Thomas Gilbert

Analytiker forudser kraftigt prisfald på harddiske - den største korrektion i historien

Ved. at bruge Core Storage / Fusion Drive får du en 'tiered' storage løsning som du kan betragte som en sammenhængende volume. Du kan f.eks. bygge en HDD, SSD og et USB drev sammen hvis du skulle have de lyster. FD virker fint for mig, og kræver ikke at man køber det 'fra fabrikken', dog har jeg ikke set nogen fornuftige løsninger endnu som virker på Linux. ( send endelig links hvis det findes )

16. september 2018 kl. 20:20
CBB Mobil: Send de første tre tegn af dit kodeord

De 3 første tegn er et kæmpe problem, men hos http://www.skolemaelk.dk gemmer de hele passwordet uden at det er 'hashed'. Når man logger ind, kan man under sin profil se: Kundenummer Pinkode Brugernavn Kodeord Jeg forstår ikke hvorfor f.eks. Version2 ikke skriver om de hjemmesider i stedet. Det hele er i øvrigt sendt over internettet uden TLS/SSL. Dvs, ukrypteret. ( Jeg har faktisk aldrig set et af mine egne passwords, og fik et shock da det lige pludseligt stod på skærmen foran mig )

16. april 2018 kl. 23:34
Er 1 Gbps nok?

Hej @Christian

Ikke fordi jeg mener alle programmer er 40gb, men stort set alle de PS4 spil min søn henter fylder ca. 40gb. Det tager ca. 17 minutter at hente nu for os, og når nu det kan gøres hurtigt - hvorfor så vente 2 timer på det samme stykke 'arbejde' ?

Jeg tror lidt vi er ude i 640K snakken som @Klaus skriver. Hvorfor skulle et computerspil ikke fylde 400gb om 10 år ?

http://www.pcgamer.com/the-problem-with-growing-download-sizes/

/Thomas

21. april 2017 kl. 12:40
Er 1 Gbps nok?

... det handler om at downloade / uploade det man har brug for, hurtigst muligt - og så komme videre.

Der er mange tilfælde, hvor man har brug for at hente/sende større mængder af data på en gang - her er eksempler på hvad jeg har brugt min 300/300 til i den seneste uge: Office 2016 opdatering på 4gb, Windows 10 ISO på 4gb fra MSDN, Diablo3 på 16gb, Online-Backup af mine billeder til f.eks. iCloud på 300gb

Det hander ikke om at det ikke kunne lade sig gøre med en 50/20, men bare at det er pokkers irriterende at vente 12 minutter på noget, som kan gøres på 2. Og når vi snakker online backup eller synkronisering bliver det nærmest uudholdeligt med en lav upload som f.eks. 20MBit forbindelse.

21. april 2017 kl. 12:02
DSB: Vi sletter billeder fra grænsekontrol i smartphones og gemmer kun på sikre servere

Nedenfor eksempel på kode der tager et billede, og giver det til udvikleren. Herefter kan det blive sendt til DSB's servere eller noget andet (Beklager formatering, Version2 understøtter ikke swift )

Men derfor vil jeg nu stadigt ikke have at nogen gemmer en kopi af mit pas. Jeg synes det er bekymrende nok, at jeg bliver 'logget' - og at vi ikke stille spørgsmål ved det, hver gang vi bruger f.eks. rejsekortet. Det med billedet er blot en detalje.

 1. var kamera: UIImagePickerController!
 2.  
 3. // Når man trykker på knappen
 4. @IBAction func tagBilledeUdenAtGemme() {
 5. kamera = UIImagePickerController()
 6. kamera.delegate = self
 7. kamera.sourceType = .Camera
 8.  
 9. presentViewController(kamera, animated: true, completion: nil)
 10. }
 11.  
 12. // Bliver kaldt når man har taget et billede og sagt 'brug dette'
 13. func imagePickerController(picker: UIImagePickerController, didFinishPickingImage image: UIImage, editingInfo: [String : AnyObject]?) {
 14. print("Oulala: Billede på (image.size.width) x (image.size.height) taget.")
 15. // Her kan man så sende det til en server, over https
 16. // eller gøre noget helt andet med det.
 17. // Men det er ikke gemt i kamera rullen.
 18. }

5. januar 2016 kl. 21:44