John Kristensen

CFCS: Vi er i dialog med teleselskaber om brug af Huawei-udstyr

Nu har USA ikke snablen nede i Cisco, NSA har tilbageholdt nogle Cisco produkter på vej ud til kunder, og modificeret deres firmware, med andre ord har Cisco ikke et samarbejde med NSA. Men det er det Huawei mistænkes for at have med den kinesiske regering, om det er sandt eller ej skal jeg ikke kunne sige, men det er bestemt en mulighed og ville være en hel del nemmere at arrangere i kina end i vesten

23. februar 2018 kl. 10:58
Apple mobilbetaling med NFC er kommet til Europa

Det er jo let at implementerer alle mulige teknologier og features i smartphones, men hvad er det ved hvis ikke de kan bruges til noget? Det er det Apple altid har levet efter og først gjort teknologierne tilgængelige i deres produkter når markedet var modent til det, og markedet er modent nu og Apple har fået NFC chip.

Det giver jo rigtig god mening, mange andre har jo betalt ekstra for at have NFC i mobilen længe, uden egenlig at kunne bruge det til ret meget

17. juli 2015 kl. 12:16
Nye ransomware-angreb vælter ind over Danmark

Det samme her, og efter Netbank og andre NemID sites er blevet Javafri og jeg helt har fjernet Java fra Mac'en, sover jeg endnu bedre ;-)

23. januar 2015 kl. 10:53
Hardwaren er klar, men Danske Bank tror ikke på NFC-betalinger med mobilen

NFC i mobilen tilføjer jo intet i forhold til et almindeligt betalingskort, den eneste fordel er at man kan samle sine kort i mobilen. Men i og med mobilen fylder mere end pænt mange kort, er den fordel også tvivlsom. Begge dele kræver jo at man skal have kort/mobil op til en terminal, så i min bog ville kortet stadig være nemmest

Naturligvis skal vi have en længererækkende teknologi hvor man ikke behøver at skal have noget op af lommen men hvor man er registreret før man skal betale og egenlig bare skal verificerer, måske med fingeraftryk.

20. august 2014 kl. 13:30
Microsoft overvejede at omdøbe Internet Explorer

Jo men det bliver softwaren jo ikke bedre af, var det ikke bedre at løse problemerne end at give dem nye navne

18. august 2014 kl. 13:55
Kunderne flygter fra TDC

Lars, jeg tror bare vi stopper her, jeg har lidt på fornemmelsen at du enten har aktier i TDC eller er en smule bitter over du ikke har andre muligheder end TDC's ydelser :-) Go´vind med din ADSL forbindelse

NB. JO min central ligger over 50 Km væk, jeg har fiber ikke kobber...;-)

7. august 2014 kl. 21:56
Kunderne flygter fra TDC

"For samfundsøkonomien er det da helt ligegyldigt, hvem der betaler, her er det ene afgørende, at der er en meget stor udgift, som nogen skal betale.

Det er da også noget vrøvl, at den ene type 100/30 forbindelse er mere forældet end den anden. Får kunden den aftalte ydelse til en lav omkostning, så er det da den klart bedste løsning.

Lars :)"

Udgifterne til nedlæggelsen af fiber er jo i sidste ende forbrugernes. Ja OK, men skal du have en 100 Mbit forbindelse på kobberet i en kvalitet der består mere af data end støj, skal du jo også ligge i en afstand der nærmest er i synsvidde ;-)

Samfundsøkonomi eller ej, vi kan sgu da ikke dvæle ved gamle kobberforbindelser der konstant bliver dårligere i en tid hvor ALT drejer sig om internetforbindelser og deres kapacitet

Min central ligger over 50 km væk, og min 300/300 Mbit ligger i reelle tal på 318/315 Mbit, hvor ser DU fremtiden ?

7. august 2014 kl. 19:16
Kunderne flygter fra TDC

"Den store interesse i kobberforbindelserne er da ikke et hensyn til TDC, men pga. den store samfundsøkonomi der er i at anvende allerede nedgravede kabler og ikke skulle bruge i omegnen af 30 milliarder på at grave nyt overalt.

Kobber er ganske enkelt fortsat meget anvendeligt og restlevetiden skal måles i adskillige tiår de fleste steder.

Men det er et frit land, så grav og betal du bare selv.

Lars :)"

Nej jeg skal da ikke grave noget som helst, det klarede Waoo for mig :-)

Kobberet ER forældet, og det bliver da ikke bedre i fremtiden, for TDC handler det om at optimerer profitten på et eksisterende net fordi det ER der og de ikke behøver at investerer, de er da pisseligeglade med fiber lige PT fordi de ikke selv har ret meget, deres problem er så at fiberselskaberne buldre derudaf og graver som gale, og lige pludselig går det op for TDC at de er outdated og agterudsejlet.

Deres "guldæg" er baseret på kobber hvor behovet for hurtiger og størrer kapacitet er fremtiden, og de tager det helt cool

7. august 2014 kl. 18:39
Kunderne flygter fra TDC

De har jo altid på bedste arrogante vis at vide bedre end det kunderne ønsker, de nægter at indse at kobberet er dødt og prøver febrilsk at presse mere båndbredde ud af det for dermed at øge indtjeninger uden større investeringer. Klassiske TDC, de bliver overhalet indenom af fiberselskaberne, som får mere og mere momentum og flere og flere kunder, TILFREDSE kunder modsat dem. De kvæles af deres egen grådighed og arrogance, men RIP, I vil ikke blive savnet af undertegnede

7. august 2014 kl. 12:46
Justitsminister klar til at ændre logningsregler

Som jeg forstår har denne logning kun været brugt et par gange til at opklare kriminalitet, derudover er den KUN til besvær for ISP'erne og til at gøre amindelige danskere paranoide.

