Christoffer Kiilerich

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Man kan sige hvad man vil om dommen..

I det det mindste er ingen bidt på Cingaris forfærdelige, overdramatiske og overdrevent højtidelige frygtcirkus. En eller anden sikkerhedsansvarlig hos CSC kan få resten af de maksimale seks år.

Ohøj..

Når man så ikke kan se DR på sin WP8-telefon, må det vel også betyde at man alene på grund af sådan en telefon ikke er licenspligtig.
Kommentar til Netbank-malware bruger falsk chat til at snyde kunder

Interaktiv, personlig

Interaktiv, personlig phishing. Interesting.
Kommentar til Smart trick: Sådan kan den nye iPad få 4G i Danmark

Hvordan kan begrebet 4G

Hvordan kan begrebet 4G efterhånden blive mere udvandet og værdiløst? At kalde noget 4G er efterhånden ligesom at kalde alverdens ting for HD..
Kommentar til Nokia laller rundt...

Re: Fremskridt

Alt i dag handler om markedsføring - men Nokia har prøvet markedsføring før, og når der ikke er noget nævneværdigt produkt at markedsføre, slår det fejl. Nokia har ramt et ømt punkt hos forbrugerne med hensyn til både design, funktionalitet og image. Nokias N900 blev også markedsført kraftigt - ...
Kommentar til Nokia laller rundt...

Fremskridt

For det første, mens Nokia har lallet rundt det sidste stykke tid, har de været i stand til at få deres Lumia 800 op ved siden af Samsungs Galaxy S II på diverse teleselskabssider. Hvem havde nogensinde troet det for et års tid siden? For det andet, med hensyn til kameraet i 808'eren, så synes j...