Jeppe Kollerup

App på vej som erstatning for papkort til netbanken

Det glæder mig, at der endelig kommer en moderne løsning!

15. maj 2017 kl. 11:19
Windows 10 S: Endnu et forvirrende navn fra Microsoft

Jeg tror udgaven er fin til brug i skoler, hvor der skal lidt mere styr på hvad der installeres. Ligesom de bruger Chromebooks mange steder i dag.

12. maj 2017 kl. 10:02
Ny Raspberry Pi Zero, nu med wifi og Bluetooth

Vi har knoklet for at få den nye Zero W til Danmark, og det er endelig lykkedes at blive forhandler: Raspberry Pi Zero W

Vi håber danskerne tager godt i mod den - som resten af verden :-) Jeg selv er i fuld gang med at sætte et par IoT nodes op herhjemme.

12. maj 2017 kl. 09:59
DSB starter udvikling af app til 33 mio. kroner. Danmarks dyreste?

Ja mindre kan vel ikke gøre det! Sikke et budget.

29. februar 2016 kl. 13:24
Ny Raspberry Pi A+ på gaden og den vejer kun 23 gram

Hej Emil.

Vi har en sending på vej til http://raspberrypi.dk - den kommer op på siden senere i dag :-)

Venlig Hilsen Jeppe Kollerup

11. november 2014 kl. 15:10
Fortsættelse til kung-fu-filmen 'Tiger på spring' får premiere på Netflix

Det er godt nok spændende at følge denne udvikling. Streamingtjenesterne (læs: Netflix indtil videre) overtager mere og mere i branchen, og det er vel ikke utænkeligt, at det ender ud med, at de ejer alle rettighederne, og det pludselig er biograferne, der må "streame" filmene/købe sig til dem.

Der er hvert fald ingen tvivl om, hvor fremtiden for markedet ligger. jeg tror, at det her blot er en forsmag på, hvad vi kommer til at se fremover på film/serie markedet.

Venlig Hilsen Jeppe KollerupOnlineStreaming.dk

3. oktober 2014 kl. 19:39
Konkurrence til Raspberry Pi: Ny linux-minicomputer til 260 kroner

Hej Peter!

Det ærgrer mig, at du ikke nævner os (RaspberryPi.dk) under shops, der forhandler Raspberry Pi, men fred være med det :-)

Du har helt ret i, at Farnell DK ikke handler med privatkunder længere - det gjorde de helt ekstraordinært i forbindelse med lanceringen. Nu er det derimod gennem underleverandører, at der sælges til privatkunder. Disse kan findes på siden her: http://farnell.com/raspberrypi-consumer/approved-retailers.php

Som svar på din kommentar omkring support: Vi gør alt hvad vi kan for at levere en mindst lige så god support, som du nævner den fra RS, på RaspberryPi.dk som dansk underleverandør. Derudover ligger vi ikke inde med "gamle lagerbeholdninger," som du antyder.

5. maj 2013 kl. 01:25
Raspberry Pi - med XBMC. Det kører VILDT godt...

Jeg mangler at få de sidste detaljer på plads omkring en dansk raspberry pi shop på http://raspberrypi.dk - så mit bud vil selvfølgelig være, at du skal vente til, at den er oppe at stå :-) De er på lager her, og det skulle gerne ske her i ugen.

Beklager reklamen.

22. oktober 2012 kl. 20:52
Heldig Version2-læser vinder ny iPad

Den skulle han hellere give til sønnen :-)

27. august 2012 kl. 20:39
Raspberry Pi - med XBMC. Det kører VILDT godt...

Det lyder da vildt, at din almindelige (formodentlig IR?) fjernbetjening hopper ind og kan styre Raspberry Pi. Må jeg lige tjekke ud med min egen.

14. august 2012 kl. 23:31
Raspberry Pi - sved på panden/nye sjove ting

Spændende at læse om andres oplevelser med mini-computeren. Jeg selv har netop fået flashet mit SD-kort og glæder mig til første boot, når jeg modtager HDMI-kablet :-)

Jeg vil i øvrigt super gerne henvise til det danske raspberry pi fællesskab, hvor der er forum til snak omkring Raspberry Pi. Jeg har lånt et citat fra din blog til en nyhed omkring raspberry pi mediecenter. Jeg håber, at dette er okay med dig - ellers vil jeg bede dig kontakte mig hurtigst muligt, så fjerner jeg det naturligvis.

Vi ses på det danske forum! :-)

14. juli 2012 kl. 16:56