Boye Geertsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Windows 8

Jeg brugte Windows 8 en dag, så havde jeg fået nok! Jeg måtte hurtigst muligt tilbage til Windows 7. Windows 8 er en større fiasko end Vista. Det styresystem bliver aldrig nogensinde populært. Til alle som ikke er hoppet på det endnu, LAD VÆRE i vil komme til at fortryde købet.
Kommentar til En iPhone-ejers bekendelser: Sådan føles Nexus 4 og Android 4.2

Android.

Jacob Nordfalk! Endelig en god kommentar og en som har sat sig ind i tingene i modsætning til Henrik Nordstrøm Mortensen. Og med hensyn til SwiftKey, ja hvor spare man mange tryk og systemet lære jo af den skrivemåde man har. Men lad bare alle modstanderne af Android blive i deres iPhone osteklokke.
Kommentar til Samsung på vej med 8-kernet mobilprocessor

Samsung

Ja Samsung er virkelig blevet en teknologi gigant, som ikke sover tornerosesøvn. Samsung laver lige fra vaskemaskiner til kampvogne og tanks. Så selvom Apple er en gigant så får de kamp til stregen af Samsung. Selv på meget af indmaden i iPhone (processoren) står der Samsung på.
Kommentar til En iPhone-ejers bekendelser: Sådan føles Nexus 4 og Android 4.2

iOS

Det er ikke overraskende efter sådan en kort test, at man er lidt forvirret når man er vant til iOS. Det skal lige siges at Nexus ikke er den bedste android smartphone. Når det er sagt så er iOS som en Toyota, den kan det den skal, men har man haft android i et stykke tid så føles iOS primitivt o...
Kommentar til Apple arbejder på fattigmands-iPhone

Re: Gamle telefoner

Mark! Det er du ikke den eneste der mener, iPhone 5 var virkelig en skuffelse. Det er vist kun iPhone fans der kan se noget nyt i den.
Kommentar til Samsung Galaxy S III er danskernes favorittelefon

Re: Funktion er i højsædet

Kan kun give dig ret Casper! Men der er allerede sket en finpudsning i 4G modellen og når Galaxy s4 kommer er der fokuseret på materialevalg og ikke mindst foto delen får et gevaldigt lyft.
Kommentar til Samsung Galaxy S III er danskernes favorittelefon

Galaxy s3

Det har været et hårdt år for iPhone fanatikerne. Jeg har Samsung Galaxy s3 den bedste smartphone jeg har haft til dato (og jeg har haft mange) Min kone har iPhone 5 og det bliver nok den sidste iPhone, det er som at køre Toyota, den kan det den skal! Men der er langt op til Audi, BMW eller Merc...