Hvorfor ikke bare lukke den ned, hvorfor skal der nedsættes udvalg, oprettes det ene og det andet der skal kigge på og rode i, i flere år før der kommer en eller anden afgørelse der sikkert anbefaler at beholde den ?

INGEN vil have den, eller jo sikkert NSA som sikkert meget gerne får data stillet til rådighed fra den danske regering der bare ikke kan få nok af at tilfredsstille og slikke r*v på USA

10. april 2014 kl. 14:14
Betalingseksperter: Apple bliver tvunget til at bide til NFC-bollen

Problemet med at verificeringen udelukkende er at bevæge sit kort eller mobil tæt på en terminal, for jeg går ud fra det er det du mener, er evt. tyveri af ens kort eller mobil, man er jo nødt til at have en eller anden form for "PIN kode" på ens betaling, her ville en fingeraftrykslæser være optimal.

Jeg forestiller mig kassen registrerer ens betalingskort/mobil evt via et ID der broadcastes, ekspedienten sender beløbet til mobilen der bipper, man hiver den op og sætter fingeren på læseren købet er godkendt, next please ;-) Det eneste en NFC terminal gør anderledes end de allerede eksisterende er at man kun behøver at holde kort/mobil op MOD en terminal og ikke sætte den i !!! Hvor er lige det smarte og nemme i dét ? ;-)

20. marts 2014 kl. 15:55
Betalingseksperter: Apple bliver tvunget til at bide til NFC-bollen

Man er jo nødt til at verificerer sin betaling på en eller anden måde, det kommer vi nok ikke uden om, et hurtigt fingeraftryk ville være acceptabelt IMO. En forhånds godkendelse ville jo være smart om end lidt usikkert

20. marts 2014 kl. 06:44
Betalingseksperter: Apple bliver tvunget til at bide til NFC-bollen

Jeg ser det omvendt, kort afstand = ubrugeligt og ligegyldigt, lang afstand naturligvis med hård kryptering, meget anvendeligt :-)

19. marts 2014 kl. 17:37
Betalingseksperter: Apple bliver tvunget til at bide til NFC-bollen

Ja men når NFC kommer i Dankortet, mobilen og måske flere steder, kommer der jo ikke rigtigt en afløser. Jeg ser det ikke som et gennembrud i betalingen, men mere som en lidt lettere måde at betale på i og med man stadig skal have noget op af lommen og have hen til en terminal, det RIGTIG smarte ville være at have det via en trådløs forbindelse som feks Bluetooth, hvor betalingen evt. kunne klares med et enkelt "godkend" eller fingeraftryk.

Det er jo smag og behag, men jeg er ligeglad med om det er et kort eller min mobil jeg skal have op på terminalen, den eneste fordel jeg kan se er hvis man har mulighed for at have begge på samme tid, altså så man kan bruge sin mobil hvis man har glemt kortet og omvendt.

19. marts 2014 kl. 17:34
Betalingseksperter: Apple bliver tvunget til at bide til NFC-bollen

NFC er jo allerede på vej til de nye Dankort, så hvad skal vi bruge den til i mobilen også, hvis man alligevel skal have en "ting" op af lomme for at holde den hen til terminalen kan det da ligeså godt være kortet !!

19. marts 2014 kl. 16:28
Hver femte Mac smittet med (Windows)malware

mere pladder fra AV firmaer der forsøger at skræmme folk til at købe dere produkter.

Macs kan ikke være inficeret med Windows Malware, jo man kan selvfølgelig have et inficeret Word dokument på Mac'en som kan sendes til en Windows computer, men det kan ikke inficerer en Mac.

Det er da "sjovt" så mange analyser, trusselsbilleder og pis og papir, der er kommet fra alle mulige AV firmaer i kølvandet på Flashback.

Kunne det tænkes at de pisker en stemning op for at øge salget af deres AV ??

Naaaarj, vel ;-) ??

27. april 2012 kl. 12:23
Undgå musearm: Her er de smarte genveje til Windows 8

Ja OK, min kommentar med "indernettet" var ikke så bogstaveligt, men mere en generel betragtning af hvordan de lidt knap så øvede PC brugere vil reagerer på Win8, som jeg ser det ;-)

Den gruppe af mennesker jeg har hjulpet med PC køb, problemer og instruktioner i brug, er ihvertfald utrolig fastgroet i deres måde at gøre tingene på

9. marts 2012 kl. 14:08
Undgå musearm: Her er de smarte genveje til Windows 8

Linux får gyldne tider ;-)

Når den alm bruger der mest bruger musen til at navigerer med ser det her "rod" og "nymodens bras" hvor alting ikke er hvor de plejer, og nu har brugt laaang tid på at vænne sig til en PC og hvor man "trykker" for at få det der "indernet" frem, så vil alternativet der ligner mest komme til sin ret, Linux/Ubunto

Jeg ved det selvfølgelig ikke, men jeg tror ikke Win8 bliver den succes som MS håber og tror på, omvæltningen er simpelthen for stor, specielt når det skal presses igennem på én gang

9. marts 2012 kl. 13:52