Morten Kierbye

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Forkert opdatering sendte rejsekort til tælling

App betaling / klippekort

Det er vigtigt at være opmærksom på at et klippekort købt via app kun holder et år hvorefter det forsvinder, ikke en specielt god backup til rejsekortet.
Kommentar til Razer lancerer verdens kraftigste ultrabook?

Re: Macbook?

Ja den minder utroligt meget om den gamle sorte udgave af macbook pro. Jeg håber da de har tjekket med juristerne inden de sendte den på markedet.
Kommentar til It-studerende var træt af rejsekort-dummebøder og skrev en huske-app

for kompliceret

Jeg bryder mig generelt ikke om at bruge mit rejsekort, et er at jeg ikke kender rejsens pris på forhånd, men for et par dage siden skulle vi køre to personer på mit rejsekort med en bus, på vejen ud tog det chaufføren 5 min før han gav op, og jeg tjekkede bare normalt ind. På vejen hjem tog det ...
Kommentar til Pornoskuespillere og edda-digte: Læsernes bedste hardwarenavne

funktion

Min server hedder "mothership" og min eksterne hdd hedder "behemoth". Så man kan vel sige at de er navngivet efter deres funktion. Serveren for at være den centrale nerve, og den eksterne for at være stor.
Kommentar til Mine 100 dage med Windows 8 på arbejds-pc'en

Modern bliver bedre med tiden

Jeg er nu ved at være ret glad for modern interface, det loader hurtigere end min gamle start menu gjorde, og efter jeg har tilpasset det giver det et glimrende overblik over mine apps (på 27" skærm). Så for mig betyder det en noget hurtigere adgang til apps. Opstartstiden har jeg også lagt...

win 8 er lidt meh

Jeg fik endelig taget mig sammen til at installere win 8 for et par uger siden, og må tilstå at jeg ikke kan se den store fidus. Nu bruger jeg primært min windows maskine som gamer computer og i den henseende er der ikke rigtig noget vildt. Den nye program launcher er meget fin og når den er twe...
Kommentar til Apple afviser Microsoft Office til iPad på grund af Office 365-betaling

man kunne også vinkle historien sådan

Microsoft har glemt at tjekke reglerne for apps i app store inden de udviklede deres nye office app til iOS? Eller kunne det være at Microsoft er igang med et mindre pr stunt i forbindelse med lanceringen af deres kommende office app?
Kommentar til Apple fyrer chefen for korttjenesten efter Maps-fiaskoen

preemptive flaming

Jeg finder det nu ganske underholdende at det nu er så vigtigt at levere apple bashing at der ikke kan nå at komme en positiv kommentar før den positive kommentar har fået læst og påskrevet om hvor blind vedkomne er.

Re: Telefonnummer, en alternativ e-mailadresse m.v.

Har jeg misforstået noget? Hvis en hacker har ens password og kan logge på ens konto, kan hackeren jo også ændre ens telefonnummer, alternativ e-mailadresse og særlige sikkerhedsspørgsmål... Jeg oplevede at få min gmail hacket for et par år siden, dengang blev min konto suspenderet automatisk...
Kommentar til En iPhone-ejers bekendelser: Sådan føles Windows Phone 8

Re: Åbne mails fra låseskærm

Man kan "åbne" mails via den notification man får på sin lock screen på iOS, men det kræver at man indtaster koden (hvis telefonen er låst). På iOS er det ligesom på android også muligt at styre lyd afspilning samt tage billeder uden at låse telefonen op.
Kommentar til DR vil streame Forbrydelsen fra skyen - dr.dk outsources

Re: 25Gbps er alligevel også en

Ja det ville være rigtig fint, specielt da DR streaming aldrig rigtig har fungeret godt. Jeg krydser i hvert fald fingre for at de finder en leverandør der kan hæve niveauet gevaldigt.
Kommentar til TDC gemmer fiberforbindelser for kunderne: Vil hellere bruge kobberet

Re: Hmm,

Hej Thomas, hvis du klikker på de links resulterer det i en lille pop up, dvs ikke døde links som du hentyder til.
Kommentar til Gadget-kalenderen: Få en Kindle til 775 kroner

Re: Dårlig info

Det skal også lige tilføjes at man endnu ikke kan købe kindle touch via amazon.com til en dansk adresse, men kun den nye billige kindle (til 109$), og de gamle udgaver.
Kommentar til IT-Branchen skummer af vrede over multimedieskat-selvmål

Re: Kompensation

Blandt de "heldige" ude i det private er det absolut en mulighed. Jeg kan ikke se hvordan det er direkte ulovligt at få kompensation (jeg er absolut ikke ekspert på det område). Men jeg kan sagtens forstå det kan være umuligt de steder hvor overenskomsterne er meget rigide.
Kommentar til IT-Branchen skummer af vrede over multimedieskat-selvmål

Kompensation

Nu kan virksomhederne jo også vælge at betale kompensation for det man skal betale i skat ved den nye ordning, ligesom flere virksomheder gør med multimedie beskatningen.