Martin Mathiassen

Rapport: Udviklerne har ansvaret for datakvaliteten

Software Development Life Cyklehttps://snyk.io/learn/sdlc-software-development-life-cycle/?utm_medium=Paid-Search&utm_source=google&utm_campaign=nb_ba_snyk-code&utm_content=sdlc&utm_term=sdlc&gclid=EAIaIQobChMI2Jfqqtu08gIVlKjVCh1KWA_mEAAYASAAEgLnUPD_BwE

Grunden til min post er at Jounalisten skriver at det skyldes at disse stadier sikkerhed, test, styring, og finansiering sættes tidligere ind i proccessen. Det er en forkert antagelse da disse komponenter er basis dele der skal være med fra starten. At lægge skylden over på disse stadier mener jeg er forkert netop fordi man ikke følger SLDCen korrekt og fordi man generelt ned prioriterer disse stadier sikkerhed, test, styring, og finansiering. Markedsføringen har jeg ingen kommentarer til da det ikke er mit fagområde.

så derfor denne post på baggrund af denne tekst: Det skyldes ifølge rapporten, at efterhånden som organisationer flytter sikkerhed, test, styring, markedsføring og finansiering tidligere ind i programmets livscyklus, bliver udviklere presset på tiden af ​​stadigt faldende leveringstider.

16. august 2021 kl. 06:42
Rapport: Udviklerne har ansvaret for datakvaliteten

Det skyldes ifølge rapporten, at efterhånden som organisationer flytter sikkerhed, test, styring, markedsføring og finansiering tidligere ind i programmets livscyklus, bliver udviklere presset på tiden af ​​stadigt faldende leveringstider. Det medfører at datakvalitet ofte bliver en eftertanke om at 'vi håber det er rigtigt' i udviklingsteams.

Ja hvis sikkerhed, test, styring, og finansiering ikke indsættes fra starten så bliver det stopklodser der kan kuldsejle projektet netop fordi udviklerne ikke sætter sig ind i disse og med stor sandsynlighed så laver det ud fra udviklernes synspunkt og ikke har det fulde overblik over SLDC. Det er min erfaring at sker det ikke fra starten i SLDCen så ryger tidsrammen og presset stiger da det er sjællendt at sikkerhed, test, styring, og finansiering er taget med af udviklerne fordi så er det mere besværligt for dem men sikkerhed, test, styring og finansiering skal være med fra starten så der ikke opstår stop i processen.

13. august 2021 kl. 12:14
Erhvervsstyrelsen jagter stråmænd med machine learning men vil ikke afsløre ‘hemmeligheden’ bag

Øhh Ole det er her er noget Erhvervstyresen laver. Hvad har det med børn og unge at gøre. Denne styrelser har med erhvervslivet at gøre ikke social sundhed eller børn og unge det er nogen helt andre styrelser så vil mene den sidste del af din tekst i din post er rimelig malplaceret hvordan kan du blande erhvervsliv samme med børn og unge trivsel. At du vælger at generalisere det er jo ikke det artiklen handler om hvorfor så blande andre ting ind i denne artikel.

7. juli 2021 kl. 09:53