Pelle Nielsen

Rusland blokerer for e-mailudbyderen Protonmail

Det må siges at være den bedste reklame for firmaet.

13. marts 2019 kl. 13:20
Forskere frigiver kode til omgåelse af Googles reCaptcha: 90 procents træfsikkerhed

"...det bekræfter en forestilling, jeg længe har haft, om at jeg er en simulation i en stor computer...

Den kender jeg godt, det har jeg gået med i 20+ år."

Simulerede år eller ???

4. januar 2019 kl. 08:32
Efter knap 2 års ulovlig masseovervågning: Pape ser på lov for telelogning

@Lars Petersen Hvem siger at demokrat skal være nemt? Ved 3 behandlingen af Terrorpakken 2006 stemte Radikale venstre, Socialistisk Folkeparti og enhedslisten i mod. Det der er mere interessant at Birthe Rønn Hornbech , Britta Schall Holbergh, Marion Pedersen, Leif Mikkelsen og Lissa Mathiasen gik i mod parti linjen og stemte imod lovforslaget.

Mener at Britt og Leif stadigvæk er aktive.

Så stem personligt, så for man mest ud af sin ene stemme.

10. oktober 2018 kl. 21:24
Russisk spion bag angreb mod det danske forsvar afsløret under nyt hack

Gud nåde trøste dig, når du ikke kan dokumenter dine rejseudgifter til kontor Damen Svetlana. Så heller blive taget af AIVD med bukserne nede.

10. oktober 2018 kl. 15:28
Efter knap 2 års ulovlig masseovervågning: Pape ser på lov for telelogning

Og igen med Terrorpakken 2006. https://www.ft.dk/Samling/20051/afstem/436.htm

hvem prøver du at narre? dig selv?

10. oktober 2018 kl. 14:02
Efter knap 2 års ulovlig masseovervågning: Pape ser på lov for telelogning

@Jens Erik Bech

hvilket alternativ sandheds univers lever du i? trump world?

Lov nr. 378 Forslag til lov om ændring af straffeloven, retsplejeloven, lov om konkurrence- og forbrugerforhold på telemarkedet, våbenloven, udleveringsloven samt lov om udlevering af lovovertrædere til Finland, Island, Norge og Sverige. Gennemførelse af FN-konventionen til bekæmpelse af finansiering af terrorisme, gennemførelse af FN's Sikkerhedsråds resolution nr. 1373 (2001) samt øvrige initiativer til bekæmpelse af terrorisme m.v.).

"Det endelige lovforslag blev stillet af justitsminister Lene Espersen fra Det Konservative Folkeparti på vegne af Regeringen (Venstre og Konservative). Det blev vedtaget med 97 stemmer (V, S, DF, KF, RV og KRF) mod 10 (SF, EL og IA (Inuit Atagatigiit))."

10. oktober 2018 kl. 13:54
NSA-ansat skal 66 måneders i fængsel for at tage hacker-værktøjer med hjem

ja, men så har NSA ingen arbejde!

27. september 2018 kl. 11:03
Trump-administrationen vil undersøge Googles søgemaskine for anti-Trump bias

@Christian W. Moesgaard I det moderne IT samfund er søgemaskine blevet en del af den frie presse. Donald Trump tweet, skal ses i lyset af at han har brug for at kontrollere den frie presse.

Det er korrekt at Google nudging er yderst skadeligt for samfundet. Da en global virksomhed, plejer egne interesser, er svær at regulere og kan ikke drages til ansvar.

Men det kan ikke samelignes med de skadevirkninger og eftervirkninger det ville havde, hvis manden der står i spidsen for den sidste supermagt, med presse frihed, for kontrol over pressen.

Det er ikke engang et spørgsmål om man syntes om Trump eller ej. For magthaver afgiver ikke magt frivilligt, ligegyldigt om de er Demokrater, Republikaner, moderat eller fanatiker. De vil alle sammen havde en rigtig god grund til at bruge magten, med de bedste intentioner.

31. august 2018 kl. 11:51
Apple fjerner Facebooks snagende VPN-app

Men personlige oplysninger.

24. august 2018 kl. 14:25
Tesla-biler får Atari-klassikere med i næste software-opdatering

AFD. Højre Bagdør..............................................................................................AFD. Venstre fordør

2. august 2018 kl. 15:01
Går du op i dit privatliv? Her er din guide til et Google-frit liv

Men kunne en løsning ikke være at slette google data med faste korte intervaller? Googles interface til at slette sin data er relativt nemt at bruge. Men manuelt er omstændeligt og jeg glemmer glemmer det hele tit.

