Nicolai Skovvart

Forskelsbehandling: Youtube kører fem gange langsommere, hvis du ikke bruger Chrome

Det skal huskes at Googles primære motivation for denne forskel sandsynligvis ikke er for at promovere Chrome, men derimod kun går ud på at spare udviklingspenge da ShadowDOM v0 som standard ikke blev populær, og ShadowDOM v1 endnu har meget dårlig understøttelse i andre browsere. Det er nok ikke nogen meget grund i at ødelægge chrome-oplevelsen for at enrette oplevelsen, antaget at shadowdom v1's understøttelse i andre browsere kommer med tiden og google kan opdatere Youtube på dette tidspunkt.

30. juli 2018 kl. 10:22
Google anklaget for storsvindel med Adsense-reklamer - afviser alt

Det virker vildt usandsynligt. Der er mange måder der kunne blive snydt, men at lukke kontoer der genererer profit for Google giver jo bare ingen mening. Hvis der absolut skulle snydes så er det jo bare at reducere de rapporterede views/clicks og skumme ekstra profit derfra. Det er praktisk set også umuligt for folk at vide hvad reelle tal burde være mht. til adblock og så videre.

1. maj 2014 kl. 16:41
Lektor: It-studerende lærer ikke nok om debugging

Nu lever man desværre sjældent i et miljø hvor man selv er ansvarlig for alt sin kode, og da man ikke kan regne med andres evner, er debugging en vigtig evne lige gyldigt hvor god ens egen kode er.

10. oktober 2013 kl. 09:01