Morten Svendsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Dårlige ide

Selvom tanken bag er fin, men endnu en dårlig undskyldning for virksomheder om hvorfor man ikke skal offentliggøre tyveri..
Kommentar til Slut med at geoblokere for streaming-tjenester på rejser i EU i 2018

Re: Hvorfor 2018?

Netflix har 'cache server' i mange lande hvor indholdet trækkes fra. (Næppe indhold på andre sprog) Mon ikke arkitekturen skal ændres lidt før det hænger sammen.

Re: Flot og forståeligt. Men

Tror lidt du har misforstået målgruppen.. men den slags kan også opbevares offline i mindre milijøer.
Kommentar til Routertest: Sådan gjorde vi

Erhm

42 megabit/s på en 1 megabit forbindelse?

Intet nyt

Macom har tidligere danset rund om problemstillingen og afvist at indgå databehandler aftale. Det er skolens ansvar hvor data placeres og alene det at Macom tager ejerskab af de personfølsomme oplysninger uden mulighed for de enkelte skole at tilgå disse i rå form bør få alarmklokkerne til at ri...
Kommentar til Styrelse: It til erhvervsskoler har været for kompliceret til private

Husk

"Macom afviser at indgå kontrakt om sikker behandling af elevers persondata" http://www.version2.dk/artikel/macom-afviser-indgaa-kontrakt-om-sikker-b...
Kommentar til Microsoft understøtter ikke længere Windows Server 2003

Re: Microsoft Media DRM

DRM er noget snask og der findes masser er værktøjer til at fjerne DRM. Jeg kan ikke se hvorfor det skulle savnes.
Kommentar til Hvordan hjælper vi bedst en ny bruger med Linux?

Forfra

Udfordringen er jo at for det fleste bringer det ingen værdi når Windows i forvejen er "gratis" og man har erfaring med dette. Jeg underviser selv unge mennesker som gerne vil arbejde med IT og selv her er interessen ret lav for Linux. Selv prøver jeg at formidle at det ikke er enten...
Kommentar til Danske bankchefer vil samle it-driften i fælles selskab

Re: Mangel på konkurrance

Er der skam heller ikke noget i vejen med. Jeg vil hellere købe mine bøffer ved slagteren end en selvudnævnt ekspert der har kørt mange dyr ned. Det er bare trist at besparelser oftest kommer at færre medarbejdere og der allerede er overtal af kandidater til stillinger.

Re: Defekt analyse

http://www.w3.org/TR/mwabp/#bp-viewport Certain classes of browser attempt to display desktop pages on a small screen by automatically zooming the display. This can be problematic for applications that have already been optimized for a small screen. The viewport meta tag tells the device at what...
Kommentar til Chrome vil give advarsel om http-forbindelse

erhm

berlingse eller andre sidder bliver jo ikke mere sikre når artikel navn og anden information (GET Method) betyder at meget kan aflæses direkte fra URL.
Kommentar til Ingen hokus pokus: Nu kører Netflix native på Linux

pipelight

Vil nu ikke mene at pipelight var en dårlig oplevelse. Der var enkelte bugs ved brug af gnome men ellers god oplevelse. Håber dog XBMC gutterne kan bruge dette til at lave netflix understøttes.
Kommentar til Open Source router

vyatta

vyatta var opensource men blev opkøbt af brocade. der gik rygter om at udviklingen vil forsætte men har ikke hørt mere herom.
Kommentar til Kinesisk stats-tv: Windows 8 er en trussel mod Kinas sikkerhed

Re: øvbøv

Det er ikke helt korrekt - du skal blot indtaste oplysninger som ikke er valide - så fremkommer muligheden for at oprette en lokal konto.
Kommentar til Tror du på julemanden .. og din backup?

Doven

På hjemmefronten er jeg simpelthen for doven til at rode med ”traditionel” backup så valget faldet på keepit.com som daglig backup og hvert kvartal en backup med systemstate til NAS. Test er lidt efter humøret og burde være mere ofte. men har da virker hvergang.
Kommentar til Min mailserver (del 3) - Dovecot og webmail med Roundcube

spam

Mangler der ikke et afsnit herom?

Re: sjovt

Jeg tror udfordringen ligger i hvis du skylder det kommunale penge, og skal ikke kan tilbageholde disse af din løn. Hvilket nok skal give genlyd i div. medier når der igen bliver kradset penge hjem

Re: IT skaber altid problemer

Og hvis leveringen af lastbiler til en vognmand er problematisk, burde der ansættes mere personale udstyret med trillebøre?

Re: Forstå det med...

Vil gætte på at for Aruba tages der udgangspunkt i http://www.arubanetworks.com/wp-content/uploads/dg_highdensity_vrd.pdf

Wifi is a bitch

Og det bliver først rigtig sjovt når der står Atheros på netkortet på bilka computeren, eller når Airprint (bonjour) smider om sig med MDNS. Selv med dyrt controller baseret udstyr der prøver at tale klienter op på 5ghz, ender man med 2.4 ghz fordi billige netkort ej følger trop.