Ole Christensen

Snowden: Drop fjendtlige Dropbox

Tak. Er der noget specielt godt program du vil anbefale?

21. juli 2014 kl. 11:17
Snowden: Drop fjendtlige Dropbox

Har lidt svært ved at gennemskue hvor sikre mine oplysninger er, når de er lagret ved Google? Forventeligt nok på højde med Dropbox. Dog mener jeg at have læst at Google stritter mere imod ønsker om indsigt fra bl.a. NSA, end f.eks. MS og Apple gør. Spørgsmålet er bare om der reelt ér nogen der nu også ved det..

21. juli 2014 kl. 10:14
Ekspert: Stat og kommune skal bruge Facebook mere

Helt enig. Som minimum, hvis det er den vej de ønsker at gå, skal de give adgang/information via de største sociale medier (FB, Google+, Twitter) og ikke entydigt Facebook! Jeg har selv droppet FB og vil ikke presses til at skulle genaktivere min profil hos FB for at få kontakt og information, når jeg har andre aktive profiler flere andre steder.

22. april 2013 kl. 10:39
Apple sniger nyt iPhone 5-stik uden om EU-lovgivning

Utroligt som alt dårligt kan bagatelliseres og forbigås, blot det kommer fra Apple. Kunne godt snart tænke mig folk fandt deres fornuftige kritiske sans frem, og lod være med hovedløst at gå hen til flokken af Isheeps, for at bræge i kor! Læg nu det åndssvage ræs mellem Apple/Android i jorden og find de objektive briller frem, så alle platforme kan diskuteres på godt og ondt, velvidende at vi alle har forskellige behov. Kik over hækken! Der står sikkert heller ikke en bil magen til din, inde hos naboen. Hvorfor mon??

17. september 2012 kl. 18:24
Engelsk skole gik iPad-vejen - nu vil lærerne have deres bærbare tilbage

"håndjern i æsken" fetishPad ? Så det er ok hvis bare de vælger det OS som du mener er bedst... hvad nu hvis de valgte windows 8 ? er der også håndjern med der ? Jeg har intet sagt om hvilket OS jeg syntes er bedst. Det er en antagelse der står for din egen regning. Alle ved da at skal du installere noget på din ipad, skal du igennem itunes. Skal du gøre det på en Android, kan/skal du sætte et flueben, hvorefter du kan installere stort set hvad du har lyst til. Windows lægger sig nok et sted der imellem.. Konklusionen er derfor klar, hvorfor jeg nævnte de pågældende håndjern som symbol på de begrænsede muligheder der er ved IOS, ifht. de andre.

17. september 2012 kl. 15:50
Engelsk skole gik iPad-vejen - nu vil lærerne have deres bærbare tilbage

Det er ikke fordi Google "er gode" eller at det er mindre "fascistisk" at vælge Android, det vil nok bare være nemmere da det er open source og derfor "snakker sammen" med alle andre systemer. Det er dét jeg mener når jeg nævner håndjern. IOS er nu en gang et væsentligt mere lukket system, på godt og ondt, end Android er. Deri tror jeg de fleste vil give mig ret.

16. september 2012 kl. 18:52
Engelsk skole gik iPad-vejen - nu vil lærerne have deres bærbare tilbage

Lyder rigtigt positivt! Har dog bare hørt så mange gange at it-afdelinger i firmaer og offentlige institutioner er uenige om, om sikkerheden er god nok? Men det er der nok ikke sagt det sidste ord om endnu..

16. september 2012 kl. 14:35
Engelsk skole gik iPad-vejen - nu vil lærerne have deres bærbare tilbage

Du kan jo bare købe en tablet i et mærke hvor der ikke også lægger håndjern i æsken. Dvs køb en Android tablet og installer office og hvad du ellers lyster. ;-)

16. september 2012 kl. 14:27
Engelsk skole gik iPad-vejen - nu vil lærerne have deres bærbare tilbage

Kan man ikke få diverse tastaturer til tablets efterhånden(?) Det skulle jeg da mene. Både Ipad og de nye Windows surface tablets kan du få separate tastaturer til. Android tablets kan du finde tastaturer til fra bla Logitech..

