Kim Rene Jensen

Udenrigsministeriet har forbudt alle ansatte at hente regeringens corona-app

Hvordan så med smartwatches ? Fitness trackere ? Hovedtelefoner ? og alt andet der også anvender Bluetooth og kræver opkobling i lange perioder ?

16. juli 2020 kl. 10:37
Ny sårbarhed i iPhone lader hackere stjæle private data

Hullet har været der i 8 år. Så må de snart få fingrene ud uanset IOS version.

24. april 2020 kl. 11:51
Apple langer ud efter EU's fælles opladerstik

Brug USB-C til opladning af så mange enheder som muligt. Enig

6. februar 2020 kl. 17:40
Apple langer ud efter EU's fælles opladerstik
  1. USB er en OPEN STANDARD dvs. ingen licenser mm.
  2. Alle kan medvirke til udviklingen af USB
  3. Apple anvender allerede USB-C i flere produkter
  4. USB-C er rent teknisk Lightning mange gange overlegent.
  5. Kun Apples indtjening bliver påvirket af denne beslutning.
6. februar 2020 kl. 17:39
Sikkerhedsselskab: »Sms-arvtageren RCS har alvorlige sikkerhedshuller«

Forkert og vildledende overskrift.Teleudbydernes mangel på hensyn til SIKKERHED er igen i fokus. Næsten hvert nyt teknologiskift hos TELCO medfører unødvendige nye huller og risici, da ordet "sikkerhed" åbenart stadig er et fremmedord for dem. De har haft mange år til planlægningen af implementeringen af RCS, men de lever åbenbart i en SIMkort-verden, hvor man lever fra dag til dag og ikke planlægger bare lidt ud i fremtiden.

Bad RCS implementations are creating big vulnerabilities, security researchers claim Carriers are creating problems for usershttps://www.theverge.com/2019/11/29/20987738/bad-rcs-implementations-are-creating-big-vulnerabilities-security-researchers-claim

3. december 2019 kl. 12:53
Elløbehjul. Er der en voksen til stede?

Jeg har nu anvendtj mit eget el-løbehjul i 6 mdr. med en kombination af letbane, tog og el.løbehjul... og det er super nemt og super let... og batteri-problem - hvor ??? De fleste kører nemt 25 km på en opladning.

300 € på ebay for Xiaomi M365, og man er igang (inkl. reservehjul og slanger). Faste hjul uden slange kan dog anbefales.

Kloge-ågerne er der mange af..men hvor mange af dem har egentlig selv anvendt et el-løbehjul i en længere periode... Jeg skal ikke andet fremover, og ingen i letbane siger et ord, da løbehjulet fylder minimalt i modsætning til langt de fleste cykler (kan også fås i klapsammen).

Søger man et el-løbehjul med særlige egenskaber, findes det også... eks. ekstra lang rækkevidde, lav vægt, totalt sammenklappeligt mm. Der findes utallige modeller.

13. november 2019 kl. 12:06
Danskerne skal rustes mod cyberangreb med temamåned fra Digitaliseringsstyrelsen og CFCS

Godt gået... men jeg er desværre bange for at de ikke har forstået en skid endnu... Nu bliver det noget facade, og meget lidt brugbart...

29. august 2019 kl. 13:39
Kom med på rundtur i Danmarks største datacenter

I forhold til Amazon, Microsoft og Google er Apple blot en lille dværg på dette område .... og eks. hele Apple iCloud kører nu i Google Datacentre... tidligere hos Amazon...

8. august 2018 kl. 22:27
Forskelsbehandling: Youtube kører fem gange langsommere, hvis du ikke bruger Chrome

Fin artikel og særdeles relevant. Men hvorfor ? Manglende understøttelse af diverse standarder ?? Er det så er Google problem eller de andre browser producenters ?

30. juli 2018 kl. 11:14
Mozilla i helbredsrapport: Slå giganterne i stykker og få et sundere internet

Alle de spillere, der IKKE er lykkedes at få store markedsandele og slås for livet, ønsker da selvfølgelig at de store internet forretninger bliver splittet op... intet unaturligt i det.. og Ja.. Apple nævner det også,.. af samme grund, da de jo kun er en meget lille spiller på internet services.. og primært er en hardware producent. eks. bliver Apples iMessage udbudt fra Google Cloud.

