Morten Rasmussen

Nyt værktøj afslører den tilgængelige båndbredde i kommunerne

Hej Jan - du henviser til en "gammel" rapport over en generel hastighedskortlægning som formentligt er baseret på teleselskabernes oplysninger. Dette er en online (her og nu) kortlægning baseret på faktiske målinger ikke teleselskabernes egne påstande. Ja det er nok i virkeligheden "først i verden" :-) Jeg er ked af det på dine vegne - I er jo større bedre og rigere til alt i Norge ;-)

23. februar 2015 kl. 10:47
Apple dropper sundhedsfunktioner i nyt smartur

I burde i det mindste dreje artiklen på plads til sidst så man ved at det er "varm luft" som Jakob Damkjær skriver så er det WSJ som har lavet en artikel om deres egen ubekræftede artikel.

23. februar 2015 kl. 10:13
Hurtigt bredbånd skal på den politiske radar

@Flemming hvordan skulle jeg som bor i TDC monopolområde kunne vælge min hastighed - TDC vil IKKE sælge mig fiber eller eller anden form for ordentlig forbindelse. Jeg skal enten betale for hele min ejendom eller også skal jeg købe deres gamle forældede kobberforbindelse på den gamle central.

Der skal en politisk indsats til for at bryde monopolet - man kunne evt. forsøge at presse TDC til at reelt at levere den service, som de har forpligtet sig til.

13. februar 2015 kl. 21:07
Udskældt it-system til akuttelefon blev hastet igennem

Det er trist at man har udviklet endnu et system til en Vagt-/Kontrol-/Alarm-Central, som ikke understøtter flow i modtagelse af opkald fra mennesker under pres. - Der bruges fortsat PAPIR OG BLYANT for at kunne tage imod opkaldene på telefonen. Der mangler lidt forskning i hvordan man får et Vagtcentralsystem til af fungere - der findes systemer som fungere. En test som kan afsløre om det virker eller ej er, om brugeren er nød til at bruge papir og blyant !

5. februar 2015 kl. 19:43
TDC køber ComX og nærmer sig dominans på fiberbredbånd

Enig - TDC sætter samtidigt en max grænse for forbrug, selv på fiber, så man ikke kan se sit TV andre steder - suk suk - en sort dag - men en stor dag for TDC's monopol og grådighed.

26. november 2013 kl. 21:10
Hver fjerde svenske internetforbindelse er på mindst 100 megabit/s

Men det nytte jo ikke når TDC sidder hårdt på markedet og malker det. Jeg bor på Frederiksberg og kan ikke få fiber, kan ikke få kobber til mere end 20/2 (hvilket i praksis hos TDC er 7-8) jeg har Yousee tv og vil forsøge med Webspeed, man for det første kæmper jeg med at få tv signal i en kvalitet så jeg kan få alle kanaler og dels så forventer jeg ikke at kunne få meget bedre hastighed - det er jo trods alt det samme selskab der står bag og som malker og morgen og aften / suk

26. november 2013 kl. 20:51
Det danske bredbåndsmarked bliver gennemanalyseret i 2014

Helt enig - os der bor i hovedstadsområdet som er totalt nedprioriteret er begrænset af TDC grådighed og kan i praksis ikke få højhastighed

25. november 2013 kl. 22:24
Hver fjerde svenske internetforbindelse er på mindst 100 megabit/s

Det er vel blot et spørgsmål om at man gør noget ved det de facto monopol som TDC har i hovedstadsområdet, hvor private i praksis er afskåret fra at få fiberforbindelse, men tvinges til at bruge en af TDCs forældede forbindelser fra forrige årtusinde :-(

25. november 2013 kl. 22:01
Kommunalt udbudstrick skal redde bredbåndsdækning i yderområder

Der kunne straks gøre et kæmpe skridt i den rigtige retning, hvis man fik brudt det monopol, som konkret gør at langt de fleste i København ikke har en reel mulighed for at få fibernet. Der hersker monopol på Fibernettet helt uden at nogen interessere sig for det - og så stiller de folkevalgte sig op og udbasunere at vi skal hav højhastighed også i udkants områder - hvad med at starte med de 800.000 borgere i København.

13. marts 2013 kl. 17:46
Statens dårligste it-ledere lukker ørerne for gode råd

Der er da ikke nogen grund til at tale om at de dårlige leder i Staten lukker ørerne for gode råd ! Det gælder da i lige så høj grad den private sektor.

Det er da helt tydeligt i debatten omkring NemID, hvor man totalt lukker ørerne for at det er helt hen i skoven det projekt man har sat i værk

men en dårlig leder har de samme dårlige kvaliteter uanset om han er ansat i det offentlige eller det private.

Det er i det hele tage en fantastik observation at man har lagt mærke til at dem der er dårlige faktiske er dårlige !!

31. august 2010 kl. 15:46