Nicolai Willems

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Endelig god hardware information på Linux

[off topic] hd forbrug

Jeg undrede mig lidt over dit disk forbrug, hvordan er du nået 115% udnyttelse? En anden ting, /proc/cpuinfo, giver clock hastigheden fra fabrikken, men inxi giver målt clock. Hvor tager den det fra? /willems
Kommentar til Worst Case Scenario

ham den kedelige

Øh ja, jeg faldt over denne artikel i går: http://www.zdnet.com/the-real-story-in-the-nsa-scandal-is-the-collapse-o... Det store spørgsmål er så nu, hvorfor ændrede de artiklen? Pres fra staten eller efterfølgende nye oplysninger?

Re: Ikke noget nyt her

Det er ikke en standard for server siden, men det hjælper med at beskytte brugeren: https://github.com/brinchj/RndPhrase Pluginet er udviklet af en tidligere DIKU studerende.

Re: Ikke noget nyt her

Det er ikke en standard for server siden, men det hjælper med at beskytte brugeren: https://github.com/brinchj/RndPhrase Pluginet er udviklet af en tidligere DIKU studerende.

Re: Cloud computing

En anden udfordring er hvis skolen ikke har internet forbindelse i afleverings øjeblikket - derfor virker Amazon løsningen desværre nok ikke. Men den kryptografiske hash lyder som en fed ide.
Kommentar til 5 gode råd til optimering af grafikydelsen i dit spil

Tak for en god artikel.

Hej Anders. Først og fremmest tak for en god artikel, med udvikler relevant indhold. Jeg er selv web udvikler, og ser mange af lignende ting. Jeg tror spil verdenen kan lære os andre mange ting om performance. Jeg blev lidt fanget af dit screenshot, hvilken profiler er det? Mvh Nicolai Willems
Kommentar til Europæisk IPv4-pulje er tom: Rationeringen er begyndt

Re: Udbydere - Fullrate

Det var da kedeligt med fullrate. Var der iøvrigt ikke en nyhed her på V2, der havde rimeligt mange kommentarer med statuser på forskellige udbyddere?
Kommentar til Europæisk IPv4-pulje er tom: Rationeringen er begyndt

Udbydere - Dansk Bredbånd

Jeg har lige modtaget svar fra dansk bredbånd om at de vil udrulle IPv6 i 2013 - omend lidt sent, så er det da en start. Status på andre udbydere?
Kommentar til Nu kan vi allesammen få IE6!

Browsershots.org

Jeg har selv brugt den - og været ret tilfreds. Jeg syntes udvalget af browser OS combi er ret imponerende. http://browsershots.org/ /Willems
Kommentar til 11 procent af danskerne har kodet programmer selv

Re: RE: 100%

Er en serie af HTML filer med links imellem - til f.eks. at finde et produkt baseret på en række kriterier ikke en applikation? Omend en ikke særlig fleksibel eller hensigtsmæssig løsning, antaget at det er ren HTML. Det giver dog ikke eleven det ønskede fokus. Som Torben snakker om, er det data...
Kommentar til Sysadm: Sentimentale Stoddere...

RE: Runde tal

http://xkcd.com/1000/ Kom lige et par dage før indlæget, og jeg kom lige noget tid efter.