Jonas Jersborg

Periodekort til rejsekort lanceret i al stilhed: Du skal kun checke ind i bussen

Hvad er udsigten til at kunne betale for sit nye periodekort med andet en dankort? I acceptere kun dankort og visa/dankort (udelukkende pga dankort-delen) når det kommer til optankningsaftaler og periodekort. I alm optankning kan vi jo godt få lov at benytte Mastercard og Visa uden dankort-delen?

13. oktober 2016 kl. 23:33
McDonald's-test af selvbetjeningsløsning på kant med sikkerhedsstandarder

Min arbejdsplads leverer til størstedelen af det danske natteliv (samt restauranter), hvoraf IPP350 er primær som integreret terminal. Vi har endnu ikke oplevet svindel med dem, som man ser det med unattended terminaler. IPP350 har flere sikkerhedsmekanismer som udløses hvis den forsøges tampered med. Bl.a. små "stave" imellem top og bundplade. Hvis disse udløses, så låses terminalen (den taber sikkerhedsnøgler) og skal til NETS for at omkodes. Den er ret følsom for tampering vil jeg sige.

8. oktober 2016 kl. 16:57
McDonald's-test af selvbetjeningsløsning på kant med sikkerhedsstandarder

Lige præcis. På billedet her ses fx en ingenico ipp350 som er godkendt til et betjent salgssted. De skal benytte en terminal som er godkendt til unattended ligesom dem vi kender fra benzintanken.

7. oktober 2016 kl. 00:27
Apple Pay kan snart lande hos danske forbrugere

Det blev rettet for nogle uger siden. Ihvertfald på kontoudtog hos Danske Banks egne kunder

1. juli 2016 kl. 11:38
Solrød Kommune: For dyrt at indgå i kommunalt it-samarbejde

Hvis man nu også kiggede på flere dele der er til grin. Hvis en børneinstitution ønsker at forbinde deres stationære fælles pc over LAN til deres store kopimaskine, koster det 10.000 kr pr maskine. De må gerne købe deres egen lille laserprinter og sætte til via usb, men køber de fx en netværksprinter til LAN, blokere deres firewall så den ikke kan deles internt i huset før der er betalt store summer til kommunens it afdeling.

10. maj 2016 kl. 15:08
Der er ingen vej uden om Nets - men gumpetunge er de

I mange sammenhænge - men langtfra alle - vil jeg kalde transaktionsprisen på 14,50 kr. til Clearhaus for høj, og i samme omgang kalde transaktionsprisen på 4,75 kr. til Betalingsservice for lav.

Prisen er udregnet udfra en opkrævning på 1000 kr. Til abonnementsbetalinger er BS klart en fordel, men til salg af enkeltydelser og oprettelser er kortbetaling bedre.

Et automatisk træk med Betalingsservice adskiller sig fra en automatisk kontooverførsel ved at indbetalingen automatisk udlignes i et økonomisystem.......

Men retfærdiggøre det en pris på 4,75 kr. pr. stk?

9. december 2015 kl. 23:22
Der er ingen vej uden om Nets - men gumpetunge er de

Et automatisk træk på kort går gennem kortudbydere og flere instanser, hvor en kontooverførsel sker bank>bank imellem. Mindre led. Det er min tanke. Ret mig gerne hvis jeg tager fejl.

9. december 2015 kl. 22:49
Der er ingen vej uden om Nets - men gumpetunge er de

Er helt med på din holdning om DIBS. Og hvorfor "alle" større virksomheder anvender DIBS er mig en gåde når QuickPay / ePay tilbyder præcis det samme. De har alle moduler til de største webshops, åben API og meget andet. Jeg ved at hos DIBS kan du ikke tage imod Visa/Master med deres mindste pakke. Det er en gåde!

9. december 2015 kl. 22:48
Der er ingen vej uden om Nets - men gumpetunge er de

Hej Yoel, Som PSP reseller kan jeg desværre ikke røre meget ved fee'et, men kan sætte det så lavt som 10 øre pr transaktion. Dette gælder også hvis du vil bruge din Nets indløsningsaftale hos os :) Mine tanker om hvorfor QuickPay m.fl. opkræver det, er bl.a. at trafikken jo går igennem deres servere, samt udvikling af betalingsmoduler til Wordpress m.fl. /Jonas - WOOLED.dk

9. december 2015 kl. 22:38
Der er ingen vej uden om Nets - men gumpetunge er de

Det helt korrekt forstået. Men 4,75 kr. pr BS er stadig til grin når det er en automatisk kontooverførsel og ikke andet.

