Jesper Nielsen

Medarbejdere raser efter sikkerhedstest: Blev stillet penge i udsigt i phishing-mail

Så lad være med at tro du får "gode nyheder" over email - de vil forhåbentlig komme over E-Boks :)

Hvorfor skulle en besked om en "bonus" komme i E-Box? Der er aldrig sket når jeg har modtaget belønning for ekstra indsats, det er altid sket igennem mail.

Det er jo først når man læser at der skal afgives følsomme oplysninger at alarmklokkerne skal ringe, men der har man jo haft lykke følesen.

Det kan godt være at man som fagperson kan sidde på den høje piedestal og sige at folk godt nok er dumme og så fortjener de virkeligt at blive snydt.

Jeg tror bare ikke at det er den rette vej at gå.

3. november 2021 kl. 15:22
Medarbejdere raser efter sikkerhedstest: Blev stillet penge i udsigt i phishing-mail

Når jeg læser dette tænker jeg tilbage på engang jeg fik en besked fra Danske spil, hvor der i emnefeltet stod at jeg havde vundet 1 million. Jeg nåde lige at få suset og tænke endelig! Da jeg så åbnede mailen stod der noget i stil med ” Ville det ikke være dejligt at få sådan en besked…” Jeg må indrømme, at der blev jeg skide sur, det viste sig at mailen godt nok kom fra Danske spil men var en del af en reklame kampagne. Jeg var i forvejen vant til at modtage mail når jeg vandt i lotto, så det var ikke helt usandsynligt at det kunne ske.

Jeg har også set klip af mennesker der modtager falske skrabelodder f.eks. som gave fra et familie medlem, hvor de tror at de har vundet en stor gevinst.

Jeg finder denne form for opførsel modbydelig, ja jeg vil nærmest kalde det utilgiveligt!

Mon de der i denne tråd syntes at det var en fremragende ide, er de samme som kunne finde på give et sådant lod til et familiemedlem?

Det er vel ikke fuldstændigt usandsynligt at man modtager en bonus for veludført arbejde, man når måske lige at ”få suset” og tænke julen er redet.

Hele ideen med at få opmærksomhed på at man skal være varsom med hvilke oplysninger man sender som svar på mail, kan løses uden man får falske ”Du har vundet i lotto”

3. november 2021 kl. 12:26
Godt nyt fra Vestfronten

Så overtog Stofa det hele - kvaliteten faldt igen.</p>
<p>

Oplevede også at kvaliteten steg ved skift til Kviknet. Så fjernede Yousee de tv kanaler som familien ikke vil undvære.... Øv øv, tilbage til Stofa for at resten af familien kunne se tv :-(

12. oktober 2021 kl. 15:33
Ny Religiøs Fanatisme

Jeg er helt enig i at det 100% legitimt at forske i om FOSS miljøers kvalitetssikring virker som det påstås. Du skriver jo også at Netgate sagen har givet grund til at FreeBSD overvejer om der er noget der bør gøres anderledes fremover.

Da jeg læste dit indlæg kom jeg bare til at tænke på ”Det bedste forsvar er et angreb”, og jeg undrede mig over at jeg ikke kan finde nogen stedet hvor du giver din udlægning af Wireguard sagen

23. april 2021 kl. 11:53
Ny Religiøs Fanatisme

Jeg mener ikke at Netgate handlede ansvarligt, men det er et privat firma der skal tjene penge og deres bidrag kan vurderes derefter.

Mit indtryk er at FreeBSD havde svært ved at anerkende problemet, og det finder jeg langt mere alvorligt.

https://arstechnica.com/gadgets/2021/03/buffer-overruns-license-violations-and-bad-code-freebsd-13s-close-call/

23. april 2021 kl. 10:30
Ny Religiøs Fanatisme

Det vil jeg også gerne vide.

Så vi ikke en ret chokerende indstilling i forbindelse med Netgate/Wireguard skandalen?

23. april 2021 kl. 10:09
Ingen har brug for det: Det vrimler med tilbud på overflødige internetforbindelser

Det er noget vrøvl. Vi har intet imod samproduktion, men det er ikke muligt jf. den aftale vi har med SE.

Det fremmer ikke tilfredsheden med Stofa at deres Kundeservice lyver og tørrer aben af på Kviknet. Træls at der ikke er andre muligheder når familien også forlanger tv uden brug af boks til hvert tv.

26. juni 2020 kl. 21:35
Ingen har brug for det: Det vrimler med tilbud på overflødige internetforbindelser

Hos Kviknet leverer vi 1000 Mbit/s alle de steder, hvor det giver mening - hvilket i praksis er alle de fibernet, vi er på.

Men for Fibernet i SE's område vil i ikke leverer "data" hvis fiberen samtidig bruges til TV. I følge Stofa's kundeservice er det jerres valg at i ikke vil "dele" fiber. Det kan ses på prisen hos Stofa fordi der er mindre konkurence.

26. juni 2020 kl. 13:06
Populær VPN-browserplugin sælger din båndbredde

Så kom mere ud. Det er ganske normalt.

