Rasmus Aaen

Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

Trine, jeg vil vove at påstå at du har mødt mange IT-nørder i byen og at du bare aldrig har været klar over at en helt almindelig fyr kunne interessere sig for IT og måske endda vil blive kategoriseret som IT-nørd.

Jeg vil beskrive mig selv som lidt af en nørd for IT, på trods af det kunne jeg aldrig drømme om at fortælle nogen i byen om hvad jeg egentlig laver i min fritid. For som computer interesseret lærer man hurtigt at man vil blive stemplet, som præcis den stereotype du beskriver, hvis man fortæller at man interessere sig for IT. Præcis derfor holder vi os fra at fortælle dig og dine veninder hvem vi er og hvad vi laver når vi kommer hjem fra byen.

Jeg tror at de computer interesserede du har mødt på dine by ture har - ligesom jeg selv gør - undladt at fortælle hvad man i virkeligheden bruger sin tid mest på. Når jeg har været i byen med mine studie kammerater har vi altid klædt os pænt på, sat håret og taget parfume på. Hvis man så os i byen vil man ikke kunne skelne os fra de andre fyre i byen. Kigger du derfor kun efter fyrer i slidte trøjer med hvide tennis sokker, så er det klart at du ikke kan se os.

2. august 2013 kl. 16:58
HP's nye login-trick: Læg din telefon på skærmens fod

Det er vel en HP og ikke en iMac, der er beskrevet i artiklen

16. oktober 2012 kl. 09:39