Steen Koldsø

Google husker hvor du var i går ... i sidste uge og for flere år siden

Vi giver ikke regeringer direkte adgang til dine data

Vi gerne understrege, at vi aldrig giver adgang "ad bagdøren" til dine data eller de servere, hvor dine data er gemt. Det betyder, at ingen offentlig myndighed, i USA eller andetsteds, har direkte adgang til vores brugeres oplysninger. Vi modtager sommetider anmodninger om brugerdata fra retsvæsenet. Vores juridiske team gennemgår disse anmodninger og afviser dem, hvis en anmodning er for bred eller ikke følger den rigtige procedure. Vi har arbejdet hårdt på at være åbne omkring disse anmodninger om data under Gennemsigtighed.

24. februar 2017 kl. 08:45
Snowden: NSA står også bag industrispionage

Jeg fik en underlig fornemmelse og tanke... kan det tænkes... hvad nu hvis hele denne sag med Snowdens offentliggørelser er sket med mening? Af amerikanerne selv...

Det er muligvis at Snowden selv tror at han lækker det, men han er bare en uvidende marionet, som er sat op til at lække alle disse informationer lidt efter lidt....

Hvad vil situationen i virkeligheden så være? Hvad har amerikanerne gang i, mens alle vi andre rener rundt som en flok forskrækkede og forvirrede høns, og bliver holdt hen af den ene læk efter den anden?

De viser hvad de Har været i stand til at gøre, og ja det koster lidt damage control, Obama må ringe og undskylde til Mergel o.s.v.

Det spørgsmål som i virkeligheden er interessant, er Hvad som kommer bagefter, hvad kan amerikanerne fremadrettet og hvad skal det bruges til?

28. januar 2014 kl. 09:42
Dansk designguru om Mac-kloner: Apple er jo også selv gået i stå

Jeg er helt enig med dig i at Apple og andre er gået i stå design mæssigt. Og helt absurt med Apple's seneste patent sag i mod Samsung. Hvor er det trist at se den lille underdog som Apple var, der jo har kæmpet i så mange år i mod MS, der pludselig blev den store og slog alle konkurenterne med deres innovative design..den gang.., men som er blevet arrogant og nu tror at de ejer hele verden inden for mobiler og pad's.... Jeg mener at Apple har været "over the hill" og at det vil gå nedad. Alt har sin egen tid... Hvem gider små hvide bokse med dårlige skærme og dyre app's i en lukket verden... Not me ;-)

31. august 2012 kl. 09:08
Mit netbank-design!

Er der nogen her som kender det system de bruger i Sverige? Der bruger man nettop en lille boks, (ligner mest en mini lommeregner), som er tilsluttet ens PC via usb og et lille program, som hentes fra ens netbank og som sørger for kommunikationen med netbanken, dels når man logger ind eller skal godkende at en/flere transaktioner skal gennemføres. I den lille boks sættes først ens kreditkort, og dernæst bruger man sin personlige 6 cifferet pin kode. Jeg ved ikke hvordan det virker rent teknisk, men det ser ud til at være en sikker løsning... med Netbank side via https, bankens application i PC'en, tilsluttet en boks med kreditkortlæser via usb og en personlig 6 cifferet pin kode.

23. august 2012 kl. 12:46