Thomas Meijer

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Nordea

Viste Nordea denne nyhed med en forespørgsel på hvornår de ville følge trop. Desværre var svaret nedslående. De forventer først at erstatte java med javascript omkring udgangen af året :-/ øv, skal fortsat sidde og vente på at java snurrebassen loader færdig (hvis den ellers er i humør til det)
Kommentar til Ny EU-rapport: Krypter dine data!

Kryptering

Nu er jeg langt fra ekspert... Men er kryptering ikke ligegyldigt, når de sandsynligvis alligevel har alle krypteringsnøglerne :-)
Kommentar til NemID's nøgleviser ramt af designfejl

Har haft en af deres mandags modeller

Ganske underholdende... I stedet for at give en kode kører nøglen i demo mode og viser at den er dygtig til at kunne lyse samtlige tegn op. Fik endda optaget en lille film med det... Virkelig nyttigt. Og deres fine bytte service... Jatak... Jeg kunne sende dem mit konto nummer og så ville de sæt...

Re: RÅD søges

men har du adgang til dansk stavekontrol? Jeg har ikke brug for dansk brugergrænseflade, men den danske stavekontrol har jeg Jeg har købt SwiftKey og har derfor ikke opdaget den manglende DK ordbog :)

Forhåbentlig på vej til mig :)

Jeg tog sagen om jakjuxw op med både Samsung, Google og mit teleselskab. Jeg syns i den grad at det var katten i sækken at købe Galaxy Nexus da den havde yakjuxw versionen. Ingen ville give sig indtil teleselskabet greb bolden og mandede sig op. De gav mig lov til at flashe til yakju, og er derf...