Ellen Pedersen

NemLog-in-fejl blokerede dagpengerefusion i ugevis: »Dem som skal rette det er gået på ferie«

jeg bliver så træt! Bla fordi jeg er låst ude af MitID pt. Jeg har været rigtig uartig og er taget udenfor Europa og jeg bruger dælme ikke penge på at hænge i timevis i telefonen til supporten! Inden jeg tog afsted hikkede NemID så jeg ikke kunne komme på MinSundhed -app! det tog mindst en halv time at finde ud af at det ikke var mig der klumrede! Og nu det her! Hvad pokker bilder Digitaliseringsstyrelsen sig ind! Det er godt nok mange ressourcer der bliver spildt på at systemerne ikke fungerer! Hvis jeg kunne blev de valgt fra, for mage til ringe service skal man da lede længe efter!!!

13. september kl. 06:28
Sundhed.dk dropper DXC som leverandør efter nedbrudspræget pandemi

Anne-Marie Du spørger hvem DXC er og det får du ikke et ordentligt svar på, så jeg skal forsøge: I 1959 besluttede staten at oprette Datacentralen til at varetage statslig it. Der blev bygget forskellige ting på i årenes løb: CPR, skat, told, moms politiets registre, ejendomsvurdering, kongelige grønlandske handel og en masse andre ting. I 90'erne skulle alting privatiseres og Datacentralen endte med at blive overtaget af amerikanske CSC. For nogle år siden slog de sig sammen med et andet amerikansk firma og blev til DXC. Du har lige været i forbindelse med dem, hvis du har checket årsopgørelse

16. marts kl. 11:35
Gudskelov det var 2020

Jeg vil lige gøre opmærksom på at i den epidemi lov der blev erstattet af den nuværende, havde erstatningsbestemmelser, som pakkerne har erstattet, så jo virksomheder har hele tiden haft ret til erstatning. Det er ikke nyt. Jeg vil ikke tage stilling til om det er noget liberalt p... Noget andet er samfundet har brug for et velfungerende erhvervsliv, inklusiv kulturinstitutioner når der er kommet styr på covid19 og hvis staten ikke går ind med støtte, så vil mange gå konkurs, og dermed mange blive arbejdsløse. Og så tager det lang tid at få løbet i gang igen

30. december 2020 kl. 09:52
Smittestop-appen har fundet 161 coronasmittede siden juli

Jeg har også oneplus og batteri sparefunktionen er slået fra og app'en kan stadig kun finde ud af at hente notifikation når jeg går ind i den? Så hvad skal ellers sættes anderledes op?

24. november 2020 kl. 14:22
Smittestop-appen har fundet 161 coronasmittede siden juli

Min søster har en OnePlus telefon og hun opdagede tilfældigvis at der lå en 10 dage gammel notifikation, om han hun havde været i nærheden af en smittet. Hun bruger offentlig transport og kan nemt være i nærheden af en smittet i mere end 15 minutter. Hun fejlmeldte det til sundhed.dk og fik følgende svar: Vi beklager oplevelsen af manglende notifikation. Tidligere var smittestop appen udviklet således, at der kun kom én push besked/notifikation om at der ligger en besked i smittestop appen. Efter release af version 2 fremsender smittestop notifikation dagligt, indtil beskeden er læst i Smittestop.

Der er desværre set tilfælde af at nogen Android telefoner (typisk set på Huawai, OnePlus, Xiaomi) har modtaget Smitte besked idet øjeblik at appen blev åbnet. Dato for modtagelse af besked vil fremgå som samme dato/tid for hvornår appen blev åbnet. Der arbejdes på flere forskellige tiltag for, at forbedre både teknologien og appen på dette område. Det er dog vigtigt at pointere at det ikke er en fejl i appen, men selve telefonen der blokere for brugen af appen. Vi vil derfor anbefale dig at kigge i din telefons indstillinger ifht. om den gør brug af strømspare funktion eller intelligent styring af batteri - dette bør slås fra.

Dette er måske en del af forklaringen på den finder så få: Den virker ikke rigtig!!!!Men man kan nok heller ikke forvente alverden til en pro bono pris på adskillige millioner!!!!

24. november 2020 kl. 10:43
Du saver demokratiet over med din brug af Facebook, Magnus Heunicke

Hørte lige her til morgen at Mette Frederiksens udmeldinger om den aflyste fase 4 nedlukning ligger dels på hendes Facebook og dels i et interview i en netavis, som ihvertfald jeg ikke anede eksisterede. Tak Pernille for at tage dette emne op, er helt enig i at det er et problem Jeg må hellere stoppe inden jeg fortaber mig i noget anti-Mette

8. august 2020 kl. 10:37