thomas dichow

Helle Thorning forsvarer NSA’s digitale spionage

De skal opnå en undskyldning for- og befolkningens opbakning til krig. Som sagt er det bare konspirationsteorier der florerer. Jeg siger bare "det skulle ikke undre mig" se evt. den dokumentar, der hedder "zeitgeist : the movie" (den ligger på netflix) hvis man har lyst til, evt. at de tingene fra en anden vinkel :-)

13. september 2013 kl. 13:43
Helle Thorning forsvarer NSA’s digitale spionage

At godkende og forsvare, at en anden nation spionerer mod Danmark og Danske borgere. Hold da fest en svæklinge statsminister vi har.

13. september 2013 kl. 11:18
Helle Thorning forsvarer NSA’s digitale spionage

Torror-kortet. 9-11 er der teorier om at den Amerikanske efterretningstjeneste selv iscenesætte, og det skulle ikke undre mig.

13. september 2013 kl. 11:14
Korte it-uddannelser fejler

It-teknolog er en videregående uddannelse, som man kan tage på Erhvervsarkademierne, hvis man f.eks. har en erhvervsuddannelse, som elektriker. Det har jeg, men overvejer dog ikke IT-teknolog. IT-Teknolog handler vist mest om, at lave IT-installationer, opbygning af serverrum, installation af hardware og kun meget begrænset software-mæssigt arbejde (slet ikke software og systemudvikling og programmering). Grunden til, at der er så mange forskellige IT-uddannelser er vel fordi, der er så mange områder og en masse opgaver, som kan løses af folk der ikke nødvendigvis er Datalog. En Datalog, som har siddet med næsen i Stroustrups bog om C++ i 4 år, er nødvendigvis heller ikke særlig god til (eller interesseret i) at sætte hardware op på den rigtige måde (kabling, køling og fysisk installation). Det er jo sjældent "ok" bare at sætte en desktop pc ind i et rum og sige, nu er det her et serverrum "pas på i ikke falder i kablerne". Som sagt er jeg selv elektriker uddannet, men har kastet mig over en videregående akademiuddannelse, som hedder AU-IT (Akademiuddannelsen i Informationsteknologi) det tager 2-3år på deltid og man lære om systemudvikling, databaser og programmering (C# indtil videre) Og, hvis jeg skal tro, hvad jeg læser hist og pist er den uddannelse alene, næppe jobgivende. Man kan efterfølgende tage mere uddannelse, "Diplom i Software" f.eks, som er på bachelor niveau, derefter kan man tage en master på et universitet. Det lyder som om man skal gå hele vejen for at kunne få et job efter endt uddannelse. IT- branchen er meget fragmenteret fordi der er mange forskellige opgaver og uddannelserne er vel lavet lidt på "need to know" basis, hvilket jeg syntes er ok. Men det kan være super svært for en virksomhed, at overskue og gennemskue, hvilke kompetancer de forskelligt uddannedede besidder. Tit og oftest, handler det jo også om, hvad man har erfaringer med fra tidligere jobs.

28. august 2013 kl. 18:17
En iPhone-ejers bekendelser: Sådan føles Nexus 4 og Android 4.2

Præcist. Desuden giver hardcoded navigationsknapper tit inkonsistens app'sne imellem og brugeren skal lede efter tilbageknappen...hvor har denne udvikler mon gemt den? På android ved man til hver en tid hvor man har mindst 1.

10. januar 2013 kl. 12:25
En iPhone-ejers bekendelser: Sådan føles Nexus 4 og Android 4.2

Det kan man i meget høj grad på android. WP8 er langt fra så tilpasningsvenligt som android. .. det er tættere på statiske iOS

10. januar 2013 kl. 12:14
En iPhone-ejers bekendelser: Sådan føles Nexus 4 og Android 4.2

Ja android har så mange muligheder at det tager lidt tid at lære, men når msn har fået det (måske endda , rooter og mod'er) kan man have den mest personligt perfekte smartphone.

10. januar 2013 kl. 12:11
Microsoft afslører ny tablet: Surface med Windows 8

Jeg syntes slet ikke at jeg har hørt noget andet end at den er super til wifi. Lidt skidt, hvis ikke den har indbygget 3 eller 4G modem med simkort slot. Det har de fleste populære android tablets og ipad'derne. Ellers er pro udgaven jo mest en ultrabook forklædt som tablet pc. Jeg glæder mig til at se hvad de store producenter kommer med, med windows 8 pro.

19. juni 2012 kl. 16:58
Så splittet er Android: 3.997 forskellige enheder

Det samme her. Jeg syntes der er for meget piveri over fragmenteringen på android. Sagen er at platformen er kanon flexibel og godt lavet og koder man sine apps korrekt, køre de godt på langt, langt de fleste android telefoner, med både store og små skærme. Ja... det kræver måske lidt mere gennemtænkt design og styr på android sdk'et men så er det heller ikke værre. Med stor flexibilitet kommer selvfølgelig også udfordringer. Desuden kan man bare stille krav til telefon Fabrikat og android version i XML manifest filen , hvis ikke man gør apps tilgængelig for low end android mobiler, holder folk vel op med at købe dem. Desuden går det jo meget godt for Microsoft Windows som er mindst ligeså fragmenteret....der er folk bare klar over at visse programmer kræver visse hardware konfigurationer. Det er helt naturligt. Du kan ikke køre crysis på en netbook til 2000,- ...det ved folk godt når de køber den. På samme måde er det med android. Skal du bare have en telefon som du kan surfe nettet lidt med, er en billig model fin. Vil du kunne køre alt i top kvalitet, Ja så må man købe en top model. Det gode er at man har valget og at folk så ikke ønsker at bruge flere tusinder af kroner på en telefon også kan få nogle af de glæder der er ved en smartphone....potentielle kunder som ellers ville være uden for rækkevide. Se mulighederne i stedet for begrænsningerne.

17. maj 2012 kl. 19:47