Ch He

Danske myndigheder forbigår historisk stor internettrussel i tavshed

Buckle up, we're in for a bumpy ride!

11. april 2014 kl. 13:57
Radikale Venstre får 22-årig it-ordfører

10 PRINT "SYNTAX ERROR" 20 GOTO 10 RUN

29. november 2013 kl. 12:33
Servermarkedet lider under krisen: Færre køber dyre servere

Det kunne måske blandt andet også hænge sammen med at henholdsvis hostingselskaberne bliver bedre til at strømline og formidle deres low-mid-range produkter og Enterprise Saas, Iaas og PaaS mv. vinder frem (eks. Amazon, Pagodabox og Heroku) - og med dette, og i visse "behovs-aspekter" - en langt mere tilgængelig, driftsikker og kost-/effektiv udnyttelse af ressourcer - frem for at etablere løsninger på selvstændige og omfattende miljøer.

28. august 2013 kl. 13:01
Danske it-virksomheder: Krisen er fortid

I kølvandet på de milliarder staten har postet i uduelige løsninger leveret af uduelige virksomheder - kunne det være rart hvis man målte den danske "IT-Success" på udvikling af kompetencer og viden-/ og eksport af denne viden globalt - i stedet for på internt national salg. Salg siger jo intet om nogen 'faglig-/saglig og kompetencemæssig fremgang' - så længe det måles på national skala og ikke holdes op mod den globale konkurrencedygtighed. I takt med kompleksiteten i paradigmet stiger, er det blevet tilsvarede sværere for "ikke branche" folk af navigere og specificere og handle kvalitativt - in short, det er blevet nemmere at "sælge skrald" - for den kritiske køber har endnu sværere ved at sondre. Jeg er ikke sikker på hvordan det skulle afhjælpe nogen krise - tværtimod!

27. august 2013 kl. 15:07
Stigning på 32 procent: Staten bruger 2 milliarder på it-konsulenter

Tror også det er de færreste dygtige enterprise konsulenter der reelt ønsker at arbejde inde for det offentlige-/ eller for de store IT-huse der levere til det offentlige. De er jo lysår bagud i stort set alle aspekter ...

26. august 2013 kl. 15:59
Miljøministeriet dropper Microsoft - skifter til statens discount-CMS

Jeg er enig - og det økonomiske aspekt er imho også en politiseret banalisering af en langt større og kompleks problematik – der måske nok i virkeligheden bør tage udgangspunkt i den grundlæggende kompetence-mangel der flyder i det offentliges strategiske- og operationelle lag.

21. august 2013 kl. 21:03
Miljøministeriet dropper Microsoft - skifter til statens discount-CMS

Mon ikke mere det er ment som en kritik af forretnings modellen bag-/og "brugen" af Umbraco-applikationen som "foundation" i denne sammenhæng - end af Umbraco-applikationens design i sig selv ^^

21. august 2013 kl. 20:34
Derfor skal Wordpress med i CMS-overvejelserne

@Bent Mht. roller og rettigheder, kan man frit oprette roller og give dem de rettigheder man ønsker og ligeledes ændre admin og frontend interfacet/UI rettigheder/visninger - individuelt derefter om man ønsker :http://codex.wordpress.org/Roles_and_Capabilities#Resources

@Jimmy Yeah, med mindre man kan 'udvikle' er man henstillet til at bruge standard admin interfacet og dets begrænsede muligeder, og det samme gør sig gældende med templates og plugins. Men man kan ændre stort set alt, både interfacemæssigt og funktionelt om man ønsker vha. kode. Stort set alle ændringer laver du i henholdsvis functions.php eller i templaten - når først du får hovedet omkring mvc semantikken i WP åbner der sig en verden af muligheder, frontend som backend!

@Kasper Med mindre du ændre i selv wp app coren, kan du så ikke bare nøjes med at have dit wp-content lib (theme, plugin osv), liggende i svn/git, comitte dine ændringer dertil og så kun deploye wp-content? Der er vel så forvidt intet galt i at update selve WP app'en online - med mindre man hacker kernen sf!

Og er enig i at WP er hvad det er og at træer ikke vokser ind i himlen, men syntes lige man generelt lige skal skimme hvad nogle formår at formulere WP til:

http://mashable.com/http://www.smashingmagazine.com/http://blog.gettyimages.com/

Og hvis man vil under hjelmen på WPhttp://codex.wordpress.org/

Hygge ^^

4. marts 2013 kl. 21:14
Derfor skal Wordpress med i CMS-overvejelserne

@jørgen - for sagligheden skyld - kan du så ikke komme med nogle konkrete specifikke eksempler hvor Wordpress applikationen har haft sikkerhedshuller, altså hvor det er selve applikationen der har haft sikkerhedshuller - og sikkerhedshullerne ikke er opstået ved at brugeren har installeret usikre plugins, undladt at opdatere applikationen, eller applikationen har været hosted på et usikkert miljø?

Læs evt. ligeledes denne artikel:http://wp.smashingmagazine.com/2012/10/09/four-malware-infections-wordpress/

1. marts 2013 kl. 12:38
Derfor skal Wordpress med i CMS-overvejelserne

Jeg er uenig i at Wordpress er dårligt kodet og at der generelt argumentere imod php - men det er selvfølgelig blot min holdning ^^

Hvis man tager sig tid til at læse wordpress dokumentationen og dykke ned i koden vil man forstå hvorfor Wordpress er så populært og skalerbart et mvc cms. Wordpress styrke ligger ikke kun i 'ease to use', at installere og logge på backend og oprette kategorier, artikler mv. for 'average joe' - men i en stærk semantisk applikation, hvor man 'nemt' kan viderudvikle applikationen; lave templates, skrive udvidelser, tilføje funktioner, menus, widgets osv.

Hvis man vælger at bruges Wordpress'es økosystem og ikke læser koden i de plugins man vælger at installere, er der selvsagt - som i all andre henseende (offline som online) her i livet - end chance for at manifestere en uhensigtsmæssig reaktion. Og igen, det er jo netop én af Wordpress's styrker, at du behøver ikke installere en masse plugins, men at man blot - kan skrive sine egen funktioner som snippets i et plugin, eller blot skrive den ønskede funktion ind i ..... functions-php ^^

Vi skrev sidste år en simpel snippet plugin, som illustrere hvor simpelt man kan udvide wordpress, ved blot at skrive den enkelte funktion som enkelte snippets. Den kan i øvrigt kvit og frit downloades her: http://wp-snippet.com/ .. anyhow, blot for at illustrere pointen.

1. marts 2013 kl. 11:28
Pizzagigantens kovending: Forærer snyltedomæner til konkurrenten

Textbook 'typosquatting' ... ^^

25. februar 2013 kl. 17:01