Jørgen Olsen

Mere end hundrede pas fra dansk virksomhed svømmer rundt på dark web: »Jeg er skræmt, det er uhyggeligt«

"Hvidvaskningsloven" siger intet om billed ID...det er blot sådan bankerne tolker det... Når bankerne kommer med " iflg. hvidvaskningsloven...." så spørg blot om hvilken paragraf...og fortæl dem så præcist hvad der står i den paragraf de henholder sig til: at det kun er et CPR nummer de har ret til... Så jeg har ikke mit billede/kopi af pas liggende i min bank... Og når f.eks ejendomsmæglere også har villet have billede ID så har de ved et "uheld" fået et billede af Anders And og det har aldrig affødt nogen reaktion.

30. september 2021 kl. 13:27
Kaos på dansk vaccine-booking: Køen er gået i stå

Jeg kan så bare udfylde med 112 men er det hensigtsmæssigt? ...NEJ jeg vil ikke at et tilfældigt indtastet tlf nr får beskeder der er til mig .- jeg er jo logget ind med NemID og med alskens muligheder for at sende person henførbare informationer til det tilfældigt indtastede nummer. Men jeg må konstatere at det efterhånden i Danmark er umuligt at eksistere med en smule privacy og uden at det offentlige (og SSI med datalæk til hvemsomhelst) har kendskab til alt.

7. maj 2021 kl. 15:56
Kaos på dansk vaccine-booking: Køen er gået i stå

Det var i oktober og så længe holder en telefon ikke..........

7. maj 2021 kl. 14:54
Kaos på dansk vaccine-booking: Køen er gået i stå

kom igennem men.... Uden et telefon-nummer ingen punktering af armen.... .....det er heller ikke godkendt at få en test uden en telefon...

//Jørgen uden en telefon....

7. maj 2021 kl. 12:49
Udviklere gik i forhøjet beredskab: Kunne ikke selv genskabe Nøgleapp-fejl

Ingen af mine Android tlf har nogensinde kunnet installere nøgleappen men det er jo bare Android(non-rooted) som ingen i Apple-DK vil anvende...ihvertfald tages henvendelser desangående ikke seriøst fra leverandørens side. Så papirkortet virker fortrinligt heldigvis.

12. oktober 2020 kl. 09:00
VisitDenmark sendte 270.500 breve via e-Boks - nu undersøger Datatilsynet sagen

Fik en mail fra Københavns kommune som var relateret til at "Nu var jeg blevet gammel hvorfor der for mig var mange aktiviteter som jeg kunne deltage i så som....." altså for mig det rene spam og ikke hvad jeg forventede havnede i e-boks. Desværre er der jo ingen afsender så man kan ikke umiddelbart svare og Københavns kommune er en stor ting at finde rundt i men det lykkedes til sidst at udenfor e-boks at komme i forbindelse med den ansvarlige som indrømmede at den type email måske var upassende hvorfor jeg i det mindste blev fjernet fra mail-listen - så det kan lade sig gøre omend med meget besvær. Der burde virkeligt være en "spam" eller i det mindste "reply" funktion som gør at man kan få en meddelelse retur til afsender.

9. maj 2019 kl. 14:36