Martin Nisted

Kommune lægger Skype-planer i graven

Jeg er meget enig i bruger problematikken. Det skal virke out-of-the-box. Jeg kender ikke meget til økonomien i det, men ville det ikke kunne lade sig gøre med en Nexus 7 med 3G? og selvfølgelig alt præinstalleret og opsat?

26. november 2012 kl. 09:26
Hvem står bag århundredets aprilsnar på vores tastaturer?

Ja... Man skal sgu passe på hvad man skriver herinde;)

23. november 2012 kl. 14:52
Hvem står bag århundredets aprilsnar på vores tastaturer?

Jeg synes efterhånden at det er svært at finde et billigt dansk tastatur. Og nøj hvor er det irriterende med de taster. Jeg stemmer for at vi tilpasser os ved at bytte om på tasterne og svensken tilpasser sig ved at acceptere at symbolet bliver et Æ og Ø.

23. november 2012 kl. 11:37
Kommune lægger Skype-planer i graven

Der må da findes alternativer til Skype, som kan løfte opgaven. Som de siger så skal det selvfølgelig være testet i large-scale, men hvad med noget open-source software som f.eks Linphone?

21. november 2012 kl. 13:37
Netflix åbner streaming-tjeneste for film og tv-serier i Danmark

Jeg håbede at jeg kunne bruge min raspberry pi til det, men netflix kan åbenbart ikke køre i linux og derved heller ikke i raspbmc eller xbian.

Så til den billigste/bedste løsning vil jeg foreslå Apple TV (kan ikke lide æblernes filosofi), men hvis man jailbreaker den er det et godt produkt til prisen. Man skal have fat i apple tv 2, da version 3 vist ikke kan jailbreakes endnu.

17. oktober 2012 kl. 14:15
M/K eller mus

"En af dagens nyheder er at teleselskaberne gør klar til at spærre så folk ikke bruger den bit-for-bit billige data-kanal til at "undslippe" de meget dyrere tele og sms kanaler på telefonen."

Jeg forstod at Telia i Sverige gjorde det og lukkede for en bestemt trafik så man ikke kunne køre tale over internettet via sin mobil, men hvem har lavet det samme tiltag herhjemme? Telia? eller hele branchen?

PS. like your style;)

12. september 2012 kl. 09:55
Privacy i børnehøjde

Vi var en gruppe studerende fra DTU som skulle bruge et alternativ til facebook, da vi ikke var helt tilfredse med at FB skulle indkassere vores data. Jeg fandt frem til at den bedste løsning for os var ELGG (http://elgg.org/). Det er let at komme igang med. Der er mange plugins fra community'et. Det er dog bugs en gang imellem. Jeg har det pt. kørende på en server hosted af hetzner.de (75 kr. mdr)

Jeg har også overvejet owncloud (http://owncloud.org/) til deling af billeder, men ELGG understøtter mere af det "facebook" behov som efterhånden er et krav til noget lignende.

5. september 2012 kl. 08:02
TDC ramt af kæmpe e-mail-nedbrud i 4 timer

Det var hans personlige postkasse.

Og tak for lidt teknisk info på den.

25. juni 2012 kl. 07:58
TDC ramt af kæmpe e-mail-nedbrud i 4 timer

Sjovt at det var samtlige medarbejdere. Jeg mailede med en teknisk support medarbejder 10.40. Nogen har åbenbart større prioritet end andre;)

22. juni 2012 kl. 08:39