Kan man ikke automatisere dette, så man enkelt og nemt kan slette google data med faste interval?

Har selv prøvet at være google fri i en periode, ind til jeg skiftede arbejde. (hvor der bruges google suite).

26. juni 2018 kl. 10:45
Universitet: Google Maps blandt de værste når det gælder privacy

Havde google fri telefon (tror jeg), ind til jeg skiftede arbejde der selvefølg brugte google suite. (øv og 3 gange øv).

Telefonen var ikke logget ind på google eller samsung konto. havde selvefølige slettet alt data google havde på mig først (google er faktisk yderst bruger venlig også på det punkt). placeringtjenester var sat til kun GPS. Brugte f-droid.org til at finde forskellige apps. Google apps var deaktiveret. Netbank og e-boks over browser. Alternativet kunne man bruge Yalp Store fra f-droid.org. Men at bruge en 3 part for at få adgang til google play virker ikke særligt sikkert.

Kunne havde været rart hvis bankerne og andre offentlige app kunne hentes igennem andre end google play.

15. juni 2018 kl. 05:59
Sådan fjerner du dit barns cpr-nummer fra trivselsmålinger

Så er det jo god de bruger en "virtuel anonymisering". Så kan du få det 50% anonymiseret, uden samtykke fra moderen.

2. maj 2018 kl. 10:11
Margrethe Vestager kræver gennemskuelige algoritmer: Ikke nok at pege på sort boks

Lad "spåkonerne" forklare hvad de laver. Så kan vi se deres "hellige" algoritmer bygget på korrelation uden direkte årsagssammenhæng.

11. april 2018 kl. 08:00
Margrethe Vestager: Prøv noget andet end Google

Håber at det er nok?

Jeg har lige fået reklame i edge browser, fra en virksomhed som har en authenticator løsning. Har ikke søgt firmaet, men har skrevet deres firmanavn i et Office365 arbejdesdokumenet. Hvilket jeg finder forurolig, håber at det bare er et tilfælde.

23. marts 2018 kl. 08:29
Danske partier mørklægger brug af Facebook-data til vælger-påvirkning

Det er manipulation at bruge udtrykket "EU Kalifatet". Det er manipulation at bruge udtrykket nudging. Og jo det er manipulation når politiker bruger marketingfirmaet som Cambridge Analytica.

Måske skulle de politikerne koncentrere sig mere om visioner, i stede for at lave taburat klister.

Marketing bruges til at øge efterspørgsel af et produkt, specielt hvis produktet ikke opfylder kundernes behov. Mere visioner, mindre manipulation tak

23. marts 2018 kl. 08:18
KL-rapport om digitale visioner skamroser Cambridge Analytica

Hemmelige algoritmer bygger op af absurde korrelationer, som kan spå fremtiden. Lyder det som noget en salgsafdelingen har fundet på? JA

http://www.tylervigen.com/spurious-correlations

22. marts 2018 kl. 12:53
KL-rapport om digitale visioner skamroser Cambridge Analytica

Der det den nye definition på disruption for visionsløse. 202 siders powerpoint show til 730.000 skattekroner? Gud hvor jeg bliver træt. Tror at der skal indføres et disruption afgift, der trækkes direkte fra deres løn.

22. marts 2018 kl. 12:35
Danmark kæmper imod, at browsere som standard afviser tracking-cookies

@Jakob GV "Ministeren har jo ret i, at hvis browseren er forhåndsindstillet (om det så er til at acceptere eller afvise cookies), er det et indgreb i det frie valg, og således vil brugerne (og især ikke-IT-kyndige ) risikere, ikke at være i stand til at tage stilling."

Nej Jakob det er hvis dig der skal længere ud på landet. Hvor dum tror du "ikke-IT-kyndige" er? De klare sig generelt godt i lives andre aspekter. Det er simpelt hen elitært pisseri, forklæd som barmhjertighed over for "ikke-IT-kyndige". Hvornår er det blevet liberalt, at det er bedre med et ikke valg end et tvunget valg?

Dem som ønsker at tracke, kan vel forklare forbrugerne hvorfor det er en så god ide og hvordan de kan vælger det til? Det giver måske forbrugerne et oplyst grundlag, så de kan fortage et valg.

8. marts 2018 kl. 12:05