Lasse Olsen

En spøjs fortælling om en tabt iPhone, en vigtig app og en ærlig medpassager

Tjek www.cerberusapp.com ud, hvid du har en Android-enhed. Har prøvet et hav af disse apps, og ingen slår Cerberus. Det er helt vildt, hvad der er af muligheder for at spore din telefon og gøre livet rigtigt surt for en tyv. Bare for at nævne et par af funktionerne: Den sædvanelige GPS-sporing, automatisk billede tages med frontkameraet og sendes til ens mail efter x antal forkerte oplåsningsforsøg, skjulte sms-kommmandoer (de samme som i web-kontrolpanelet), så du eksempelvis kan aktivere WiFi, mobildata og GPS igen og derfra bruge alle funktionerne videre. Der er også en radartilstand, som man bruger, når man har fået sporet sig ind til telefonen inden for nogle meter. Så opretter den et WiFi-Hotspot og lader din anden enhed, som du kontrollerer den gennem, registrere signalet mellem enhederne og derigennem finde frem til den præcise placering af den mistede telefon. Ret smart. Den kan optage videoer, lyd, lave alarmer, vise advarsler, du kan hente SMS- og opkaldshistorik, du kan tage screenshots, starte apps og tjenester og udføre shell-kommandoer og meget andet. Og en anden fed funktion er, at hvis man har rooted sin enhed, så kan man flashe appen som en zip-fil og få den installeret som en systemapp. Derved undgår man at miste appen og muligheden for at få den sporet, hvis man skulle være så uheldig, at nogen foretager et factory reset. Der skal købes en licens til ca. 20 kroner efter en uge, der aldrig udløber, men det er bestemt pengene værd.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus

31. december 2014 kl. 14:33
Så er Danmarks første 4G-brugbare telefon landet

Samsung I9305 Galaxy S III har LTE 800 / 1800 / 2600. Er ikke sikker, men tror da det er den model, der er tale om: http://www.gsmarena.com/samsung_i9305_galaxy_s_iii-5001.php

26. oktober 2012 kl. 13:11
Hackere snyder NemID igen: Sydbank stopper massivt angreb

Nu har jeg ikke vildt meget forstand på det, men hvorfor ikke bare benytte sig af totrinsbekræftelse, hvor man modtager nogle cifre over sms, som man skal bekræfte på computeren ved login og overførsler? Eller hvad? ... Nu er det så godt nok ikke lige alle, der har en telefon, men det kunne da være en god løsning for størstedelen, tror jeg.

15. august 2012 kl. 14:13
Kun hver 5. elev ændrer tildelt kodeord til nationale test

Bruger selv UNI-login, og er ALDRIG blevet bedt om at ændre den kode, jeg nu har brugt igennem 10 år ...

26. marts 2012 kl. 12:06