Allan Bjerre Abbondio

Datamuseum.dk: Vi har et problem...

Nu hvor Teknisk Museum ifølge planerne flytter til Svanemølleværket i 2023, var det så ikke en ide at høre, om de har 2.500 m2 i overskud?

https://www.tv2lorry.dk/kobenhavn/beromte-arkitekter-skal-omdanne-svanemollevaerket-til-nyt-museum

31. juli 2020 kl. 16:50
Bane.dk's UX fail

Jeg blev for nogle år siden, da jeg selv var konsulent, ringet op af et andet konsulenthus, som havde fået til opgave at finde folk, der skulle skrive et udbud for Banedanmark. De søgte en person, der kunne lave udbudskriterierne vedr. brugeroplevelsen på et nyt system til Banedanmark. Man ville få et meget pænt honorar på næsten 1/2 million. Jeg meldte, at jeg var interesseret i opgaven. Det var nok til, at jeg var hyret på stedet - uden at de skulle mødes med mig eller se dokumentation for mine færdigheder. Jeg takkede herefter nej til opgaven, da jeg synes, det var alt for useriøst... Hvis det er deres generelle tilgang til projekter, så forstår jeg godt, hvorfor det er endt, som det er.

26. november 2019 kl. 20:55
Oprop! Lav en FOSS eValgsløsning

...vil jeg da godt kunne hjælpe med. Der er en del, der skal tages hensyn til: ergonomi, tilgængelig for bevægelseshæmmede, mulighed for servicering, nem op- og nedtagning, transport og opbevaring mv.

20. november 2012 kl. 21:57
Bedre mobildækning på intercitystrækninger kommer snart

Det vil helt sikkert gøre det mere attraktivt for mig at anvende toget i forbindelse med arbejde. Så mangler vi bare repeatere på Kystbanen, hvor forbindelsen ryger hele tiden.

10. februar 2012 kl. 20:23