Thomas Pedersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Digital Post snubler på målstregen: Forsinket til 2022

Re: Måske nærmere indkaldelse til vaccination?

Slet…
Kommentar til Digital Post snubler på målstregen: Forsinket til 2022

Måske nærmere indkaldelse til vaccination?

Beslutningen virker fornuftig. Smittebølgen brager derud af og indkaldelser til vaccination sker via Digital Post. Så er det måske ikke det rette tidspunkt at lukke for posten i 3-4 dage.
Kommentar til AI-algoritme får medhold i australsk patentsag

Re: Juridisk entitet?

Mon ikke "det problem" blot det kan løses ved, at algoritmen, for at være opfinder, skal have tilknyttet en juridisk entitet fra en fysisk person, som igen er tilknyttet en juridisk person, dvs. en virksomhed?
Kommentar til Undersøgelse: Devops sparker release-hastigheden i vejret

Hvordan???

Det er vel stregt taget ikke det en sikkerhedstest skal kunne? For hvordan skulle en sikkerhedstest, som er beregnet til at fange sårbarheder, kunne fange, at der er noget galt i forretningslogikken?

Hvorfor?

Jeg har endnu ikke set et tungt argument for, at oprette et it-ministerium, når nu størstedelen af de ting der oplistes, allerede varetages af Digitaliserinsstyrelsen og de fællesoffentlige parter.
Kommentar til Digitaliseringsstyrelsen udskyder ny Digital Post med fire måneder

Re: Intet nyt under Solen

Det er da også ubekvemt. Nu har de fleste offentlige instancer endeligt fået tilpasset deres omstillinganlæg som en blind labyrint, og man har sikret sig brevposten ikke længere fungerer. Nu er der så nogen der vil ødelægge denne effektive envejs-kommunikationsform og skabe et hul igennem på port...
Kommentar til Digitaliseringsstyrelsen udskyder ny Digital Post med fire måneder

Re: Intet nyt under Solen

Nej de skulle ikke. Der står intet i loven om, at ALLE offentlige myndigheder skal være kontaktbare via Digital Post. Der står alene, at myndigheder KAN bruge Digital Post men, at vi borgere SKAL modtage posten digitalt.
Kommentar til Ambitiøs finanslov – umuligt it-projekt?

Umulig opgave?

Hej Jeg kan ikke rigtigt gennemskue, om du med dit oplæg "bare" er utilfreds med ambitionsniveauet på 775.000 elbiler i 2030 eller, om du mener at forretningsreglerne for den nye beregning ikke er #DigitaliseringsklarLovgivning som vil sende den danske bilbranche ud i et kafkansk cirkus?

Svar: All-in

Gav vide om borgerne, der bruger disse ville blive mistænkelige nå app's kræver positionsdata, lov til at benytte mikrofon/kamera eller beder om lov til at se ens kontakter? Kender du til offentlige apps, som gør det?
Kommentar til Over en halv million hentede kørekort-app det første døgn

Hvad er alternativet?

Hvorfor er det tosset? Passet bruges for, at opnå autentifikation af kørekortindehaverens identitet og billede. Det offentlige har (heldigvis) ikke et billederegister over danske kørekortindehavere, så for at få et validt billede i det digitale kørekort, skal det komme fra et autoriseret sted (...
Kommentar til Det svageste led i projekter

Fakta eller fordomme?

Påstand: Der er lige så mange private it-projekter, der fejler, som der er offentlige it-projekter, som går skævt og lukkes ned. Forskellen er bare, at de offentlige projekter har større bevågenhed fordi, at det er skattekroner der bruges. Som ansat i en stor kommunal virksomhed oplever jeg mege...