Og jeg som troede at det var tydeligt at jeg stillede et retorisk spørgsmål :-)

1. juni 2015 kl. 14:44
Populær VPN-browserplugin sælger din båndbredde

Hola er ikke bare et browser plugin, men en komplet VPN løsning.

Men Hola bliver vel stadig installeret som et hvert andet plugin, eller skal der gives specielle tilladelser efterfølgende så man bliver advaret?

1. juni 2015 kl. 14:28
Populær VPN-browserplugin sælger din båndbredde

Exactly, man er sgu da for dum... Båndbredde koster. Servere koster. Jeg ville satme aldrig betro mine data eller forbindelser til noget som helst gratis.

Er Hola ikke bare et plugin med funktionalitet der kunne være indbygget i en hvilken som helst browser, eller et andet "gratis" plugin?

Jeg vil blive en anelse overrasket hvis Firefox eller Chrome opførte sig sådan.

Er det aldrig set, at man bygger en forretning på at "give" noget væk, og så håbe at der er nogle der vil betale for at få noget ekstra?

1. juni 2015 kl. 14:08
Microsoft investerer i Android

Google hele vejen rundt...

Det troede jeg også, men så læste jeg

It is possible to perform a "backup" of the Google Apps on your device and then "restore" them, but this does take additional steps which are not covered here.

Og så kom jeg i tanke om at jeg automatisk fik installeret min backup af Apps da jeg loggede på telefonen med mit Google id.

3. februar 2015 kl. 07:10
Liberal Alliance-domæne overtaget af kineser

"Teknisk support

Driftsstatus

Ingen kendte fejl

" Ovenstående indlæg er skrevet 07:55 men tidsstemplet 06:55, så den citerede driftstatus er vist ikke opdateret. Der har jo efterhånden været mange der har gjort opmærksom på fejlen.

Ps. Jeg har desværre ikke mulighed for at rette i dette indlæg hvis jeg opdater fejl, det er jo allerede ved udgivelsen 1 time gammelt! Det er vist ikke kun rejsekortet der har problemer med undersystemer der ikke snakker korrekt sammen!

PPS. Nå denne gang har jeg så 3900 sekunder at redigerer i og tidsstemplet er korrekt, hmm...

PPPS. Det er de hurtigste 3500 sekunder jeg har oplevet, mon der virkeligt er noget om DR's Tidsrejsen :-)

5. december 2014 kl. 08:07
Liberal Alliance-domæne overtaget af kineser

Jeg fatter ikke hvorfor den almindelige dansker lægger alt sit privatliv i hænderne på et amerikansk selskab, men den om det. Jeg syntes derimod at det er direkte forargeligt når et dansk parti kun vil kommunikerer igennem selv samme.

5. december 2014 kl. 06:55
Samsung sælger 20 procent færre topmodeller end forventet

Min S3 var blevet langsom, og havde problemer med at registrerer "oplåsemønster" Reset gav ingen ændring, så inden jeg udskiftede den kunne jeg jo lige så godt prøve at installerer CyanogenMod. Det gav en helt anderledes livlig telefon, det er nu den bedste telefon jeg har haft i hånden, så udskiftningsplanerne er lagt i skuffen.

Jeg overvejer en da at købe en S3 til mine forældre og lægge CyanogenMod på fra starten. Så har de en fremragende telefon, og jeg kender den og kan derfor yde bedre support.

27. november 2014 kl. 09:43
Dansk kikkertbutik falder i Googles unåde

Slettet

27. november 2014 kl. 09:43
DR's mobilsite kan forklare mystik om automatisk medsendelse af mobilnumre

To tilbagestående svar på indlægget og en sen forklaring, og nu mit indlæg, er derimod med til at holde debatten ren?

Det er virkeligt forstyrende når der kan læses svar på fjernede indlæg, og når det så tilsyneladende kun drejer sig om censur fordi indlægget var lidt vedsiden af emnet, så er det langt fra en optimal løsning bare at fjerne indlæg!

17. november 2014 kl. 13:46
Professor: Sympatisk, at Rigspolitiet ikke vil føre en sag mod CSC efter hackersagen

Jeg finder det underligt at det kan være Sympatisk at man ikke vil lave en sag mod CSC, samtidig med at CSC ikke ser noget problem i at kræve million erstatning fra Warg. Det er jo ikke CSC som sådan der er skadeslidt, men den almindelige dansker. Hvor mon en evt. erstatning til CSC vil ende.

6. november 2014 kl. 10:33
Ungarn vil beskatte internettrafik: 3,5 kr. pr. gigabyte

Jeg måtte lige se på kalenderen, jeg troede lige at jeg var faldet i søvn og vågnet i april.

Hvis de kun regner med at få 500 mil ind, hvad koster det så ikke i administration at udskrive skat på baggrund af forbrug.

23. oktober 2014 kl. 12:44
TDC advarer erhvervskunder: iOS-opdatering lukker for mobil omstilling

Min far har altid fortalt mig at det ikke er dumt at begå fejl, men det er dumt hvis man ikke lærer af de fejl man begår!

17. september 2014 kl. 16:08