Johnny Larsen

Kvalitetsjournalistik koster penge - også på Version2

Jeg kan godt se at overskuddet for mediehuset var lav i 2020, men i 2021 var det på 9 mill. kr. og I forventer 5-6 mill. kr. i 2022. Hvor er det I mangler penge, siden der skal betales for mere indhold? Kommer der mere indhold, eller ... ?

13. september kl. 08:01
Agentur advarer: Luk sikkerhedshuller i Chrome nu

Det er nemt at se om der er opdatering til Chrome. Se her: https://support.google.com/chrome/answer/95414?hl=da&co=GENIE.Platform%3DDesktop

Derudover kan man se hvilken version der er den sidste og hvornår den er opdateret her:https://www.whatismybrowser.com/guides/the-latest-version/chrome

26. juli kl. 06:42
Rejsekort får alvorlig kritik og påbud af Datatilsynet

I den situation kan man benytte APP'en check-udvej, eller via Rejsekorts hjemmeside registrere manglende check-ud, op til 14 dage efter den uafsluttede rejse.

12. november 2020 kl. 08:08
Beslutningen er taget: Dansk corona-app kobles til tværeuropæisk løsning i november

I Google Play store er APP'en opdateret 14.8.2020. Så den er ikke klar endnu, åbenbart.

9. oktober 2020 kl. 08:17
Læs Googles svar på afsløringen af at app-udviklere kan se indholdet i dine Gmails

Ifølge Google er det nødvendigt at integrere applikationer med Gmail, f.eks. når det handler om routeplannere og rejseplanlægningstjenester og tjenester til kundeservice.

Jeg kan ikke se hvorfor rute- og rejseplanlægning har brug for adgang til mail?? Og kundeservice kan man da selv skrive til.

6. juli 2018 kl. 08:00
Sundhedsplatformen: Rigshospitalet forventer nedgang i aktivitet på 600 mio. kr.

Helt enig i at Version2 ikke kan klandres. Det var mere en opfordring til at vi alle, herunder Version2, går imod brug af udtrykket ifm. sundheds-systemet. Eller andre offentlige servicesystemer. Det er vel den eneste måde vi kan få ændret DJØF udtrykkene på?

12. juni 2018 kl. 09:38
Sundhedsplatformen: Rigshospitalet forventer nedgang i aktivitet på 600 mio. kr.

En lille ikke-teknisk bemærkning. Kan vi ikke slippe for betegnelsen "produktion" når det handler om behandling af sygdomme mm.? Patienter er altså ikke en produktions-enhed. Version2 burde korrigere enhver, der anvender det udtryk ifm. sundheds-systemet.

12. juni 2018 kl. 07:43
TDC ændrer forklaring: Nedbrud skyldes hardwarefejl

Desværre fik jeg slukket og tændt for udstyret da min TV-Boks fejlede. Mit YouSee modem gav fejlen "Network access denied". Selv DHCP fejlede. Loggen viste "DHCP FAILED - Discover sent, no offer received". Min TV-boks fra YouSee nægtede at virke uden at kunne gå på nettet. Herligt når man så ikke kan se optagelser ..... Og så selvfølgelig alle TDC og YouSee logins der ikke virkede. Så alt peger på godkendelsesserver(e) et sted. Ved ping via mobil 4G (også TDC) kunne jeg pinge min sædvanlige gateway, så der var forbindelse hertil.

18. december 2017 kl. 19:24
Stem på IT-folk til valget

Ud over parti, hvis du kan oplyse om kommune / region ??

17. november 2017 kl. 10:35
Kronik: Fem fejlslutninger og nøgne kendsgerninger om Sundhedsplatformen

Jeg skulle i dag kigge på nogle prøvesvar på minsundhedsplatform.dk. Prøvesvarene er der, men for at se resultatet skal jeg klikke på hver eneste enkeltprøve. Heldigvis kun 17.

Jeg kan udskrive listen, men der står stadig ingen værdier ud for hver enkelt prøve. Komplet værdiløst.

Kommentaren fra dette lille hjørne af platformen: OMMER!!

Jeg kan se samme resultater på sundhed.dk, men her opstillet i skemaform med både de nyeste og tidligere resultater side om side - meget brugervenligt. Udskrivning er med samme brugervenlighed.

9. november 2017 kl. 08:40
3 skal bede kunderne om lov til masseovervågning, som er standard hos TDC

Havde heller ikke hørt det før, men har heller ikke iPhone. Om politikerne forstår blå og grøn bedre, kan jeg være i tvivl om. Flere jeg kender ville ikke kunne forstå det, ej heller være interesseret. For dem er telefonen et kommunikationsmiddel, hvordan samtaler, data mm. overføres er dem totalt ligegyldig.

27. juni 2017 kl. 09:03
It-sikkerhedsvirksomhed: Statslige ip-adresser i WannaCry-data

Jeg synes det virker mærkeligt at åbne for SMB fra internettet. Det må være fyringsgrund for en SYSOP. Og i givet fald kan det kun ramme en maskine bag en router/firewall pr. IP adresse. Men er Malwaren først inde kan det selvfølgelig ramme flere maskiner på lokalnetværket. Men ville man ikke benytte VPN i stedet? Er der noget jeg har overset ??

16. maj 2017 kl. 19:22
Huawei skal opgradere TDC’s kabelnet - lover 1 Gbit/s i 2017

TDC og YouSee slås sammen 1.7.2016 til YouSee.

5. februar 2016 kl. 09:42
Thailandsk kvinde mistede dansk opholdstilladelse ved Nemid-misbrug

Det bliver interessant at følge denne sag. Ifølge svar på nemid.nu gælder følgende: (se sidste afsnit) "Hvis nogen misbruger dit NemID til at påføre en falsk "underskrift" på et elektronisk dokument, er du ikke ansvarlig for transaktionen; der gælder samme regler som hvis nogen forfalsker din underskrift på et dokument af papir. Hvis du derimod har overdraget dit NemID til en anden (overdraget brugernavn, adgangskode og dit nøglekort), hæfter du selv for de transaktioner der godkendes med løsningen. Derfor skal du aldrig give andre adgang til dit NemID."

29. juli 2015 kl. 10:16
Minister klar til at aflive rejsekortet

I London kan månedskort ligge på et Oyster Card. Rejser man udenfor de inkluderede zoner trækkes prisen for den/de ekstra zoner automatisk. Det samme gælder x-day Travelcards.

3. december 2014 kl. 13:27
Patentrådgiver: Sådan bliver software patenteret, selvom softwarepatenter er forbudt

Må vel være konklusionen - alt andet vil være vrøvl. Prøv at slå udtrykket "Goddag mand økseskaft" op .... Ligner det ikke argumentationen... ??

23. maj 2014 kl. 13:01