Sune Hybert

Skoleledere langer ud efter Aula: »Har på ingen måde gjort hverdagen lettere«

Ja, Tak. Jeg forstår ikke hvorfor det er så uendeligt svært at gemme dokumentet i pdf, så det bare er nogenlunde læsbart på en mobil.

15. december 2020 kl. 19:53
Aula lækker data om forældremyndighed i Gribskov Kommune

Ja, jeg vil tro at alle brugere (i hvert fald ansatte og forældre) har kunnet se disse oplysninger. Da jeg opdagede fejlen, tog jeg kontakt til kommunes dataansvarlige i Fredensborg kommune og de oplyste mig, at de allerede var ved at undersøge sagen og lave end anmeldelse til datatilsynet.

19. februar 2020 kl. 12:32
Aula lækker data om forældremyndighed i Gribskov Kommune

Kan bekræfte for Fredensborg Kommune at det også er tilfældet her og kommunen har bekræftet over for mig, at dette læk gælder hele landet.

Man har som bruger, hvis man ville, haft mulighed for at udskrive en liste med alle forældre og forældremyndighedsforhold.

18. februar 2020 kl. 11:42
Bane.dk's UX fail

Det kunne være, at de skulle overveje at placere barnevognssektionen i midten af toget?

28. november 2019 kl. 23:57
Lectio stiller 130.000 opgaver til rådighed for forskere uden at informere gymnasier eller elever

Kan enhver ikke anmelde dette? Skal det være Danske Gymnasier?

8. juli 2019 kl. 11:15
Medie: Nokiatelefoner har sendt oplysninger om maste-id, IMEI, MAC og SIM-kort til Kina

@Hans Nielsen Bixby knappen er helt fin, når man remapper den med bxactions. Bixby er dog helt deaktiveret. BxActions kan hentes fra google playstore.

Min fungrer på følgende måde ved skærmen slukket/telefon ikke låst op: Enkelttryk = deaktiveret Dobbelttryk= tænd/sluk for lommelygte Langttryk=sæt på vibration / sæt op lyd (toggle)

Når skærmen er tændt/telefonen er oplukket: Enkelttryk = tilbage Dobbelttryk= home dobbelttryk+hold=recent Langttryk=sæt på vibration / sæt op lyd (toggle)

Nu har jeg vænnet mig til det og det er svært at leve uden nu.

21. marts 2019 kl. 23:16
Samsung-telefoner overvåger dig på nettet

Installer Package disabler og deaktiver beacon manager, så er problemet vel løst?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro&hl=da

10. juni 2017 kl. 19:37
Pokemon-firma sagsøges for at placere virtuelle monstre på privat grund

Det et ingress spillere der har indrapporteret/oprettet de fleste pokestops/gyms. I ingress er de portaler som brugere har lavet ved at tage et billede at fx en statue og indsendt den til niantic for at få den godkendt som portal. Her skriver Niantics at de skal være offentligt tilgængelige og altså være tilgængelige uden at man går ind på privat grund. Niantic har konverteret de fleste af ingress portalerne til pokestops og gyms. I ingress kunne man rapportere portaler der var på privat grund eller ikke var der mere. Den mulighed har man som jeg kan se ikke i Pokemon GO. Men hvis man er irriteret over et pokestop, kan man måske oprette sig som spiller i ingress og indrapportere den portal der svare til pokestoppet. Måske det vil hjælpe?

4. august 2016 kl. 10:35
ITU-professor: Amatøragtigt forarbejde gjorde EFI og Polsag til IT-skandaler

IT afdelingen aner heller ikke hvordan systemet skal virke. Det gør kun brugerne af systemet. IT afdelinger er vel sjældent gearet til udvikling. De tager sig af support, installationer, indkøb af hardware mm. Flyt dem fra IT afdelingen ned i den afdeling der skal have nyt system og lad dem være i praktik der i en period, så de kan se, hvad der skal til.

5. juli 2016 kl. 18:00