Daniel Vexø

Stor usikkerhed om Schrems II-garanti i Googles nye EU-cloud

Hold nu k… et langt skriv om en konstant søgen efter noget vi alle sammen jo godt ved ikke kommer til at holde; AWS, Microsoft osv. er alle underlagt amerikansk lovgivning og for at skulle leve op til denne, skal de bryde med loven i EU. Og da de alle er hjemhørende i USA er der ingen tvivl om hvilken side de vælger at tilgodese. Så lad nu bare være og find et europæisk alternativ, hvis I vil have jeres IT kørende på en andens server.

18. oktober 2021 kl. 08:41
Sårbarhed på adobe.com: »Fantastisk værktøj for hackere og it-kriminelle«

Det er da ikke Version2 der har offentliggjort "hullet", men brugeren /wanderingbilby på Reddit.

4. oktober 2019 kl. 09:18
17-årig vinder af Googles kodekonkurrence er afrikaner og bor i en by uden internet

... Med en lille "solstrålehistorie" i den evindelige strøm af negative nyheder...!

16. februar 2017 kl. 08:44
Center for Cybersikkerhed efter sen Shellshock-advarsel: »Ikke vores opgave at informere bredt om nye sårbarheder«

Tænkte præcis det samme! Hvad fanden er I så til for?! :-S

3. oktober 2014 kl. 07:46
Rapport om kummerlige arbejdsforhold får ingen konsekvenser for statens it-leverandører

Så man udbyder en aftale med krav til CSR, glemmer at tjekke om leverandøren lever op til disse, får at vide de ikke gør og så...? Er det fuldstændig ligemeget?! Håber satme Version2 vil følge op på denne sag, evt. med en snak med politikere som kan påvirke dette!

Med venlig hilsen Daniel...

17. januar 2014 kl. 12:35
Lokalpolitikere: Microsoft trynede dansk milliard-hovedsæde igennem

... Men jeg har også lidt svært ved at se problemet - hvor er det skoen trykker? Synes ikke det fremgår af artiklen hvad det er politikerne gerne ville have påvirket og ændret ved projektet, som gør at de har noget brokke sig over, udover at der er nogen som udnytter den vægt de har til at få lavet noget nu og ikke først når bureaukratiet har fået nosset sig sammen...?

18. november 2013 kl. 11:21
Flash memory disk - en ny vidunderkur mod langsomme systemer

... Men jeg må stemme i og også medgive at denne "artikel" bærer kraftigt præg af at være skrevet af salgsdirektøren og ikke de teknikkere han sender ud i sidste ende - måske man skulle spørge dém til råds ved næste artikel...?

Med venlig hilsen Daniel...

13. juni 2013 kl. 19:02
Så meget 112-app får man for 1 million kroner

Har prøvet at stå med en tilfældig trunte midt i en overdosis da jeg var på den nærmeste tank et ukendt sted og ikke kunne forklare Alarmcentralen hvor jeg var, få en adr. af trunten bag disken eller forklare en som sad alt for langt væk hvor jeg var ud fra hvad jeg kunne se, så er virkelig glad for dette tiltag!

Daniel...

17. april 2013 kl. 09:20
It-studerende i sort internet-hul: Universitet har ikke råd til wifi-bokse

Nej, det er reelle resultater - giver ikke en skid for marketing, er ikke sælger, men tekniker. Hvilke naturlove er det du mener mine kollegaer omgår? De har flere gange sat store Wi-Fi netværk med flere hundrede samtidige bruger op. Men det kræver det rigtige forarbejde, valg af løsning og know-how for at fungere.

Daniel...

7. december 2012 kl. 16:36
It-studerende i sort internet-hul: Universitet har ikke råd til wifi-bokse

Gerne, men kan jég ikke give dig, da jeg ikke er netværksmand. Men jeg kan til gengæld høre hvad vores kunder siger til de løsninger vi laver på Cisco, eller Aruba hvis det skal være en mere spiselig pris.

Daniel...

7. december 2012 kl. 12:37
It-studerende i sort internet-hul: Universitet har ikke råd til wifi-bokse

... Økonomien (og SKI-aftaler o.l.), men ikke rigtig alle de negative kommentarer omkring Wi-Fi, for vi sælger da mange løsninger som nemt håndtere mange hundrede brugere uden problemer, bl.a. til netop skoler, gymnasier, konferencecentre o.l., og også til priser som ligger under krav om udbud for en samlet løsning (inkl. workshop til IT-afd. i brugen heraf)...! :-S

Daniel...

7. december 2012 kl. 10:40