Klaus Skovgaard Kay

Spildevand kan løse PtX-anlægs udfordringer med vandforsyning (WaterTech)

Dejligt at se, at der er gang i det. Jeg skrev til de øverste på området, men fik det svar, at det var grundforskning. Nu ser jeg til min glæde, at det er mere end det :)

31. maj kl. 08:31
Skarver skider på EU’s vandmiljømål – det rammer især københavnske søer (WaterTech)

Der står: "Nu viser det sig" Det er jo forskrækkeligt. Alle med indsigt i skarvernes færden har vidst det her siden den første store koloni raserede den lille ø i Arreskov Sø for mange år siden.

2. december 2021 kl. 09:44
Telekonsulent: Problemer med at ringe 112 hos TDC skyldtes menneskelige fejl

Når en mobil kan ringe 112 uden sim-kort, kan man så ikke lade den gøre det selvom sim-kortet er i? Min idé er, at så vælger den vel bare en operatør med dækning, selvom ens egen operatør er nede - bare en strøtanke? Hilsen Klaus

8. oktober 2019 kl. 11:00
It-system frikendt for ambulancer på vildspor

Kommunerne (grundkortsamarbejderne), som i sin tid overtog systemet fra gasselskaberne, og udbyggede det, har kørt kontroller på systemet med henblik på at fange afvigelser. Det her må være en af dem, der ikke er fanget/ledt efter. KMD må stadig have ekspertisen til at minimere ovenstående problemer i systemet -f.eks. i samarbejde med kommunerne. Et tjek vil være koordinaten for adressen. Hvad er nærmeste ankomstpunkt. Er det ikke indlysende korrekt, skal adressen ud til manuelt tjek. F.eks. Adresse = liljevej 15. Nærmeste ankomstpunkt = Solbærvej => manuelt tjek. Om kommunerne er helt ude af systemet nu, ved jeg ikke, men det har andre nok styr på. Om systemet så skal udbygges med både adresser og ankomstpunkter for køretøjer, må være op til nærmere forhandling, for der er selvfølgelig mange penge i det her.

21. december 2010 kl. 21:35
NemID ramt af nedbrud - igen

NemID bygger på at man har et nøglekort på papir - bragt ud af Postdanmark, men så er deres fremtid da sikret som transportør af nøglekort. Når man skal bruge papir for at bruge EDB, virker det slet ikke. D.v.s. en oppetid på 0. Det er en skandale. Min bank lukker heldigvis først det gamle login til april, men jeg har prøvet nøglekortet. Det er det ringeste juks, jeg har mødt i hele mit liv. Det er værre end skandalen om at printe mails for at køre rundt med dem på en lastbil i Jylland. Løsningen må være opfundet af folk fra hulkorttiden.

25. november 2010 kl. 19:26
S vil sende danskere på kursus i at vedhæfte filer til e-mails

Det er borgernes eget ansvar at holde sig opdaterede til at leve i vores samfund. Aftenskolerne vil være udmærkede til at tilbyde undervisning i de færdigheder. Det er ikke en sag for skatteydernes penge. IT-frygt har heller ikke noget med alder at gøre. Jeg kender ældre, som holder meget af deres børnebørn og oldebørn. De kommunikerer på livet løs med de unge via facebook, sms,msn og hvad der ellers findes. Får de problemer, hjælper de unge med stor glæde. Problemet ligger ofte i modvilje, og det skal ikke løses for skattekroner. Når det er sagt, vil der være en restgruppe, som under alle omstændigheder skal have hjælp - uanset uddannelse. De må så få hjælp af rigtige mennesker ved at henvende sig personligt. IT må aldrig afskaffe mennesker, men kun flytte opgaver, som med fordel kan løses med IT.

29. juli 2010 kl. 12:55
Ekspert: Kun en fyring af Cowi kunne forhindre test-skandalen

Da er da positivt. Så er eleverne forhåbentlig fri for testene så længe. Udformningen er så ringe, at vi ikke kan være bekendt at byde børn at de skal bruge tid på det. Jeg startede forfra. d.v.s. 3. klasse matematik. Opgaverne tog kun et øjeblik, men at gætte sig til, hvor tåbeligt, man skulle bære sig ad for at vise systemet, at man havde løst opgaven, tog rigtig lang tid. Det kan vi IKKE være bekendt.

4. marts 2010 kl. 18:05