, at rigtig mange mennesker forholder sig til debatten fra det udgangspunkt, at de i princippet har fri adgang til både The Gimp og Photoshop. For man kan jo downloade skidtet gratis, hvis man er klog nok til at bruge torrents.
Det er klart, at flere folk ville bruge (og ikke mindst LÆRE at bruge) The Gimp, hvis det ikke var til at få fat på Photoshop. Men det ér det.
Jeg foretrækker Photoshop, fordi det reagerer på input som jeg forventer det, fordi det er mere intuitivt for mig at bruge, og fordi jeg simpelthen hurtigere får lavet mit arbejde gennem det program, end hvis jeg skulle bruge The Gimp.
PS: Det kan godt være, at det koster penge at købe Photoshop, meni dette tilfælde får man hvad man betaler for.
Det må også gerne lyde lidt pænt. Jeg foreslår
Lagerklynge og fjerndrevet lagerklynge
Det er nu et andet aspekt af privacy.
Hvis du altid beder om Thousand Island i rullen, kan Duniyas sælge disse oplysninger til f.eks. Amazon, som herefter vil øge sin målrettede markedsføring af selvsamme produkt, til dig.
@Max, så må du jo vælge mellem NSA eller venstreorienteret politik.
Jeg synes, at talegenkendelse har gode og dårlige implementationer.
Den almindelige implementation svarer til at gå på McDonalds, og bestille sin mad ved kassemedarbejderen. Kort tid efter, får man sin burger udleveret. Eventuelt kan kassemedarbejderen huske din stemme og dine typiske bestillinger, og vil med tiden allerede servere dig din foretrukne burger, inden du har spurgt efter den.
I den dårlige implementation viser det sig, at kassemedarbejderen ikke bare husker dine bestillinger, men f.eks. er pålagt (eller mod bestikkelse), videregiver din burgerhistorik til f.eks. Sundhedsstyrelsen, som nu kræver brugerbetaling fra dig, fordi de hævder, at du selv er ude om dine livsstilssygdomme (kva dit burgerforbrug!)
Jeg taler muligvis ud af røven, så nu skriver jeg noget helt andet. Ny pointe:
Fremdriftsreformer osv., gør det nok ikke lettere, at få uddannet tilstrækkeligt med kvalificerede kandidater. Flere af dem vil jo blive smidt ud af universitetet, før de er færdige.
Måske skulle Industrien skælde ud over disse faktorer i stedet?
Jeg synes denne nyhedshistorie er noget ensidig.
Hvad gør NetCompany, for at tiltrække uddannede cand. dat.'ere for eksempel? For så vidt har firmaer som NetCompany et udbredt ry, for at udprægede "business"-agtige, og for primært at beskæftige sig med sprog som Java, HTML osv.
Selvom firmaet bestemt tilbyder en attraktiv løn, kan det være, at de allerstærkeste kandidater holder sig væk, fordi de motiveres af andre faktorer, som f.eks. mere interessante opgaver?
Der er tidstempel på SMS-billetter og sådan noget. Hvis toget går fra Aalborg klokken 16.20, og konduktøren checker billet klokken 16.30 , så lægger hun da forhåbentligt mærke til det, hvis billetten først er købt 16.28.
Urimeligt nok er det meningen, at man har rejsehjemmel under hele turen, og ikke bare, fra man bliver kontrolleret og fremefter.
Den optimale løsning er, at holde mobiltelefonen tæt op til det ene øje, mens man filmer solformørkelsen.
På den måde, får du
- Set solformørkelsen råt for usødet med det ene øje
- Set solformørkelsen i sikkerhed gennem mobilkameraet, med det andet øje.
- Filmet solformørkelsen, så du kan se den igen senere.
Hvis du ikke er interesseret i at vide hvilke udfordringer der er, så lad vær med at klikke ind på artiklen.
jamen jeg ér da interesseret. Jeg foretrækker bare ordentlig journalistik på v2, i stedet for en historie om, at bitcoin-kursen bare går op, OP, OP!!
Jeg har absolut intet imod, at kompetente veluddannede økonomer kan sørge for økonomisk regulation, men jeg har trods alt, (ligesom dig), heller ikke studeret finans.
Forresten så er skræmmebrugen af FIAT-begrebet i mine øjne sådan lidt bitcoin-svaret på anti-vaxx'eres frygt for kemikalier.Det kan jeg ikke bruge til så meget. :)
Siden den 1. marts 2015 er kursen på bitcoin steget pænt fra omkring 1.700 kr. til 1.825 kr. pr. bitcoin
Siden 1. marts 2014 til i dag er bitcoin faldet fra 4.525 kroner til 1.825 kroner stykket. Men det er måske en dårlig historie. :P
At han så også får skulderklap af anonyme, er meget fedt. Hus Forbi-sælgerne burde tydeligvis anskaffe sig bitcoin-wallets, når nu communitiet er så gavmildt.
Bortset fra det, virker "eksperimentet" stadig ret hult, når man bare kan bruge sine kolleger som bitcoin-proxyer - indrømmet, at jeg her fordomsfuldt antager, at kollegaen har brugt rigtige danske kroner, til at købe sin benzin.
- Forrige side
- Nuværende side
- Side
- Side
- Næste side
Mikkel Knudsen