Martin Warming

Skilsmisser, Stram kurs og digitale vælgererklæringer

Mange tak for svarene. Nu hører jeg dog ikke radio eller ser nyheder i fjernsynet. Derfor jeg også gerne vil læse lidt om det hvis nogen havde et link til omtalte fusk.

22. maj 2019 kl. 15:03
Skilsmisser, Stram kurs og digitale vælgererklæringer

Et link eller 2 til det vælgersnyd du nærmest påstår er blevet begået vil være dejligt. Syntes ikke jeg har hørt noget om den Egon Olsen plan der har foregået i nogen medier.

22. maj 2019 kl. 14:15
Konflikten optrappes: USA anklager Huawei for svindel og industrispionage

Det kaldes amerikanske firmaer.... ikke USAnske.

30. januar 2019 kl. 00:09
Indehaver af @anders.dk bombarderet med yderst følsomme hovsa-mails

Nu er det specielle lige her, at mange af de her hovsamails tror folk at de sender til @Randers.dk som må formodes at tilhøre Randers kommune, men de fejltaster og får sendt til @Anders.dk istedet. Det samme tror jeg ikke er tilfældet for f.eks @Eter.dk @Iels.dk, @Ichael.dk eller @Arin.dk

22. juli 2018 kl. 16:38
Nyt spil vil lade folk ‘opleve pinslerne ved cryptomining’

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/handler-du-med-bitcoins-saa-kommer-skat-efter-dig/7071755Ja, det anses nu som spekulation at handle med cryptovaluta derfor er det skattepligtigt.

10. marts 2018 kl. 17:52
Mand sagsøger Microsoft: Vil have Windows 7 eller 600 millioner dollars

Hvis du 1 gang har opgraderet til Windows 10 kan du gratis installere Windows 10 igen... du kan bare ikke opgraderer igen fra 7.

21. februar 2018 kl. 10:02
Dansk chrome-plugin lader dig køre de nyeste spil fra din gamle spand

Du logger ind på din egen steam konto på en fremmed computer, derfor skal du selv have købt spillene så de er ikke med i prisen pr måned.

6. oktober 2017 kl. 14:12
Sikkerhedsforsker blev ramt af pacemaker-fejlkonfiguration på vej op ad trapperne

"Netop - det hedder atrieflimmer, ikke artrieflimmer :-)" Hold da helt op... kan du ikke virkelig ikke finde mindre sko at gå i ??

1. juni 2017 kl. 17:06
Suspekte VPN-udbydere forsøger at lukrere på privacy-panik

Eftersom Jesper af en eller anden grund ikke nævner pågældende udbyder i hans indlæg, kan jeg da fortælle efter at have læst artiklen på Vice, at der er tale om MySafeVPN.

6. april 2017 kl. 23:59
Googles video-AI kan snydes af skjulte budskaber om spaghetti

Hvis algoritmen gør ud på at pille hvert 50 frame ud og analysere det , så jo. Men hvis algoritmen indekser alle frames eller bare nogle under forskellige kategorier såsom : Gorilla, pasta, træer, person, pasta, gorilla2, huse, person2, pasta så vil det samme billede af pasta alle ryge i samme index da billedet ikke ændrer sig. Derfor vil pasta billedet vinde med en stor margin om hvad klippet handler om. Det er sådan jeg forestiller mig det kunne foregå.

6. april 2017 kl. 04:36
Narko på Facebook
  1. Du kan nemt slå tagging fra, ihvertfald så du skal godkende dem først.
  2. Du kan sætte lykønskninger op på BirthdayPilot hvis det generer dig at misse dem, men jeg fornemmer at det ikke er det der plager dig alligevel :)http://birthdayfb.com/pages/signin.html
27. januar 2017 kl. 14:45
Narko på Facebook

Ville ønske jeg kunne opfinde en tidsmaskine og tage tilbage i tiden og lade være med at klikke på den.

27. januar 2017 kl. 14:39
Test: iPhone 7 taber til alle konkurrenterne i batteritest

Desuden passer Iphone 7 jo lige i samme prisklasse som de andre testede telefoner. Folk skal da ikke pive over at Iphone7+ som er mere end tusind kroner dyrere end de andre ikke er med i testen.