16. september 2012 kl. 14:25
Dansk teleselskab raser over iPhone 5's lillebitte SIM-kort

Syntes det må være op til Apple at løse problemet. Da det ikke kun er et dansk problem bør de selv vedlægge hvad der er brug for. Det burde der sgu være tænkt på, når man nu gerne vil revolutionere hele verden.

14. september 2012 kl. 13:22
Analyse: Aftenens Apple-lancering vil rykke balancen i smartphone-markedet

Er lodret uenig i at der, som der står i artiklen, har været noget at kikke efter ved hver ny lancering af næste Iphone i rækken. De sidste par gange Apple er kommet med noget "nyt", har det i bund og grund været en gang catch up, med især Android. Langt de fleste "nye" features der blev præsenteret, var allerede at finde ved Apple's konkurrenter! At Apple så har en stor og blind flok af Isheeps der æder det råt når Apple påstår de igen har opfundet den dybe tallerken, skal de bare være glade for. Måske de også ser lyset en dag, hvorefter der for alvor går råd i æblet...

12. september 2012 kl. 17:56
Samsung: Derfor må danske tablet-kunder vente 1 år på Android 4.0-opgradering

Vi må jo håbe. Frygter dog at nogle producenter lægger for stor vægt på deres egne skins. HTC er feks mest/kun kendt på deres Sence, som vel nærmest er deres varemærke. Spørgsmålet er om de vil ofre det?

12. september 2012 kl. 12:01
Samsung: Derfor må danske tablet-kunder vente 1 år på Android 4.0-opgradering

Nemlig derfor jeg valgte at flashe min Nexus til YAKJU. :-D

12. september 2012 kl. 11:49
Samsung: Derfor må danske tablet-kunder vente 1 år på Android 4.0-opgradering

Jeg har allerede købt min ved kickmobiles.uk. Gav 2400,- incl forsendelse for den med 16gb. Alt for fed! Glæd dig.. ;-)

12. september 2012 kl. 11:40
Samsung: Derfor må danske tablet-kunder vente 1 år på Android 4.0-opgradering

Bare ikke godt nok Samsung! Giv dog forbrugerne muligheden for at køre vanilla. Så kan opdateringen hurtigt komme ud, og i kan sidde og fumle med jeres touchwizz som i ønsker, og kan derefter sende den ud som download til dem der ønsker det. Sværere behøver det ikke at være.

12. september 2012 kl. 11:37
Windows 8 leveres med Flash-sikkerhedshul

Tja, måske har du ret. Problemet er nok bare at der ikke er eller kommer en opdatering til den, første gang den går på nettet. Det står der jo i artiklen! Opdateringer skal komme fra MS da Flash er implementeret direkte i browseren.

10. september 2012 kl. 18:34
Analytiker om Lumia 920: Det er nu eller aldrig, Nokia

Ups. Sorry. Lidt for hurtigt ude.. ;-)

7. september 2012 kl. 23:01
Analytiker om Lumia 920: Det er nu eller aldrig, Nokia

"Apple overdriver også som vanvittige. Det er ganske normalt." Kunne godt tænke mig at høre hvad du basere sådan en udtalelse på?

7. september 2012 kl. 21:51
Nu går Apple i flæsket på Samsungs nye Galaxy S3

Rigtigt sagt fra ende til anden! Apple må godt nok føle sig presset og ikke i stand til at slå igen via innovation. Måske det er de spæde skridt på starten af en overlevelseskamp for Apple? Måske de ikke længere, efter Steve Jobs død, har de kapaciteter internt der skal til for at skabe noget virkelig banebrydende og genialt? Der er vist ingen der objektivt kan påstå at der er kommet ret meget nyt fra Apple's hånd i de seneste IOS udgivelser. Det er mest efterligninger og same-o same-o..

4. september 2012 kl. 16:11