Malte Christensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Undersøgelse: Danskerne vil gerne aflevere data til det offentlige

Ja, meeen

Gerne lange og kostbare straffe til dem i det offentlige, som bevidst eller med grov uagtsomhed misbruger data og vores tillid, ligegyldigt hvilken myndighed, politi, SKAT, forvaltning. Bøder, som den enkelte ikke selv skal betale, er ingen straf, da de jo betales af det offentlige.

Venter med spænding på artikler om misbrug

Jubii, flere personlige data skal sendes rundt i systemerne. Jeg håber at bøderne for misbrug bliver høje nok til at lukke hele stater.
Kommentar til Google overvejer at lukke nyhedsservice i Europa

Google News app heller ikke tilgængelig i Danmark

Google News app heller ikke tilgængelig i Danmark, desværre.

Og folk klikker på reklamer fordi ...?

Siden fænomenet Reklame optrådte på internettet og ikke blot på Facebook har jeg undgået at klikke på så meget som en af dem. At mine "venner" ustandseligt deler reklamer står for deres egen regning. Jeg behøver da ikke dele med.
Kommentar til FBI, CIA og NSA advarer amerikanere mod telefoner fra Huawei

Google's Nexus 6P er lavet af Huawei

Enough said.

Fin ide

Hvis forslaget følges af en mærkbar sanktion overfor læk, fx. 100 års fængsel uden mulighed for prøveløsladelse. Og sanktionen skal foregå fra forbryderen og opefter. Ikke noget af det dér med, at det offentlige kan blamere sig så meget de vil uden konsekvenser.

HLLAPI anyone?

Man mindes med vemod de gode gamle dage hos IBM, da et HLLAPI program hjalp med hjernedød indtastning på 3270 skærme af samme data i tre forskellige systemer. Et program kunne skrives på 30 minutter og sparede en hel del timer hver måned.
Kommentar til Apples iOS-markedsandel må vige for Androids fremturen

Hvorfor er sammenligningen ikke rimelig?

Det kommer vel an på, hvad man skal bruge sammenligningen til, tænker jeg. Hvis man vil vide, hvordan Android hhv IOS udbredes, er sammenligningen vel helt i orden. Vil man vide, hvem der tjener flest penge på deres produkt, kan sammenligningen ikke bruges til meget.

Nexus er potentielt ikke meget bedre

Google garanterer OS opdateringer op til 2 år fra den dag, en Nexus kom på markedet. Køber du altså en Nexus, som kom på markedet sidste år, får du kun en enkelt Android version, dernæst er det kun sikkerhedsopdateringer, som kommer en gang om måneden. Og disse stopper efter tre år eller efter 18...

Man overvåges da allerede i dag

Når man årligt bliver ringet op af sin bank for at skulle fortælle hvor ofte og hvor store beløb man hæver fra automater. Og hvor mange kontanter man tager med på ferie. Jeg forstår simpelt hen ikke, at den slags går totalt upåagtet hen, og at der ikke snart er nogen, som spørger, hvornår EU (de...

App til generering af koder

I lighed med Googles Authenticator. Så kan man vælge den eller et papkort. Det er for mig smartere end en sms for de, som hyppigt skifter sim kort.

Læg mærke til forfatteren

Det er vel ikke så underligt, at Oracle's egen advokat kommer med en sådan udtalelse. Hvis Oracle kunne licensiere det at trække vejret i et serverrum, så gjorde de det.
Kommentar til Vietnamesisk regering blokerede Facebook og Instagram

Blokering er så meget sagt

De fleste brugere i Vietnam har lært at bruge openDNS eller Google DNS. Det er kun i Ha Nois DNS server, at den er blokeret. Ligesom blogger, blogspot, wordpress, BBC, m.v. BBC i TV er forsinket med 10 minutter, netop for at tillade at Ha Noi kan gribe ind, hvis der skulle blive sendt noget, som...

Paranoia?

Man får efterhånden en fornemmelse af, myndighederne i diverse vestlige lande ikke er så vældigt imod terror. Og Danmark skal nok følge efter USA, da der dermed er forhøjet sandsynlighed for et portræt foto i Camp David.
Kommentar til Google bygger 'find min telefon' ind i søgemaskinen

Fungerer, sådan da

Fungerer fint her i Vietnam, dog kun for min telefon, ikke for min Nexus 7.
Kommentar til NSAs overvågning fungerer som handelsbarriere

Really?

Er der virkelig nogen, som tror, at amerikanske garantier er noget som helst værd? Hvis kommisionen tror på den, så har man vist valgt de forkerte repræsentanter.
Kommentar til Minister klar til at aflive rejsekortet

Utålige svartider

De trak kr. 100 uden begrundelse. Jeg formoder, at det var gebyr for at udstede kortet. Som jeg bestilte under en gebyrfri kampagne. På deres website giver de ingen mulighed for at stille spørgsmål til fakturarer. Når man så får lusket en besked igennem til dem, svarer de, at de forventer at svar...

Fuldstændig enig

Jeg har programmeret Java siden 1.02, og det har aldrig fungeret ordentligt client-side, og det har altid været bøvlet. Fint miljø til servere. Fjernet fra mine client maskiner.
Kommentar til Hvordan skal vi nu låse vores døre? Eller noget som helst?

Nabo har fingeraftrykslæser

En af mine naboer i Vietnam har en fingeraftrykslæser i sin hovedør. Den skal naturligvis stadig backes op af en nøgle i tilfælde af manglende strøm ..... En hurtig søgning på Youtube viser hvor let det er at åbne snart sagt alting.
Kommentar til Kan Candy Crush-modellen holde Ello i live?

Giver Ello en chance

Er kun på Facebook fordi ejerforeningen synes, at det er den bedste metode at samle folk på. For mig er Ellos virkelige konkurent: Google+. Og der er naturligvis et stykke vej igen :-)