9. december 2015 kl. 21:38
Der er ingen vej uden om Nets - men gumpetunge er de

At BS kan koste 4,75kr pr stk er latterligt. Specielt når en alm kontooverførsel koster lige præcis 0 kr. Og denne kan sættes op til fast beløb pr måned i netbanken. Det er bare for at suge penge ud af kunderne.

9. december 2015 kl. 20:31
Der er ingen vej uden om Nets - men gumpetunge er de

Chargeback på betalingskort går altid gennem din bank med underskift og dokumentation. Chargeback på BS klarer du med 2 klik i din netbank og uden spørgsmål. Ved alm abonnement som fx internet vil jeg altid anbefale BS. Men ved større beløb som fx køb af tillægsydelser så er betalingskort vejen frem

9. december 2015 kl. 20:12
Der er ingen vej uden om Nets - men gumpetunge er de
Denne kommentar er blevet fjernet af en moderator.
Læs hvordan London-fidus overvejes til kommende rejsekort-app for at forhindre snyd

På android er det muligt at aktivere udvikler indstillinger, og heri imiterede placeringer. Så bliver det nemt at snyde den app

26. september 2015 kl. 22:48
Offentlig database vildleder om internethastigheder

Tjekditnet er fyldt med fejl. I følge deres oversigt for min adresse: http://puu.sh/k6oHf/5840887f91.pngDe foreslår 50/10 fiber fra TDC -> Jeg har 80/80 fra ComX/DanskKabelTV og kan få op til 100/100 De foreslår 100/20 coax fra Yousee -> Det er helt rigtigt De foreslår 40/5 xDSL -> Der er slet ikke noget telefonstik eller kabel i lejlighederne. Det skal evt trækkes fra kælderen hvilket ikke er ligetil.

10. september 2015 kl. 15:12
Skarp teknologi udfordrer Nets’ monopol på markedet for betalingskort på nettet

Hej Emil, Det er fordi de fleste webshops kører med Nets som indløser og ikke har andre aftaler. Endten som failover eller som ren løsning til andre kort. Som webshop har du mulighed for at have flere indløsningsaftaler. Har du aftale med både Nets(Teller) og Clearhaus vil de bistå hinanden ved nedbrud. Dog ikke for Dankortet som Nets har eneret på.

8. september 2015 kl. 16:26
Skarp teknologi udfordrer Nets’ monopol på markedet for betalingskort på nettet

Nej ikke alle betalingskort går igennem Nets. Det er kun dankort. Alle andre går fra indløseren direkte til banken. Nets er en indløser på ligefod med Clearhaus. Dog har Nets eneret til Dankortet.

8. september 2015 kl. 16:24
Skarp teknologi udfordrer Nets’ monopol på markedet for betalingskort på nettet

Vi er resellers af QuickPay og Clearhaus og en løsning hos os tager ca 3 dage at sætte op (wooled.dk) Paylike tager 2.5% + 0.25€ (1.85 kr) per transaction or less* (afhænger af omsætning) Vi tager 1,45% + 0.25kr. for danskudstedte kort (også MasterCard og VISA) og 2.75% + 0.25kr for udenlandske kort. Det eneste Paylike gør, er at give dig et forspring på 2-3 dage og så betale en højere pris. Ja der er penge at spare med Nets da en transaktion på 500 kr på Visa/Dankort koster 1.39 kr, og 7,50 kr. hos os, da vi bruger Visa delen. Nets monopol bør brydes så indløsere som Clearhaus kan tage imod Dankort. Desuden er der alt for ofte nedbrud hos Nets. Alt for mange webshops har kun aftale med Nets hvilket gør at de er helt nede når Nets er nede. At have Clearhaus som fallback koster ikke ekstra for en butik.

8. september 2015 kl. 01:51
Dansk it-startup spildte to måneders udviklingstid på forkert udmelding fra Nets

Til vores webshop var NETS og deres priser også til grin. Vi valgte at gå til Clearhaus i stedet, og sparer både pr transaktion, oprettelse og månedlig abonnement, da de to sidste er ikke eksisterende. Vi kører gennem QuickPay som er det nemmeste i verden.

31. august 2015 kl. 16:33