Jørn Martin Hajek

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til USA sætter for første gang cyberstyrker ind mod ISIS

Det kan da godt være smart

Hvis man nu tror, at det er meget begrænset, hvor mange falske beskeder man faktisk når at få ud - er det så ikke rimelig smart udbasunere det? For det bliver jo rigtig svært at stole på intern kommunikation, når man tror på, at det kunne komme fra fjenden. I øvrigt lyder din konspirationsteori ...
Kommentar til Sangskriver bag kæmpehit har tjent 40.000 kr på Pandora (opdateret)

Sammenlign med radio

Hvor mange penge får de, når P3 afspiller deres sang, hvor den vist også hurtigt kan høres af et lignende antal mennesker?
Kommentar til Regeringen skærer i optagelsen på it-studier

Re: IT-uddannelser

@Torben Mogensen Artiklen handler om de kortere it-uddannelser, ikke om kandidatuddannelser. Her er tallene for multimediedesignere, it-teknologer og datamatikere slået sammen fra ministeriet, selvom uddannelserne efter manges mening er er vidt forskellige. Nogle erhversakademier skal mindske de...
Kommentar til Foruroligende let: Forsker lavede botnet med 420.000 apparater

Var det virkelig hvad de mente?

Fra rapporten: After completing the scan of roughly one hundred thousand IP addresses, we realized the number of insecure devices must be at least one hundred thousand.
Kommentar til Kend dit modersmål!

Re: Præcision

"Einem Wasser" er faktisk dativ og betyder, at der bliver bragt noget til vandet. Bliver det i øvrigt ikke snart politisk ukorrekt at bruge ordet "tyrkertro?"
Kommentar til Danske hjemmesider i sneglefart: Svartider fordoblet på ét år

Er dette eb.dk?

Jeg synes det er lidt fjollet at man fra en overskrift der siger "svartider fordoblet" kommer til "næsten dobbelt så lang tid" i brødteksten for så at læse de konkrete tal: fra 2,02 sekunder til 2,7 sekunder - en forøgelse på en tredjedel.