16. april 2018 kl. 10:14
Margrethe Vestager: Prøv noget andet end Google

Det er langt mer skræmmende, når EU og Den Danske Stat begynder at registrere alt og sammenkøre registre... for så er vore liv i hænderne på politikere som .... Vestager... der med sin dobbeltmoral, arrongance og bagklogskab kan ødelægge mennesker og familie langt værre end Google, Facebook og de andre... Den udvikling er igang.. både herhjemme som i EU.. og de "savler" ved mulighederne.. når man kan få indsligt i menneskers handlinger.

16. marts 2018 kl. 15:16
Apple kræver åbenhed om oddsene bag loot boxes

Så de kan håndhæve deres krav om at tjene 30 % på spillet, men også samtlige køb, der sker gennem spillet. Det har intet med bruger sikkerhed eller hensyn til brugeren at gøre..

22. december 2017 kl. 19:56
Apple indrømmer at sænke hastigheden på iPhones med ældre batterier

Igen viser Apple, hvad det egentligt drejer sig om.. INDTJENING.. og intet andet Totalt uacceptabelt, at Apple tager disse beslutninger for brugerne UDEN at fortælle det nogetsteds til nogen som helst.. men det er jo standard...

21. december 2017 kl. 11:52
Iphone X-skærmen kan gå kold i koldt vejr

iPhone X is unresponsive in the cold and has a green line screen problemhttps://betanews.com/2017/11/12/iphone-x-green-line-cold-problems/

Se også news.com, engadget.com osv. der er masser af omtale..

12. november 2017 kl. 20:12
Kritik: Myndigheder fyrer medarbejdere og skrotter it – inden den nye løsning fungerer

Det er da klart.. Det er jo DJØFere, der fremlægger budgetterne.. og hvad ved de om alle de praktiske problemer, der opstår.. og hvor lang tid, som det tager, at fikse dem.. ???

11. november 2017 kl. 13:20
Apple i forklaringsproblemer: Gemmer 1.600 mia. kr. i skattely

Selv om det ikke er ulovligt rent juridisk, så er det anstødeligt moralsk...

Man vil aldrig kunne lukke alle huller, og der vil altid være revisions- og advokat-firmaer, der findes nye smuthuller, og rent politisk er det jo tydeligt, at det er cowboy-land, hvor hvert land forsøger at tiltrække disse mega-firmaer, også Danmark.

Skulle den danske stat starte med at blackliste firmaer der åbenlyst gør alt for IKKE at betale skat ??? Det var måske en god ide ????

Gennem trusler om blacklistning vil firmaer måske også ændre attitude.. og ikke kun gå efter maximal udbytte.... men også indføre en moralsk dijmension...

7. november 2017 kl. 15:31
Test: Googles eget antivirus-system til Android flopper fuldstændigt

Google Play Protect = Anti Virus Tool ???? Nej.. og det er slet ikke hensigten... Så test og artiklen er baseret på helt forkert præmis.

26. oktober 2017 kl. 16:46
Alternativ til Google Docs, GMail, Skype, Dropbox, Github

Som man ser på det. Man kan jo sagtens anvende Chrome uden at være tvunget til at anvende Gmail, Photos, Drev osv. eller Gmail uden Alle de andre Men det er da langt nemmere og mere bekvemt

7. april 2017 kl. 12:25
Alternativ til Google Docs, GMail, Skype, Dropbox, Github

Der er selvfølgelig omkostninger forbundet med at stille gratis services til rådighed. Det er vist indlysende. Så må man jo vurdere hvad det må koste... Anvendelse af data, reklamer når man surfer eller andet, manglende synkronisering mellem løsningerne osv. osv. For mit eget og min families vedkommende er hele Google verdenen fremragende med Android, Android TV, Google Play, Google Home, Chrome, Gmail, Google Photos,... Andre læsninger, som familien anvender, er Microsoft Office og LibreOffice, Facebook og Facebook Messenger, da Googles løsninger her ikke er gode nok eller udbredte nok endnu. Men det er alt sammen eget valg og der er masser af valgmuligheder,

7. april 2017 kl. 11:38
Microsoft taber terræn i AI-ræs: Tredjepart-udvikling til Cortana udskudt uden forklaring

"Cortana skal konkurrere med assistenter som Apples Siri og Amazons Alexa." Sjovt at Google ofte IKKE nævnes... Google Assistant er den mest udbredte overhovedet med udrulningen til alle Pixel og Nexus enheder.. og fremadrettet til alle nye Android 6.0 og 7.0 enheder... + Google Home.

28. marts 2017 kl. 11:39