Peter Søgaard

Kontor skal lave strategier for it-udvikling i hele Københavns Kommune

Hej KK,

Se her: 41 kommuner har givet tilsagn til udvikling af en en tværkommunal løsning til procesdelinghttps://www.linkedin.com/pulse/35-kommuner-har-givet-tilsagn-til-udvikling-af-en-badstue-pedersen

Så del endelig jeres erfaringer og stjæl fra os andre :-) I kan også melde jer ind i klubben og blive nr. 42, så vi kan finde svarene sammen ;-)

12. juli 2018 kl. 09:12
Justitsminister står fast: Myndigheder skal kunne dele data uden borgeren informeres

Jeg forstår ikke hvordan de med $23 i lovforslaget kan frasige sig oplysningspligten i forordningens artikel 13 stk stk 3. Den eneste undtagelse til artikel 13 stk 3 i forordningen er artikel 13 stk 4: "Paragraphs 1, 2 and 3 shall not apply where and insofar as the data subject already has the information", som jo ikke kan være tilfældet her.

Nogen jura-eksperter der har en forklaring på det? Jeg kan godt se at artikel 14 stk 4 kan undtages jf. artikel 14 stk 5 litra c, men altså ikke artikel 13...

24. januar 2018 kl. 13:05
Nykredits tilbud: Log på netbank med NemID - uden papkort

Man kan ogsaa bare scanne sit papkort ind paa PC´en som en pdf-fil, som man saa aabner naar der skal bruges en kode - saa behoever man ikke at lede efter papkortet i lommen, i tegnebogen, under kontorlampen eller hvor det nu var man lagde det sidst.

Når du sådan opfordrer folk til at bryde reglerne for brug af nem-id, kan du så også fortælle om f.eks. bankerne stadig hæfter for misbrug af netbank hvis man skulle være så uheldig at blive hacket? Er det stadig bankerne der hæfter for tab hvis det kan påvises at man har opført sig uansvarligt ved at bryde reglerne og scanne sit papkort? Jeg kender ikke selv svaret, men jeg ville ikke turde løbe risikoen.

https://www.nemid.nu/om_nemid/regler/regler_for_brug_af_nemid/

3.2 Opbevaring af bruger-id, adgangskode og nøglekort</p>
<p>Du skal være opmærksom på, at du
...
•ikke må scanne dit nøglekort, indtaste dine nøgler eller på anden måde digitalisere eller kopiere nøglerne
...

9. september 2010 kl. 08:08
Sommerkonkurrence: Hvad skal tablet-pc hedde på dansk?

En ting vi helt sikkert ikke skal gøre, er at tage et engelsk begreb for en tavle-pc og oversætte det til et andet engelsk begreb.

Die Hard: Mega Hard :-)

I disse tider kan et sådant apparat da kun hedde en NEM-PC! Så kan skidtet sælges bundlet med en fin lille taske med plads til et papkort :-)

...

21. juli 2010 kl. 07:53