Just Warrer Hornbæk

Datatilsynet strammer nettet om Chromebooks: »Jeg tror ikke, det her ender lykkeligt for Helsingør Kommune«

I Microsoft verdenen som Microsoft 365 Multi-Geo - der kan man kræve og betale for at ens data vil blive placeret i nationale geolocation/datacenters - indtil videre har jeg kun set for Tyskland, Svetjs og Canada.

Er det ikke quick-fix for Google i denne her situation - og sikkert også den løsning Datatilsynet ønsker med mindre de kræver at KMD laver et monsterdyrt KMD baseret nationalt cloudløsning.

22. august kl. 09:24
Mænd og Børn Først!

Hej - jeg er I en IT virksomhed som tilbyder 3 måneder. Så langt så godt.

Men firmaet anbefaler faktisk ikke at man tager det på en gang - specielt ikke hvis konen også er derhjemme - Deres erfaring er at så går man hinanden på nerverne og at nogen mennesker har behov for at kunne bevise at de er gode forældre under orloven og den opmærksomhed kan ens bedre halvdel stjæle fra dig!

Så rådet er tag en uge af gangen eller en fast ugedag efter aftale med ens leder.

Og så er man stadig med i karriere ræset og ikke ude..

Og så lige da jeg tog barsels orlov som mand. Firmaet tilbød fuld løn i den sene barsel på 14 dage mod at jeg kunne tage telefonen hvis huset brændte. Fed deal - som betød at man ikke gik ned i løn. Men så tæller det jo i statistikken som om at jeg ikke tog min fulde barsel som jeg jo gjorde.

Telefonen ringede i øvrigt aldrig !

23. marts 2021 kl. 13:21
Apple vil lade mobiler kontaktopspore uden corona-apps

Jeg tænker bare - gå ind i lokalitets tjenster for den relevante app og slå det fra??

Må min iOS 14 beta hedder appen notikations tjeneste

Så er den potte ude!

11. september 2020 kl. 17:19
Danske teleselskabers investeringer i netværk er det laveste i 10 år

Jeg har sat netop mig ind i tingene - Hvis vi fokuserer på de 2 store i USA ud af de 4 snart 3 som er - AT&T og Verizon - deres teknik er vidt forskellige som du nævner CDMA contra GSM - som hver af deres styrker specielt rækkevidden. Deres problem er nok at de ikke er gode til at snakke sammen overfor brugerne.

Det problem har vi ikke i samme grad her i Europa pga. de mange selskaber.

Og det er netop humlen. Færre selskaber!! Jeg er ret sikker på at Telenor også har forstået den!.

25. september 2014 kl. 11:42
Danske teleselskabers investeringer i netværk er det laveste i 10 år

Absolut ikke enig - Sådan var det i gamle dage - de har godt nok sadlet om...

25. september 2014 kl. 11:29
Danske teleselskabers investeringer i netværk er det laveste i 10 år

Problemet er vel nok snarere at konkurrencen er for stærk for teleselskaberne og deres mål områder er for små. Altså ingen plads til vækst. Vi har flere hundrede teleselskaber med lige så mange tele netværk. Elendig dækning og dyr datakvalitet. Den nye roaming reform kunne ændre dette forhold i den rigtige retning, men det tager nok tid - og kræver at der renses ud i selskaberne.

I USA har de 3 teleselskaber med hver deres net. Punktum. Og trods at de meget sent kom på mobil bølgen er amerikanerne lysår foran Europa på dækning og datakvalitet også i yderområderne. Simpelt hen fordi de har satset på det rigtige tidspunkt og massivt i millarder af dollars og at de gerne sætter en mast ude på Lars Tyndskids marker, hvis der er behov for det i form af brugere.

Og så forstår de at opfinde brugere - Alle nye amerikanske biler vil fra næste år have indbygget internet - Det kræver altså noget af nette med hensyn til dækning og er genialt til ulykker, målrettet trafikinfo, intelligent vejfinding og trafik aflastning. Og formodentlig bliver det alt sammen stemmestyret - Det hjælper jo lidt at de så kun har 2 officelle sprog mod Europas mix max.

Asien og Afrika er jo stadig de nye markeders land, så det er andre faktorer der spiller ind der.

Så Europas strategi på mobil netværk siden skal klart ændres, og vi danskere må se om TDC's nye mobil infrastruktur i 2015 udfordre de andre store her i lille Danmark til det bedre. For det er godt nok skidt - vi er snart overhalet af selv Afrika.

25. september 2014 kl. 09:57
Anholdt om natten for angreb mod NemID: Ustraffede unge indrømmer angreb

Så fordi sikkerheden ikke er god nok skal man ikke straffes for at generere 100.000 mennesker eller mere.

Så hvis jeg glemmer at låse bilen, ikke får opdateret min hoveddørs lås hvert 2 år eller lade min datter gå ude efter kl 22 om aftenen fortjener jeg at blive udsat for noget som jo efter din mening er min egen skyld.

Det er grotesk - kan du ikke selv høre det?

Og selvfølgelig skal myndigheder da også følge med på sikkerhed - det er de så også langsomt begyndt på.. De får de slag de skal have...

7. juni 2013 kl. 14:32