Casper Paulsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Re: NemBarn (mobil) login

Haha, det der er jo fuldstændigt til grin. Hvordan i helvede har man glemt at slå fejl rapportering fra i ens produktions miljø. Det er en fejl man kan begå i ens egne små hygge projekter, men sgu da ikke noget man sælger til det offentlige.

Re: Hvorfor undre det nogen?

Vi var tre der brugte vores bachelor på at lave et spil. Faktisk var vi begyndt at lave spillet på 4. semester og endte med at tage vores bachelor på 5. Det gav lidt problemer i forhold til specialiserings fag på DTU, men udover det var det ikke noget problem. Det fleste projekter har jo et elle...
Kommentar til Hemmelige valg?

Jeg finder det interessant at

Jeg finder det interessant at der ikke er nogen spørgsmål om privacy og/eller overvågning i den test.
Kommentar til Nyt værktøj skal lokke udviklere fra iOS til Android

Re: Android udvikling

Vi er jo så forskellige. Jeg synes at Intellij Idea løber om hjørne med Visual Studio, og siden Android Studio bygger på det, ja så er min holding klar. Generelt synes jeg tit der bliver nævnt at Visual Studio er den bedste editor, men har på fornemmelsen at det kun er fordi folk ikke har prøvet ...
Kommentar til Politiets fartkontrol forbedres med forskeres trafikdata

Tages der højde for de

Tages der højde for de områder, hvor der er størst sandsynlighed for et trafikdrab, og vejer det tungere end der, hvor flest kører for hurtigt?
Kommentar til Apple relancerer MacBook-brandet med ny 12-tommers notebook

Re: Priserne starter ved 11.299,-

Så det nu ikke som en fejl, men mere en oplysning til andre :) Anyway, jeg ville sgu nok vælge sådan en her istedet for: http://www.dell.com/dk/p/xps-13-9343-laptop/pd?ref=PD_Family Hvis ikke det skulle være en Surface Pro.
Kommentar til Apple relancerer MacBook-brandet med ny 12-tommers notebook

Priserne starter ved 11.299,-

Priserne starter ved 11.299,-

Hvorfor er det politikkerne

Hvorfor er det politikkerne er så glade for at slagte vores privatliv? Der må sgu være en skjult agenda bag. Kan simpelthen ikke se hvad de får ud af det, medmindre de er ved at bygge et alternativt samfund aka. politistat, men ønsker de virkelig at blive en del af sådan et samfund og hvad giver ...

Re: Oh!

a) Få dage efter angrebet er alle udspillene allerede parat. Det var som om de bare ventede på et angreb for at få deres våde drøm opfyldt. Kan ske de bare har fået fingeren ud af et hvis sted hvor solen aldrig skinner. Man skal jo smede mens jernet er varmt. Jeg er sikker på de har haft for...

Re: 2 problemer...

Enig, tror ikke problemet er så meget at der mangler arbejdskraft, men nærmere at virksomheder ikke gider bruge tid på at lære nogen op, men vil have det hele "gratis". Man ligger som man reder.
Kommentar til DSB: Mindre end fem fejlramte iPads skyld i S-togs-nedbrud

Re: Hvad gør den app?

Tror det har noget at gøre med, at de skal kunne tilgå data, selvom de ikke har nogen data forbindelse. Det jeg ikke forstår er hvorfor man gør det mandag morgen lige inden togdriften går igang?
Kommentar til Opdateret Java? Fint, men hackerne har kig på Silverlight

Re: Silverlight?

Så lærte jeg sgu også noget nyt idag. :)
Kommentar til Opdateret Java? Fint, men hackerne har kig på Silverlight

Re: Silverlight?

Gør de stadig, da det er det eneste der understøtter ordentligt DRM.
Kommentar til Et flueben i den forkerte boks kan koste 720.000 kr

Re: tja

Ja, og hvis man vil have support, kan man jo tilkøbe sig det til de fleste FOSS systemer.

Et ord: kryptering.

Et ord: kryptering. Så kan de komme med alt det logning de vil. Der er intet brugbart at finde, og man kan altid smide en proxy ind over. Så reelt set har dette intet med kriminelle at gøre, men bare masseovervågning. Fedt land at leve i, og så undre de sig over vores lede imod dem. Når det så ...
Kommentar til CFCS nye magter

En ting der undre mig ved

En ting der undre mig ved sådanne forslag er: Kan dem der kommer på dem, ikke se at de saver den gren, de sidder på over?
Kommentar til Oracle: Derfor er Java relevant for Internet of Things

Re: Java API

Ingen? Hvis de gør det så dør Oracle/Java med det samme og JVM'en bliver forked ligesom den er nu i OpenJDK, og vi vil se alle de sprog der køre på JVM få et kæmpe boost, om end de ikke allerede gør det nu.

Den lader vi lige stå.

"Vi er ikke en organisation, der går ud og råber ulven kommer, før vi har set ulven. Det var ikke fordi, der manglede offentlighed om den her sårbarhed." Så i princippet har I ikke noget formål i og med offentligheden allerede opfylder dette.
Kommentar til Microsoft køber firmaet bag Minecraft for 14,4 milliarder kroner

14 milliarder!?

14 milliarder!? Som dem på Ars skrev: "Det er jo helt hul i hovedet" Men tillykke til ejerne. :)

Re: Så kunne det være man skulle

Ja, ifølge Casper Bang's link, så er det det man skal gøre. Medmindre den også bliver forsinket. Om ikke andet så er DDR4 nok også ude til den tid og til en ordentlig pris.