Østtyskland? Er det noget intern gamingjargon jeg ikke kender, eller burde skribenten måske have brugt et cloud-skoleatlas og lige tjekket, om "Østtyskland" stadig er et land?
Ahem...
/lmss
Nej. Det er et aftryk af en side fra et blad, og dermed falder der under citatretten. Der er masser af præcedens for den fremgangsmåde og den er ikke ulovlig.
Der er faktisk mennesker, for hvem det kan få konsekvenser at få deres vaner afsløret overfor de forkerte.
Tænkt eksempel: En kvinde, som lever i et voldeligt forhold, googler sig frem til et par krisecentre, mens manden er ude af huset. Om aftenen, når han sætter sig ved computeren dukker der pludselig annoncer for Grevinde Danner op.
Tænkt eksempel: Du planlægger en ekstra fin gave til din samlever, i anledning af jeres bryllupsdag. Du leder på nettet efter rejser og måske en fin ring. Mens du sidder der, kommer konen for at give dig en besked. Du ved, hun vil kigge dig over skulderen, så du zapper hurtigt over på B.dk, som uheldigvis nu er fuld af reklamer for rejser og dyre smykker.
Du kan sikkert selv finde på flere, hvis du anstrenger dig. Det er en god øvelse.
/lmss
"Braking" ... Well played, Sir! :D
Nogen har begået en meget fin udlægning af Karl Poppers paradoks: https://i.redd.it/uedawtfzqbgz.jpg
Mobile First er en strategi, og den har ingenting med den underliggende teknik at gøre.
Læste den for mange år siden og får stadig flashbacks!
Den Korte Avis gerne vil helt sikkert gerne høre jeres meninger om Islam og tysk demokrati. Det her er Version 2. Hav en god dag.
Nu er du heller ikke journalist, så for dig er det måske ikke så relevant? Men du kan jo prøve at overveje det fede i at blive smugfilmet af dit eget webcam, mens du svanser rundt i stuen i bar røv og wicklers, med alt hvad det kan indebære af afpresning og trusler om offentliggørelse.
Eller du kan prøve at forestille dig konsekvenserne af at blive filmet i et fortroligt møde med en hemmelig kilde, fordi du uforsigtigt har ladet skærmen stå åben på din laptop.
I Danmark har der endnu ikke været offentliggjorte eksempler på, at journalisters computere er blevet hacket. I udlandet, hvor journalistik godt kan være en dødelig profession, sker det faktisk, at regeringer og organisationer forsøger at bryde ind på journalisters computere.
Klistermærker er måske nok symbolske lige nu og her i Danmark, men det handler om at skabe bevidsthed om at passe på sine kilder og sig selv i god tid, inden det går galt.
/lmss
Jeg glæder mig stadig til at se din dokumentation for, at det skulle være fake news. Kom nu med den!
...hackede vi dørlåse med tv-fjernbetjeninger og palm pilots
I har aldrig overvejet at gøre den tilgængelig her på siden?
"I gennemsnit scanner smartphone- eller tablet-ejere kun 26 QR-koder om året..."
Vi scanner altså en kode hver 14. dag. Det synes jeg faktisk er et ok tal. For tre år siden var der stort set ingen, som vidste, hvad det gik ud på, og man skulle kigge godt efter for at finde en 2D-kode noget sted i medierne.
Tallet siger måske også noget om folks forventninger, når de ser en QR-kode og overvejer, om de vil besvære sig med at scanne den.
Kan det betale sig, så skal vi nok få det gjort.
Derfor tror jeg, at kunderne snart skal få opdraget indholdsproducenterne til at skabe værdifuldt indhold, frem for at skuffe os med mere luft.
Lars Michael Sørensen