bo geerters schmidt

Justitsministeren vil gemme fingeraftryk og DNA på sigtede i op til 20 år

modernede teknik skal forbedre vores samfund til borgernes gavn og glæde ikke bruges til det modsatte.

en udemærket regl har,altid været når borgeren har udstået sin straf og regning betalt til samfundet. bør dennes personlige data ting såsom dna fjernes fra registret.

politiet er til for borgernes skyld ikke omvendt.

det fantastisk som hækkerup og folketinget har travlt med, at begrænse borgernes frihed i systemets navn. en trist udvikling, hvad der driver den må guderne vide. om politiet har samtlige landes borges dna, bliver det ikke sikre at gå på gaden af. med lov og sund fornuft bygger man, bedre samfund.

den tidligere MI5 chef,blev spurgt, om hans største fejl. han svarede, at installere CCTV over alt, i det,det flytter politiet ind i de varme kontorer og væk,fra gaden. hvor man opspore forbryderne, når først skade,er sket,gavne det ikke nogen at man kan se det på fjernsynet.

30. marts kl. 15:16
EU vil dele sundhedsdata: Bekymret minister insisterer på, at data bliver i Danmark

dette er vel oplagt mål for en god schwiezisk folke afstemning. tror de virklige vi er så naive. måske en ukendt virus vil dukke op såsom politikerallergi. Dette er jo også guf for andre der vil medstor glæde hacke sig ind, sde kan komme med alle deres forklaringer om sikkerhed vudret af embedsmand orwel længe leve,når politiker kommer med den slags tanker må vi være på vagt. hvad med nu hvor det snart er muligt er lave en læge konference hvor disse,hvis de ikke allerede har proffesionelle kontakter,som alle har hvis de arbejder proffesionelt,disse kan vel over tv-møder drøfte sagen som vi andre gør. hvis dette gik til folkeafstemning i EU, vil det gve teknokraterne et forhåbentligt fortjent nederlag. jeg er ikke i mod internationalt samarbejde,men dette er jo ikke maskin dele men menneskers liv vi taler om,de griner i deres skæg over øst på og tænker de er ikke for kloge de vesteuropæer

2. august 2021 kl. 12:00
Pegasus-spyware inficerede telefoner via zero-click-angreb og nuldagssårbarheder

alle genstand er farlige, hvis de forkerte for fat i dem. bilfabrikkerne for vel ikke skylden for vanvidskørsel eller terror angreb. excell er nok skyld i flere sager med økonomisk kriminalitet. så længe der er mennesker på jorden vil misbrug af opfindelser finde sted. hvem har iøvrigt retten til at udnævne hvem der er de gode og hvem der er de onde. diverse forsker advare i mod A-bomben, der kan uden tvivl føres lange diskusion om det.

23. juli 2021 kl. 13:16
Godkendt dansk genopretningsplan indeholder EU-milliarder til digitalisering

alle EU udbud er som bekendt renset for leverandør navne og nationale standarder. her gælder bedste pris og mest værdi for pengene,længere er den jo ikke.,så nu gælder det om at spidseblyanterne.

15. juli 2021 kl. 16:31
Godkendt dansk genopretningsplan indeholder EU-milliarder til digitalisering

her har vi mange års erfaring i ikke færdige IT skattesystem,der nok ingen tvivl andre gerne vil lære af vores fejl. Om der kan sælges så mange konsulent timer til at dække det tabte,må tiden vise. personligt tror jeg Spanien,heller vil bruge penge på grøn omstilling. men lad os se iøvrigt hvad alle de fine ord i virkeligheden udmøntres sig i penge og andet er jo officielt ikke godkendt endnu, der venter lange og mange bange kampe før det når så langt. EU kan ved en vedtagelse havne i WTO. Så mere følger når der vides mere.

15. juli 2021 kl. 12:58
Udenrigsministeren kalder EU's genopretningsmilliarder for en historisk mulighed for danske virksomheder

når alle er eninge om det erhvervsstøtte eller ej,kan vi godt,se imellem fingrene,vi kan nok skjule det i grønne omstillingsprojekter eller infrastruktur, det er ikke så svært. Ungarn skal nok se i LGBT vejviseren efter deres beløb.

13. juli 2021 kl. 16:55
Udenrigsministeren kalder EU's genopretningsmilliarder for en historisk mulighed for danske virksomheder

man undre sig over,hvad ved han om det,manden har aldrig haft et rigtigt arbejde lige som de øvrige i samme branche. sjovt nok var regeringen i mod det. sikkert udfra den sædvanlige EU popoulisme. jeg er sikker på de danske også andre EU virksomheder godt er klar over, at der er noget at komme efter,de kender nok deres markede bedre end diverse politiker og ligegyldige erhvers organisationer. hvem der betaler er jo ligegyldigt.formålet er som bekendt at få gang i hele EU,til glæde og gavn for sikkert alle. vinder skal jo ikke være noget specielt land, hele ideen med EU inde,det blev ødelagt af aflagte politiker der ikke kunne genvælges og nu fik de deres nye ben i EU. Tilsammen er vi stærker er jo ideen bag foretagenet.Det er jo typisk dansk krammer mentalitet,hvis vi ikke for noget ud af det,vil vi ikke være med,sålænge nogle andre betaler gildet specielt Berlin er vi lykkelige.

13. juli 2021 kl. 11:19
Regeringens handlingsplan for cirkulær økonomi møder kritik: »Skuffende« (WasteTech)

forklaring på den manglend presse storhej, skyldes vel der ikke er noget nyt at berette, hermed en slags genbrug. nu kan alle farvelade dokumenterne også genbruges,selv skål taler og andet,vi skal jo spare på konsulenterne.

