Rasmus Viking Christiansen

350.000 danskere rammes særligt hårdt af MitID-hack

Hej Mads, Jeg har både kodeviser og chip, og de kræver begge kode. De har samme kode, jeg kan vælge at bruge den ene eller anden efter koden er valideret.

13. oktober kl. 13:38
350.000 danskere rammes særligt hårdt af MitID-hack

Er der nogen der ved om det samme gør sig gældende for os der har MitID Chip? Det vil ikke kun være besværret med borgerservice, man også ca. 150 kr (omend borgerservice er den værste del).

13. oktober kl. 10:02
Google om Java-kopiering til højesteret: Skulle bilproducenter selv opfinde rattet?

Argumentet med at skulle genopfinde rettet er, efter min mening, temlig ringe. En hurtig søgning afsløre indtil flere patenter på ret til biler i forskellige afskygninger. Jeg kan godt nok ikke finde det oprindelige ret, men det er formentlig fra før egentlige patent regler. Jeg er ikke desideret for software petenter, men man kan da i det mindste have sine analogier i orden.

21. oktober 2019 kl. 16:48
Internettets nye overlord ICANN har et blakket ry

Tak for forklaringen. Det virker for mig som lidt ineffektiv altid at skulle kalde en af "kun" 13 servere hvergang. Naivt ville jeg mene at et smartere system sendte en's forespørgelles først til en's lokale TLD server, eller hvem man nu har angivet til dette, f.eks. DK Hostmaster. Er det så en .dk adresse sendes den direkte videre derfra og hvis ikke, f.eks. .uk, sendes den videre til den ansvarlige for det top level domain, UK Hostmaster eller hvad de hedder.

Da de fleste lande har deres eget top level domain og TLD administrator, vil local anmodninger ikke nødvendig vis skulle en tur rundt om Jorden for, rent fysisk, at ende få km fra udgangspunktet. Det ville også decentralisere håndteringen af anmodninger så ikke et eller nogle få lande sidder med den lange ende, men hvert land med hver sin. Desunde vil interNETTET blive mere NET og mindre vifte eller hestehale.

9. oktober 2016 kl. 00:12
Internettets nye overlord ICANN har et blakket ry

Nu er jeg ikke helt stærk i internettets infrastruktur, så hvad sker der hvis man selv angiver en DNS server som for eksempel OpenDNS. Kaldes Root så stadig eller er man fri af NSA's klør.

8. oktober 2016 kl. 19:04
Internettets uafhængighedsdag: USA slipper kontrollen over nettets grundlæggende infrastruktur

Nu er jeg ikke helt stærk i internettes infrastruktur, så hvad sker der hvis man selv angiver en DNS server som for eksempel OpenDNS. Kaldes Root så stadig eller er man fri af NSA's klør.

4. oktober 2016 kl. 11:53
Citrix afprøver mus til Ipad og Iphone

Vil bare lige nævne at Android understøtter Bluetooth- og USB-mus som standart. Ren "Plug and Play".

19. januar 2015 kl. 14:04