Nikolaj Reibke

Fynsk kommune er også havnet i Ransomware-saksen

Man behøver ikke afinstaller Java og Flash, Der vil du i stedet ende et sted hvor du ikke kan gøre dine standard programmer længere.

Man kunne jo "deaktiverer" dem i sin browser, eller bruge den allerede indbygget "sikkerheds protokol".

13. juli 2015 kl. 13:04
Eksperter: Rejsekort-app er lappeløsning på grundlæggende designproblem

Hvorfor har man ikke bare gratis offentlig transport.

Hvis folk ikke er med på det. Kunne man udstyre alle mennesker med en chip så man vidste præcis hvilken rute de tog og i realtime hive penge ud af deres konto, er det ikke fremtiden alligevel?

Facebook og google har alligevel info på højde med sporingschip samt person-analse af os allesammen.

9. februar 2015 kl. 15:44
Rettighedshavere i aggressiv kamp mod piratkopieret indhold på Google

Fandt lige et interessant link omkring emnet. Der desværre oplyser at man må gå til advokater for at generhverve sin side. Man vinder nok sagen, men alligevel.

https://github.com/jezdez/django-constance/issues/89

10. januar 2015 kl. 23:12
Rettighedshavere i aggressiv kamp mod piratkopieret indhold på Google

Nu er det jo ikke længere mennesker der faktisk "melder" disse piratside ting, men bots der finder links der indeholder specielle ord.

Hvor det ofte også går ud over sider der er helt legimentile. Derfor vil det ofte fører til at "ordren" om at fjerne linksne ikke bliver udført.

9. januar 2015 kl. 22:03
Løjerlig regnefejl i lommeregneren til Android 5.0 Lollipop

Det ikke en fejl det er blot en feature til at lære nyt, Så begynder folk jo at undersøge hvordan binære tal virker, og så blev folket lige pludselig lidt klogere på noget de ellers ikke ville tænke over.

1. december 2014 kl. 19:28
Halvdød switch kvalte danske internetbetalinger fredag morgen

brug timeout til estimat om at bruge backup location? så kan der i baggrunden kører en tråd til at tjekke om hvorvidt den normale location er på igen. dette kræver dog at backuppen ikke ligger under samme switch som den originale.

20. juni 2014 kl. 14:10
Krypto-professor: Obfuskering kan stoppe falske NemID JS-klienter

Og når de laver det nummer, lyder det jo totalt mere sikkert end java.... eller. Men benyt dog noget som OAuth 2, som også er nævnt i tidligere kommentarer.

5. juni 2014 kl. 11:13
Overvågningssoftware skal stoppe eksamenssnyd på Syddansk Universitet

Gad vide om det bryder nogle love i forhold til opsnapning af folks private information, de nu har lagret på deres pc. Gad vide om windows så er et krav til eksamen eller om de også har lavet en mac / linux version.

Må de overhovedet distribuere spyware? for så lidt. Folk der snyder snyder alligevel kun sig selv, når de efterfølgende mangler viden omkring nogle emner

2. juni 2014 kl. 08:51
Gymnasielærer: Nye regler om eksamen gør internet-snyd uundgåeligt

Vil sige at hvis en elev bliver dømt for snyd ved brug af google translate, hvordan kan det så være at man de tidligere år har måtte bruge disse tunge mursten, bedre kendt som ordboger? dansk-engelsk og engelsk-dansk. Ved ikke hvad lærererne havde forventet. Men ved at elever må bruge internet betyder det altså "ALT PÅ NETTET" og hvordan vil man begå sig kun ved brug af google? da google blot peger videre til andre sider.

16. april 2014 kl. 09:54
Strejke i finanssektoren lukker stort set alle digitale betalinger

må man ødelægge et lands økonomi på den måde?

Men kunne man så ikke ansætte nogle nye?

12. marts 2014 kl. 09:49
Java var adgangsvej for 91 procent af webtruslerne

Der vil jeg give dig helt ret, NemId har ikke været grundige nok på de punkter, hvilket de åbenlyst er blevet mere klar over nu.

17. januar 2014 kl. 13:53
Java var adgangsvej for 91 procent af webtruslerne

Ja og det er rigtig synd at de ikke er mere interesseret da det er meget svært bare at holde hackere osv. ude af selv nogenlunde opdateret systemer, som bruges af eksperter. Så er der ingen chance for at holde en hacker væk fra dem der interesserer sig mindre for emnet. Og med en stigende antal brugere der ikke har forstand på teknologien, vil en hacker have det endnu nemmere, næsten lige meget hvad man bygger på sit program, specielt når tilfældet er som her at folk ikke har opdateret software i over 2 år. Specielt for danskere hvor lige akkurat dette har haft så meget medielys at man ikke har kunne undgå at blive informeret omkring det.

Det er et globalt problem generelt ja. Og desværre ikke noget vi har magt over

17. januar 2014 kl. 12:59
Java var adgangsvej for 91 procent af webtruslerne

Efter sigende er de godt i gang med en javascript løsning i form af et webinterface.

så hvorfor snakker i om det der allerede er planlagt når i nu vælger at besvare min kommentar?

17. januar 2014 kl. 12:18
Java var adgangsvej for 91 procent af webtruslerne

Folk må lære det mest basale om at begive sig på nettet med en computer og generelt at bruge en computer. Man lader jo heller ikke sit barn på 1 år gå rundt alene inde byen.

17. januar 2014 kl. 11:26
EU: 'Computerspil er ikke kulturprodukter'

Vil sige at computer-spil ikke er lokal kultur, det er derinmod verdensomspændende kultur.

Desuden burde film intet have til fordel i forhold til støtte sammenlignet med spil da man ved spil har en "interaktiv" film med en ekstra dimension(at der er muligheder i spil). men okay, måske folk forstår basis logik når de indfører programmering i skolerne

19. november 2013 kl. 10:04
Sådan undgik it-aktivist NemID i tre år

Jeg ved nu ikke om han burde beskæftige sig med noget "IT" overhovedet, hvis han nægter at benytte java. Den hovedsagelig grund til at mange ser java som dårligt er 1. fordi den har været så meget i søgelyset 2. at det ikke altid er designet ordentligt i forhold til sikkerhed.

12. september 2013 kl. 12:22
Video: Version2 drukner håndværkermobil i øl

Jeg ville nok køre noget mere på indtil de gav sig og repareret den, specielt når du kun er 3 måneder henne og det er regnvejr. har ikke hørt i reklamen at de siger at man skal lukke den i plastikpose når den er i regn.

20. juli 2013 kl. 11:49
Studerende tvunget til digital eksamen på batteri: KU forbyder pc-strømforsyninger

Idrætshaller har da netop strømudtag til 200 computere

20. juni 2013 kl. 17:07
Studerende tvunget til digital eksamen på batteri: KU forbyder pc-strømforsyninger

Gad godt vide hvordan der kan være sådan et problem med strøm da de blot kunne trække et kabel fra et af de større udtag, som findes flere steder på sådanne bygninger. Selv om det er fra en anden bygning. 4 Timer uden strøm er lidt overdrevent, måske om 6-7 år optimalt, men på nuværende tidspunkt en klar faliterklæring. Min bærbar holder 5 min uden strøm hmm. og maks 3 timer på helt nyt batteri.

20. juni 2013 kl. 13:30
Folkefest for spareivrige: Shopamok med dankortet bliver op til 50 øre billigere

Mener at det er dyre at have kontanter end at bruge kort set fra statens side da produktion af kontanter er dyre. Derfor burde der i stedet være gebyr på at hæve penge og ikke for at bruge kort

25. maj 2013 kl. 13:39