9. juli 2021 kl. 11:52
Professor advarer mod kommunal udrulning af børne-AI: »Jeg synes, det er uforsvarligt«

hele tanken vidner om et fuldstændigt sygt og menneskefjendsk tankegang. hvad bliver det næste skal kommende forældre ansøge om. de må blive det. man tvangsfjerner på pædagoers formode antagelser det ikke et retssamfund værdigt er det virkelig børnes tav man vil tjene? jeg så på svensk tv. En historie om en adh dreng der blev placeret på et hjem for disse. forældrende advarede alle om at hjemmet ikke var sikkert nok, de blev af vi allende vide folket selvfølgelig afvist. Med det tragisk resultat at deres 5 årig dreng druknede. tror mig, der var kø ved håndvasken. med vanlig politisk logik må vi selvfølgelig indføre endnu en kontrol indstans,der ligesom alle de andre ikke virker. i stedet for at undsøge årsagen,at personallet måske ikke har været deres opgave voksen. nej vi må heller ansætte nogle flere embedsmænd der sidder 500 km væk fra virkeligheden. jeg sikker på at de væste fører ikke kunne gennemtænke et bedre system . Normalt vil jeg tror at politiker kender thomas more utopia,hvis og såfremt så har de misforstået den, et problem løses ikke ved at skabe flere. demokraties vigtigste parameter er retsikkerhed for alle dets borger.hvordan vil man forholde sig til de børn som vokser op hos forældre de ikke ligner. De bliver nok spist af med en undskyldning hurra for retssamfundet. Om en maskine der kan spare 500 pædagoer er jo ligegyldig,når det drejer sig om mennesker ikke mink. En klog mand sagde engang,der er enlogisk grund til at biblen findes i flere udgaver,vi læser og fortolker som det passer os bedst. er vi i 1984?

5. juli 2021 kl. 14:53
Danske ministre og topembedsfolk i kæmpe Facebook-læk: Se her, om du er ramt

som nævnt er der nok nogen som vil føle sig støt. jeg har selv aldrig været på facebook ,da det er for børn ogbarnlige sjæle. jeg har kun brugt linkedin her er det vel primært proffesionelle arbejds relaterede tekst. ikke min kat har det godt beskeder. derfor afholder jeg mig generelt fra skyen. lad mig anbefale bogen the misinformation age, den beskriver meget detaljeret om hvordan og hvor let det er at påvirke andre. Selv linkedin er blevet hacked,men det jo ikke nogle specielt private oplysning, min mail indboks mærker det med alle de sædvanlige tåbligheder. jeg bor lige ved siden af dig osv. skriver de med mexicansk mail adresse. Der jo ikke nogen der tvinger os, en god ven af mig slette sin profil efter ha læst den nævnte bog. det meget stabile geni hr trump fik stor gavn af facebook.

15. april 2021 kl. 11:59
Ny tech-ambassadør: »USA og Kina kappes om at dominere vores fremtid«

for min skyld kan de ansætte hvem de vil, når vedkomne LGBT for ikke at støde nogen slynger om sig med begreber de ikke forstår. OPP,kan ikke anvendes i den sammenhæng. Jeg ved ikke hvilke typer projekter hun mener skal laves eller udvikles for danske penge ,ideen med OPP eller PPP er private enten bygger,finansere eller driver projektet mod garanti for feks fast leje eller bonus for opnået mål , det vil jeg nødigt kaste mig ind i med amerikanske firmaer og deres 5000 advokater god fornøjelse. Her vil skat og andre offentlige IT projekter være i børnehave afd. uden støde nogen,det må man jo ikke. nu er det jo tilfældigvis som så meget andet poltik, uden og nævne en anden sag hvor amatørene brilliere indenfor det juridiske felt. Lad mig straks nævne Mark Twain, som sagde, lad ikke skolen få indflydelse på din uddannelse. det råd har jeg fulgt. Nu er der jo bodega stemning hvor vi er like it or not. Hvis vedkomne ikke kan klare bodegastemning hvordan i alverden skal de kunne klare et par cowboys. Jeg har mig bekendt kun nævnt 2 ikke Danske politiker. Der findes en masse dygtige eksport sælger i dette land,som kender spilletsregler de skal nok ikke nyde nogeteller hur?.

12. november 2020 kl. 17:49
Ny tech-ambassadør: »USA og Kina kappes om at dominere vores fremtid«

jeg har før undreede mig over den lille dames udnævnelse, og rolen i det hele taget, personligt tror jeg at virksomheder i den klasse vi taler om udemærket godt ved hvilket sted de skal gå hend selv uden at skulle holdes hånden af bedrevidende amatører fra DK, Selvfølgelig tager virksomhederne imod, de er jo ikke kommerciel tåber. virksomhederne drives af penge ikke af andet. OPP er ikke en dansk opfindelse, jeg tror sågar fru tatcher stod bag for at få hjælp til finasering af en nedslidt enegelsk infrastructur måske var det tony blair det kommer der overfra var selv med i et de største OPP eller PPP london underground. hvis den lille dame havde fulgt med i skolen vil hun vide at DK meget sent kom med på vognen, først projekt var mener jeg er rigsarkivet. Det er jo kun naive børn der tror multinationale virksomheder etiske regler eller ej er drevet af menneske retigheder, de er normalt som alle virksomheder drevet af overskud tilaktionærene længere er den ikke. DE eneste som har kopieret DK er sydkorea. som technologisk måske er længere fremme. da korea blev delt mistede syd deres landbrug hvad udaf tabes skal indaf vindes
lad os genstarte det ved hjælp af disse udemærket evner vi har hjemme og lad os holde dem her.

12. november 2020 kl. 12:49