4. oktober 2016 kl. 14:42
Trusselsindeks: Her er de ti største malwaretrusler i Danmark

Nr 8 : "ved at ændre et inficeret systems hostfiler, der normalt skal forhindre adgang til populære websites for Torrent søgninger." Så vores host fil altså til for at forhindre adgang til populære websites for Torrent søgninger ? Troede ellers den var til at mappe IP adresser til hostnames :)

6. juli 2016 kl. 23:07
Undgå faldgruberne i "Teknisk gæld"

Der er også andre faldgruber man skal passe på ikke at falde i :)

2. maj 2016 kl. 00:45
Pludselig uforklarlig stigning i antallet af TOR-adresser

Den artikel er fra 2013... kan godt være det er endnu et botnet, men nok ikke den der er nævnt i artiklen.

22. februar 2016 kl. 18:47
Nu er live-ovesættelse af syv sprog rullet ud i Skype

Through voice-to-voice translation, all of our Skype for Windows customers can now speak in seven languages: Chinese Mandarin, English, French, German, Italian, Portuguese and Spanish. Through text-to-text translation, our customers can now write in over 50 instant message languages. ....

16. januar 2016 kl. 02:02
Europæiske teleudbydere skyder også tracking headers ind i mobile dataforbindelser

@ Rene V Nielsen : Tror du har misforstået noget med hensyn til popcorntime... Det er tilladt at du tager en kopi af dine EGNE ting/dvd/videobånd men du må IKKE låne dem ud til andre. Og sælger du originalen skal du destruere kopien. Hvordan du har fået den galt i halsen er mig en gåde :)

20. august 2015 kl. 21:49
Trustpilot-direktør: Vi er uperfekte, men nyttige

Nej, I er ikke. Har oplevet at få en anmeldelse fjernet, da jeg klagede over at firmaet havde solgt/videregivet min email til 3rd part. Det kan jeg være 100% sikker på da jeg opretter en email til hver evig eneste nyt sted. Derfor kan der ikke være andre der har haft den mail før. Så bad Trustpilot mig om bevis på køb, pga dette var "anmeldt" af virksomheden Dealh*nter. Selv efter dette bevis var sendt skete der ikke mere i sagen. Hvis jeg ikke kan lave en anmeldelse af, at man risikere at få videresolgt sin email adresse, samt at servicen med henblik på salget var ok, hvordan skal folk så kunne bruge Trustpilot til noget. ? Har ikke siden brugt Trustpilot til noget som helst, da det er så falsk. At firmaer også kan betale sig fra kun at have stjernerne fra top3 på deres hjemmesiden har også været fremme i medierne. Så de dårlige anmeldelser ikke tæller med. Føj siger jeg bare.http://politiken.dk/forbrugogliv/digitalt/internet/ECE2370538/firmaer-filtrerer-daarlige-anmeldelser-fra-paa-facebook/

17. juni 2015 kl. 17:22
Scorpion er fjollet - eller 3 grunde til at se WarGames igen

Har lige set Episode 3, hvilket fik mig til at himle så hårdt med øjne og lyd, at der var en decideret fare for at jeg ikke kunne stoppe igen. Toby ( adfærds-geniet, der kan aflæse alle folk ) skal finde en formodet bombemand via noget overvågning-kamera-optagelser. Han får fjernet personer under 12 år og en hel masse andre mennesker fra optagelserne via hans egen udluknings-metode. ( På en ret fantastik måde at folk rent faktisk forsvinder / fader ud fra overvågning skærmene med det samme, deres algoritme kan lige læse folks alder og alle de andre ting han står og nævner op mens folk forsvinder / bliver skjult af computeren ).

Men han finder selvfølgelig hans bombemand til sidst. Spoiler alert : Det er en mand iført kasket og solbriller !! Hans begrundelse : Bombemanden er den eneste, der ved at bomben sprænger, og derfor som den eneste dukker han sig ikke af forskrækkelse, da der kommer en meget stor eksplosion.

Fair nok, meget sandsynlig forklaring.

10 min senere i serien opdager mekanik-geniet Happy, at bomben højst sandsynligt kun er 1 af mange, men som den eneste er sprunget, fordi den sprang for tidligt i forhold til hvad den skulle. Hov vent lige... De identificerede jo bombemanden, netop fordi han som den eneste ikke dukkede sig under eksplosionen, fordi han forventede at den ville sprænge... Men burde han ikke have forventet at den sprang senere så ?

De burde virkelig hyre nogle folk til den serie, som kan holde styr på hoved og hale og virkeligheden, inden de ender at være mere til grin.

28. oktober 2014 kl. 20:14